Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:25
dualar
Yönetici

Düşmandan zalimden kurtulmak ve kahır etmek için dua .

Düşmandan zalimden kurtulmak ve kahır etmek için dua .

r1dv4n06
Düşmandan zalimden kurtulmak ve kahır etmek için dua .

Düşmandan zalimden kurtulmak ve kahır etmek için dua .

Düşmandan zalimden kurtulmak ve kahır etmek için dua .


Cevap: Düşmandan zalimden kurtulmak ve kahır etmek için dua .

ZİREGÜL
yüce Allahın herşeye gücü yeter yeterki samimi dua edilsin ve istensin Allah kullarını o duaların hayrına sıkıntıda koymayacak inaşAllah yardımını esirgemeyecektir

Okudunuz mu?  Gelin Uğurlama Duası

Yorum: Düşmandan zalimden kurtulmak ve kahır etmek için dua .

Kayıtsız Üye
Hz. Nuh a.s okuduğu bir kuran duası: Ey Rabbim! Bana, babama, anama, mü’min olarak evime girene ve bütün mü’min erkek ve mü’min kadınlara mağfiret eyle. Zalimlerin de sadece helâkini artır. (Nuh, 71/28) Bu dua fayda sağlar. Ama zaten tövbe istiğfar eden insan tehlikelerden korunur.

Okudunuz mu?  Duanın anlam ve önemi

Yorum: Düşmandan zalimden kurtulmak ve kahır etmek için dua .

Kayıtsız Üye
Zulme uğrayanın duası makbuldür.Sure ve dua,hatta kendi içinizden geldiği gibi dua fayda sağlar.Felak suresi haset eden insanlar varsa şerrinden korur.İhlas suresi, Nas suresi, Felak suresi, bunlar birlikte üçer kez okunursa faydalı olur.Allah,zulüm edene çok acı bir azap hazırladığını zaten Kuran-ı kerim ayetlerinde açıklamıştır.Furkan süresinde belirtilir örnek verecek olursak.

Okudunuz mu?  İşte Şeyh Ahmet Yasin'in o meşhur duası

Kayıtsız Üye
Zulme ugrayan duası makbul olduğu için zulümden kurtulabilir.Ama adalet var ise zulmeden mutlaka hak ettiği cezayı görmelidir.Sabıka kaydına suç işlenirse zaten bu ona yeter.Suçlu olarak Rabbine giden insan cehenneme atılacaktır.Orası ölümde değil,yaşamakta değildir.Ama bir gün zalim kişi tövbe ederse, şeytan ona işlediği bütün günahları hatırlatarak ömrünün sonuna kadar onu rahat bırakmaz.Dost olmadığını anlar o zaman.Ne yazıkki insan, anne ve babasını bile cehenneme atılacağını unutuyor ve aldanıyor.Şeytanın affına sığınıyor ve kendini nasıl olsa her işlediğim günah offolur diye avutuyor pek çok insan.Ahireti yalanlayana cevap şudur.Dünyadan sonra ahiret olmasa ruh olmaz.Yani cennet ve cehennem olmadığını iddia eden ruhun olmadığını iddia etmiş olur.Öldükten sonra hayatın olduğunu zaten peygamberler iddia eder.Ahiret ve ruh olmasaydı yokluk alemine dönüş ancak söz konusu olabilirdi.

Okudunuz mu?  Doğruyu yanlışı öğrenmek için dua

Kayıtsız Üye
Bu isimlerin türkçe okunuşlarını verirmisiniz arapça bilmiyorum


Ensar
Düşman karşısında Kureyş suresini okuyabilirsiniz en önemlisi içinizden geldiği gibi dua ve niyazda bulunmaktır elbette bazı ayetler vardır kafir ve zalimlerden korunmak için bunlardan birtanesi şu duadır.
Bu duayı korku,tehlike anında okuyabilirsiniz
Euzü bikelimâtillahittammâti min şerri mâ haleka duasını okuyana, o yerden kalkıncaya kadar, hiçbir şey zarar veremez.) [Müslim] bu meşhur hadistir. kendiniz için ve çocuklarınız için okuyun okutun.

Okudunuz mu?  KISA BİR DUA (Allah Kabul Eylesin..Amin!)

kahir duası, kahır duası, zalim birinden kurtulmak için dua

Bu kategoride yer alan Vesvese duası ve anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Düşmandan zalimden kurtulmak ve kahır etmek için dua . Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.