Anasayfa
4 Kasım 2023, 14:46
missa
Abone

Allah lafzı

Allah lafzı

Kayıtsız Üye
Hocam şu googlede bir kaç arapça Allah lafzı ismi var onları nasıl googleye çizip yüklüyolar?

Allah lafzı


Cevap: Allah lafzı

Şema
Allah lafızlarını çizebilmek için arapça çizim öğrenmek gerek

Allah lafzı

Allah lafzı resimleri

Allah lafzı


Allah lafzı

Kayıtsız Üye
kafayı Allah lafızlarıyla bozdum her gün internette görsellerden bakıyorum elimde olmadan ve beni çok rahatsız ediyor abartıya gittiğim için bir tavsiyeniz varmı neden böyle kafayı takmışım?

Okudunuz mu?  Lâ havle demekte bir sakınca varmıdır

Allah lafzı silmek

Kayıtsız Üye
Gecenlerde bana Allah lafzinin bulundugu ağaç seklinde bir hediye geldi ama byle kullanamadgniz bir şey olur ya oyle. Surunmesini istemedgmden cekmeceye kaldrmak istemedm vitrinn uzerinde duruyor acaba onu sprey biya ile biyayip Allah lafzini silsem gunah olur mu

Okudunuz mu?  Kepek gusle manimidir?

arifselim
Bir saygısızlık edilmediği sürece silmek de günah olmaz. Allah lafzına hürmet etmek Allah’a olan saygı ve muhabbetten dolayıdır. Bu şekilde dikkat ederek silebilirsin. Eğer bir hürmetsizlik olacaksa yapılmamalıdır.


Allah lafzı, Allah lafzi, Allah lafzı görselleri

Bu kategoride yer alan Kurban Bayramı Arapça Hutbe Metni başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah lafzı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.