Anasayfa
17 Ağustos 2021, 15:36
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede çamur görmek neye işarettir

İstiharede çamur görmek neye işarettir

Kayıtsız Üye
Hocam beğendiğim biri var hakkımda hayırlı olup olmadığını bilmek için istihareye yattım rüyamda problemli bir evliliği olan arkadaşım vardı beraber çamurda yürüyorduk o düştü ama ben düşmedim bunu neye yormalıyım teşekkürler


Cevap: İstiharede çamur görmek neye işarettir

arifselim
Selamun aleykum. İstihareden uyanınca hemen o niyetiniz hakkında içinize doğan his önemlidir. Bu his istiharenizin veya rüya gördüyseniz o rüyanızın hayırlı olup olmadığı hakkında size bir işaret olur. Bu hissinizi sizin bilmeniz gerekir. Rüyanız ise olumlu olarak tabir edilen bir rüyadır.

Okudunuz mu?  Rüyada Çekirdek görmek (İmam Nablusi)

Cevap: İstiharede çamur görmek neye işarettir

Kayıtsız Üye
Çamur gördüğüm için ilk olarak rüyamın olmusuz olduğunu düşündüm sonra olumlu hissettim ilk hissim mi önemli teşekkürler


Cevap: İstiharede çamur görmek neye işarettir

arifselim
Evet kardeşim ilk içine gelen his önemlidir. Bununla birlikte istihare ne bir farzdır nede vaciptir. İnsan hem rüya ile hemde his ile de yanılma ihtimali vardır. Birde bilen ve güvenilir kimselerle istişare edin.

Okudunuz mu?  Rüyada ceviz görmek ne anlama gelir

istiharede çamur görmek, istihare ruyasinda camur gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada cennet cehennem görmek ne anlama gelir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede çamur görmek neye işarettir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.