Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yasin suresinin 80 ci ayetini mineşeccerili görmek

Rüyada yasin suresinin 80 ci ayetini mineşeccerili görmek

Kayıtsız Üye
Eşim Allahın rahmetine kavuştı hastalıgına tanı koyamadılar rüyam doktor ben tanıyı buldum mineşecceril dedi ne anlama geliyor cevap larsanız memnun olurum


Cevap: Rüyada yasin suresinin 80 ci ayetini mineşeccerili görmek

arifselim
Allah rahmet eylesin kardeşim. Bu sorduğunuz kelime yasin suresinde geçmektedir. Gerçek anlamını ancak Allah bilir. İlla ki bu rüya şu hastalığa işaret eder denemez.

Okudunuz mu?  Rüyada Ya Rahman Ya Rahim Demek

Yasin suresinde bu ayetin tamamı şöyle geçmektedir:

Elleziy ceale lekum mineşşeceril ahdari naren feiza entum minhu tukidun. (36/76…80)
Size yeşil ağaçtan ateş çıkartan O’dur ki, bu ateşle yakarsınızl..

Bu kategoride yer alan Rüyada yeni bir ev ve yeni bir mutfak görmek yorumu nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yasin suresinin 80 ci ayetini mineşeccerili görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.