Anasayfa
27 Mart 2022, 22:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada gökten insan inmesi

Rüyada gökten insan inmesi

Kayıtsız Üye
Sabah ezanindan önce gördüm ruyayi köy bir yerde insanlar bahceleriyle ve tarlalariyla uğraşıyolar bende bir dağın başındayım sonra gokten biri iniyor ben dağda bakıyorum ona sonra o inen gökten adam ben ölüyorum millet bana bakiyor yerdekiler sonra gokyuzunde bagirma ama siddetli ben size o kadar sey gonderdim niye iman etmiyorsunuz diye diğer sozler aklimda değil sonra yerdeki insanlar kiyamet kopuyo diyerek kacmaya basladilar o ara uyandim yorumlarsaniz sevirim


Cevap: Rüyada gökten insan inmesi

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bir çok rüya vardır ki yorumlamaya gerek bile yoktur. İşte bu rüyada yorumlamaya gerek bile olmayan rüyalardandır. Hemen salih amel işlemeniz ve tövbe ederek kendinize çeki düzen vermeniz gerektiğine işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada gökten insan inmesi

Kayıtsız Üye
Ruyamda dolunay gokyuzunden bana doğru yavasca iniyor.ama yere inince bir arac haline dönuyor gokyuzunden dolunayin içinden 2 rutbeli erkek cikiyor ve bana doğru geliyorlar.
Acaba anlami ne hayrolsun insAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada Havai Fişek görmek (İmam Nablusi)

Dolunay yeryuzune önume indi
Sonra bir arac haline donusup içinden 2 tane rutbeli adam indi ve bana doğru geliyolardi.
Anlami ne acaba?


Yorum: Rüyada gökten insan inmesi

arifselim
Bu rüya gören kimse için bir çok nimetlere ulaşmaya ve dileklerinin gerçekleşmesine yorumlanır. Ayrıca bu rüya sahibi için hayattaki en büyük mutlulukları yaşamaya ve en büyük zaferleri kazanmayı delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ben yere düşüyorum üstüne can bir faanus gibi bişey kapanıyor ve arkamı döndüğümde gökten tonlarca insan yağdığını görüyorum ne anlama gelir?


arifselim
Bu rüya genel bir yorum olarak gören kimse ile yaşadığı toplumun yaşam standardının düşmesi manasında tabir edilir. Böyle rüyaları Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada hamile kadın görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. RÜYAMDA GÖKYÜZÜNDEN DEV İNSANLARIN KARAYA DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRDÜM DÜŞTÜKLERİNDE İNSANLARA ZARAR VERİYORLARDU BENDE TANIDIKLARIMLA BİYERE SAKLANIYORDUM KIYAMET E BENZİYORDU NE YE İŞARETİR


arifselim
Aleykum selam. Ahir zamandaki günahlara veya gören kimsenin günahlarına tabir edilir. Bu tür rüyalar insana bir uyarıdır ve bunlardan mutlaka ders çıkarılmalıdır. Kendisine çeki düzen vermesi gerektiğine, tövbe etmesine ve ibadetlerine sarılması gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamin aleykum
Rüyamda 2 kişiye kızıyorum ve babam ile oturur iken neden oğlum kiziyorsun diyor tam bu sırada karşımıza çok az yüksek bir ova dan kiz cocuk ezan okuyo (bembeyaz namahremi gözüken) sonra kayboluyo tam o sırada gökten fesli ve erkek bir sürü insan Allah ve şehadet tek biri ile gökte ezan sesi gokgurultusu içinde inerken kelime-i sehadet getirdigim an uyandım…..
ve cidden öldüm sandım bu olayda babamın köyünde mezarlığın arkasında oturur iken oraya ne ara gittim onu bilmiyorum .

Okudunuz mu?  Rüyada Hastalık görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Hayırlı bir rüyadır denilebilir ancak net bir mana veremeyiz. Genel olarak insanın karşılaşacağı hayırlara, mutluluk ile güzel gelişmelere tabir edilebilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir köy evindeydik ailem ile birlikte. Ormanın içinden geçerken cesetler görmeye başladık hepsi yüzüstü yatıyordu. Evimizde 3 yabancı adam vardı sanıyorum cesetlerden dolayı toplanmaya çalışıyoruz. Annem dışarı çıkıp geliyor yine var yine var yine var diyor her seferinde babamla birlikte bakmaya gidiyoruz hepsi gökten düşüyor. Uyanmadan önce son gördüğüm kapımızın önünde iki sıra halinde 6 ceset üst üste yatıyordu hepsinin düşüş anını izliyordum. Bir de şunu eklemek istiyorum iki gündür 06.41de uyanıyorum alarm kurmuyorum ve normalde kendi kendime 10da uyanıyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada görülen yere gitmek

arifselim
Farklı yorumları olabilen bir rüyadır. Genel olarak rüyada bu şekilde ceset görmek çok zor durumda olduğu için desteğe ihtiyacı olan bir kimseye de işaret eder. Ayrıca işitilecek olan üzücü haberlere ve kederlenmelere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim bir kız arkadaşımın öldüğünü öğreniyorum ailemden ve daha sonra kendimi onların evindeymiş gibi görüyorum neden öldüğünü öğrenemeden balkondan gökyüzüne bakıyorum ve ilk bedensiz ruh şeklinde yanıma doğru iniyor.sonra kendi bedeniyle benimle normal bir sekilde konuşuyor. Üzüntü hissediyorum ama ağlayamadım rüyamda ne anlama gelebilir. Şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Bir yoruma göre bu rüya uzun zamandır haber almak istediği birisinden haber alması anlamındadır. Diğer bir yoruma göre ise hiç hoşlanmayacağı ve üzüleceği bir durumla karşılaşmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Görücü görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamin aleykum,ben rüyamda bir tanriymiş gibi 2 3 kişi dünyaya iniyorduk.Ama dunya sanki bitmiş ve yeniden vaar oluyormuş gibiydi her taraf su sadece küçük bir kara parcasi yarisi kaarli soguk,diyer yarisindada yerliler yaşiyordu.


arifselim
Aleykum selam. Biz bu rüyaları ancak şeytani rüyalar olarak kabul eder ve tabir etmeyiz. Her ne kadar bunlar rüya olsa ve insana bir sorumluluk olmasa da bu rüyalar yorumlanmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ben evde oturuyorum evimizin önü deniz gökyuzundede iki insan var havada duruyor yani rüyada ben öyle zannediyorum sonra birdenbire dusuyorlar sonra ben gidip bakiyorum bir poset var içindede lahmacun var sonra eve getirip annemle birlikte yiyoruz acaba bu rüyanın yorumu nedir

Okudunuz mu?  Rüyada Giymek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Her ne kadar çok ilginç bir rüya olsa da karmaşıktır ve açık bir yorumu yoktur. Böyle karışık ve berrak olmayan rüyalar görüldüğünde Allah’a havale etmek ve ondan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kirmizigul
Selamun aleykum rüyada gokyuzunden eli ayagi buyuk biyu uzun bir erkek indi eltime besige bir şey koy iyi gelir dedi bende banada bir şey soyle dedim oda sende bayramdan sinra nisanlanacaksin dedi bende kizdim kocami seviyorum dedim eve gittim ev çok daginik kayin validem oturuyor bende hem adama kizdiyorum hemde ev topladim acaba bu nedir


arifselim
Aleykum selam. Genel olarak iyi haber almak, gidişatın iyiye değişmesine ve sevineceği şeylerin yaşanacağına yorumlanır. Evli olanlar için ise daha iyi bir döneme girmeye tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamam Böceği Görmek Rüyada Hamam Böceği Tabiri

Kayıtsız Üye
Rüyamda arazide otururken gökten bir şey indiğini gördüm kaçıp saklandim fakat yine benim yanıma geldi ben senin için geldim niye kaciyosun dedi birşeyler söyledi tam hatırlamıyorum bende ona bir şeyden korktugumu söyledim ısrar ile sordu ama ne oldugunu söylemedim acaba ne anlama geliyor


arifselim
Rüyan çok berrak değildir. Ancak yinede genel bir manada rüyayı gören kişinin müjdeli bir haber alması olarak tabir edilir. Kişinin durumuna göre yorum yapılması daha isabetli olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Aksam saatlerinde pencereden bakarken simsekle beraber gok yuzunden bir kadin iniyor ben esimle beraber iniyorum yanina gidiyoruz nerden geldin diyorum yabanci dil konusuyo anlamiyorum sadece bna senin memleket burasimi dedigini anladim neyse az yuruyoruz ucumuz sonra ucup kayboluyor ustunde carsaf gibi bisey var pembe renk..

Okudunuz mu?  Rüyada Hemşire görmek (İmam Nablusi)

Aksam saatlerinde pencereden bakiyordum sonra simsekle beraber gokyuzunden bir kadin indi esimle beraber yanina gittik ben ona nerden geldin diye sordum yabanci dille cevap verdi ama ben ne dedigini anlamadim ustunde omuzlari acik pembe kabede giyilen gibi bir elbise vardi beraber biraz yurudukten sonra ucup gitti ve kayboldu


arifselim
Böyle bir rüyanın güzel olduğu söylenebilir ancak ayrıntılı bir şekilde tabir edemeyiz. Esasen her rüya ya tabir edilmez yada en doğrusu gören kimseye özel yorumlanırsa isabetli olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gökten bir insan indi ve elime uç şey verdi ve ben ona dedim be beni öldürme ve o insan ilerde bir asker topluluğu vardı bana dedi ben seni öldürmem askerleri göstererek sen onlardan kork dedi


Tohat
Maddi kazançlar ile alakalı bir rüyadır. yatırımların yapılacağı, gelirin artacağı, madden sıkıntıya düşülmeyecek bir duruma girerek bu konuda huzur içinde olunacaktır. Fakat yine de Allah bilir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada hem düğün hemde ölüm görmek

Kayıtsız Üye
Denız ın kenarındayım denızın ustunden gokten sıraya dızılmıs hayvanlar yeryuzune ınıyor en. Onde beyaz bır koyun onları seyredıyorum ve bagırmaya baslıyorum kuranda yazanlar dogruymus dıye bagırıyorum kafamı karaya doğru dondurdugumde ıkı tane uzuun boylu dev gıbı ınsan goruyorum golgelerı var yerde egılıp golgelerını opuyorum sonrada bır tanesının elını opuyorum bana soruyor buralarda fakır varmı dıye bende dıyorum olmazmı bızım orada bır teyze var fakat gördüğüm o ıkı dev gıbı ınsan lar yuzlerı o kadar guzelkı nur var ellerı buyuk ama bembeyaz ALLAH nerde dıyorum gokyuzune bakıyorlar ruyam ın bu kadarını hatırlıyorum nolursunuz bır yorum yaparsanız çok mınnetkar kalırım ben her gece yatmadan olmus aıleme ve tum dunyadakı olmus mumınlere bas meleklere dua etmeden yatmam çok teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Harabe görmek (İmam Nablusi)

Tohat
İşte ve hedeflediğiniz konularda en iyi olmak için azmettiğinize ve bu hayallerinize kavuşacak dualarınız gerçekleşecek doğru yolda doğru şekilde ilerlemeyi başaracağınıza delalet eder. En doğrusunu Allah bilebilir.


rüyada gökten insan inmesi, rüyada gökyüzünden insan düşmesi, rüyada gökten inen insan görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hamam Böceği Görmek Rüyada Hamam Böceği Tabiri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gökten insan inmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.