Anasayfa
22 Kasım 2023, 8:34
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında beyaz duvar görmek

İstihare rüyasında beyaz duvar görmek

Kayıtsız Üye
İstihare rüyasında eniştelerimin duvarı beyaza boyasızlarını benimde dış cepheyi beyaza boyadığımı fakat üzerimdeki siyah pantolona beyaz boya sıçradığını gördüm ev bildiğim bir yaylada fakat bilmediğim bir ev


Cevap: İstihare rüyasında beyaz duvar görmek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu şekilde bir rüyayı istihare için olumlu veya olumsuz diyemeyiz. Çünkü asıl olan rüya değil sizin kalbinize niyetiniz hakkında gelen istektir. Eğer içiniz rahat olmuyorsa rahat olana kadar istihareyi tekrar edebilirsiniz.

Okudunuz mu?  İstiharede sevdiğinin sana bakarak güldüğünü görmek

İstihare

Kayıtsız Üye
Merhaba nisanlim iki gün önce nişan attı ve bana söylemeyerek aileme söyledi ve kayboldu ortadan bende istihare namazı kılıp yattım niyetim onu beklemem hayirli mı olur benim için sonucta kafası karismis olabilir diye dusundum rüyamda beyaz duvarlı bir yerde kuzenim elime pembe sarı beyaz renkte dondurma verdi ve gitti rüyamı yorumlarmisiniz.

Okudunuz mu?  İstihare rüyası ayrılık ile ilgili

Cevap: İstihare rüyasında beyaz duvar görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya istihareniz olumsuz manada tabir edilir. Size tavsiyem sözüne güveneceğiniz kimselerle danışın ve karar vererek kendinizi üzmeyin.


Kayıtsız Üye
Mrblar yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım ve bu sabah namazında istiareye yattım. Bi evdeydim ama bu bizim ev sözde. Evin duvarları bembeyaz ama çok dikkatimi çekti. Sadece 3 kat merdiven cikiyodum o beni biraz zorladı. Sonra bir ara kendimi dümdüz yemyesil bir yerde buldum yürüdüm yürüdüm oranin sonunda uçurum vardı. Bide o evdeyken kimdi bilmiyorum bana kasık gösterdi kasık bildigin parlıyodu tertemizdi. Galiba güzeldi😁😁 tabirini yapabilir misiniz

Okudunuz mu?  İstiharede yumurta görmek

arifselim
Merhaba. İstihare bu konularda sadece evlilik isteği karşısında kararsız kalanlar yapabilir. Böyle bir durum yoksa istiharenin hiç bir anlamı olmaz. Bu gördüğün rüya olumludur ve güzeldir. Ama istihare için geçerli şartlar yoksa bir manası yoktur.


Kayıtsız Üye
Merhaba daha önce istihareye yatmıştım fakat hiç bişey görmedim ama dün akşamki yatsı namazında Allah’a eğer hayirliysa rabbim bana göster aynı şekilde hayatımı onla devam ettircem eğer hayırlı değilse bu hafta içinde onunla ayrilcam diye dua ettim çok kararlı bir şekilde ve rüyamda onunla birlikte kocaman taşlarla dizili bir çok uzun bir duvarı boyuyorduk hatta surasida biraz kaldı orayida boyuyalim dedi üzerimizde hintli kıyafetlerine benzeyen şeyler vardi

Okudunuz mu?  İstiharede para görmek

arifselim
Merhaba. Eğer sadece sevgili iseniz ve evlilikle ilgili atılan çok ciddi bir adım yoksa, istihare yapmanında hiç manası olmaz. Çünkü ancak evlenmek isteyipte o anda kararsız kalan kişiler istihare edebilir. Rüyan olumludur ama asıl olan senin kalbine gelen hissindir.


Kayıtsız Üye
Merhaba esimle 1 senedir ayrıyız henüz dava acmadık isimdende ayrıldım istihareye yattım boşanmak hayırlımı diye rüyamda eski isyeimin duvarları beyaz boyanmıstı kirec boya gibi.patronuda simsiyah bıyıklı sakallı gördüm aslında sarısındı kendisi simdisen teşekkür ederim

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında peygamber efendimizi görmek

Tohat
Merhaba. Rüyada görülen renk yorumu için belirleyicidir. Fakat yeterli değildir. Çünkü bir rüyaya bakarak ona göre hareket edilmez. Yedi defa yatıp hem rüyanızdaki renklere hem de uyandığınızda kalbinize yansıyan hissiyata bakarak yorumlandığı için herhangi bir yorumda bulunamayız.


Kayıtsız Üye
merhabalar.yeni biriyle tanışacağım evlilik için fakat bir türlü kısmet olmadı.tanışmadan önce pazar gece ve dün gece istihareye yattım iki gece üstüste. ilkinde beyaz top başlı iğne gördüm kutu içinde bürsürü iğne var ben beyaz incili olanı alıyorum.ikinci istiharede ise her tarafı beyaz bir eve giriyorum evde bir tane siyah çanta buluyorum çantayı açıp bakıyorum içinde alyans ve tek taş birbirine yapışık bir yüzük görüyorum.tektaşı alyanstan ayırıp alyansı parmağıma takıyorum.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında siyah elbise görmek

Tohat
Merhabalar. Bir rüyanız olumluyu gösterirken bir diğeri olumsuz olduğunu gösteriyor. İstiharenin yedi defa yatılmasının tavsiye edilmesi ve özellikle uyanırken kalbe düşen hisse bakılması gerektiği üzerinde durulmasının nedeni bu tür rüyaların kesinlik kazanmasındandır. Rüyalarınıza devam ederek kalbinize odaklanmalısınız.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben istahere yaptırdım görüştüğüm kişi ile ilgili yapan kişi rüyasında benim beyaz bir kutu içinde olduğumu ve etrafımın siyah olduğunu görmüş bende ona zaten olumsuzdu biliyorum o yüzden erdinç beni çokk seviyoru ben onunla evlinicem demişim hiç tanımadığım bir ismi söylemişim sizce bunun anlamı nedir..

Okudunuz mu?  İstiharede dağ görmek

Tohat
Merhabalar. İstihare kişinin kendi niyeti ve duası olduğundan kendin yapman daha doğrudur. Rüyaya değil hisse bakmalısın. Çünkü yaptırdığın istiharede iki karşıt renk görüldüğünden sonuç çıkmaz. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


rüyada beyaz duvar görmek, istiharede beyaz duvar görmek, istiharede duvar görmek

Bu kategoride yer alan İstihare namazı sonrası illa renk mi görmeliyiz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında beyaz duvar görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.