Anasayfa
8 Ağustos 2021, 21:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada büyü yapan birini görmek

Rüyada büyü yapan birini görmek

Kayıtsız Üye
Tam hatırlamıyorum ama tanıdığım birisi rüyamda beni bir kadına gönderiyor birine yardım etmemiz lazım gitmen lazım deyip beni bir kadının yanına gönderiyor. Bir perdenin arkasında bir kadın vardı bana kumaş uzattı. Kumaşın üzerinde beyaz elbiseli siyah uzun saçlı kıza benzeyen bir cisim dikilmişti. Bana iğne uzattı ve bu kızın sağ bacağından başlayıp sola geç sonrada karnından basına kadar çıkarak iğneyi batır dedi. Korkmaya başladım ben yapamam korkarım böyle şeyden dedim perdenin arkasındaki kadına. Kadın perdeden çıktı kapalı peçeli bir kadındı bana söylediklerini bu sefer yaparak gösterdi böyle yapacaksın dedi. Neden yapacağım bunu neye yarıyor ben böyle şeyler den korkarım dedim tekrar kadına. Kadın bir daha konuşmadı kahkaha attı ve ben uyandım. Neye yorumlanır acaba çok huzursuzum gördüğümden beri. 🙁

Okudunuz mu?  Rüyada havuz görmek, havuza girmek

Cevap: Rüyada büyü yapan kadın görmek

arifselim
Endişelenecek bir durum yoktur kardeşim. Çok ufak tefek de olsa bazı sorunlar yaşamanıza işaret eder. Bunları Allah’ın izniyle atlatacak ve rahat edeceksiniz. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada büyü yapan kadın görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda annemlerin kadın 2 komşusu benim evime geliyor ve ben içerideyken eşimi kandırıp büyü yapmaya çalışıyorlar bize ben içeriye geliyorum ve bunları yakalıyorum büyük kavga çıkıyor bu ne anlama geliyor.

Okudunuz mu?  Rüyada sürekli aynı ölmüş kişiyi görmek

Yorum: Rüyada büyü yapan kadın görmek

arifselim
Bu rüya alınması gereken tedbirlere, dürüstlüğe ve güzel ahlaka sarılmaya işaret eder. Üzücü bir haber almaya ve hoşuna gitmeyeceği şeyler görmeye tabir edilir. Daima rüyaların hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Meryemin ismi duymak

Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar efendim. Rüyamda öncelikle kıyafet satan bir dükkan gördüm. Büyük indirim vardı bende kıyafet dükkanını girip kıyafet deneyip almaya çalışıyordum. Çok iyi ve sevdiğim bir arkadaşım paramı almaya çalışırken ama son anda çantamı ondan alırken görüyorum. Kuzenime bu çantada hemen elini koysa param gidecek düzeyde yapılmış bana bir sırt çantası lazım diyorum. Oda çok iyi yapan bir yer var diyor oraya gidelim diyor. Akşam üstü Oraya uğruyoruz çanta siparişi vermek için. Kapıyı çaldığımızda bir adam buluyoruz.
Ve bu adam büyü yapan bir adam diye biliyorum rüyada. Çantamın nasıl yapılacağını anlatıyorum adama. Bizi tabi içeriye alıyor. Sonra adama Diyorum ki çantamı yaparken büyü yapmaya çalışma diyorum. Sonra adama diyorum ki madem çok büyü yapan birisin şu ekmeği havaya kaldır o büyünle görelim diyorum. Adam bir şeyler okuyor olmuyor sadece kımıldıyor ekmek o kadar. Bende demek yapamıyorsun dedim adama oda kapıyı kapatın dedi şimdi bakarsınız dedi.
Biz kapatmadık nasıl yaptığını gördük. Adam gitti kuranı aldı yüksek sesle bir şey okudu sonra kendinden geçti ve bir kağıda bir şeyler çizdi ardından sesi değişti. Sonra geldi onu okudu ekmeğe karşı ve ekmek havaya kalktı. Korkudan kaçtık oradan. inşAllah hayırlıdır hocam

Okudunuz mu?  İki gecedir istihare namazı kılıp bir konu ile ilgili rabbime dua ediyorum. 2 gecedir rüyada gördüklerimi hatırlamıyorum

Tohat
Hayırlı günler. Maddi yönden elini sıkı tutman ve paranı dikkatli kullanman sayesinde parasal herhangi bir sıkıntıya düşmemen dolayısıyla daha rahat, huzurlu ve kendini daha ferah hissedebileceksin. Etrafında sana iyi görünüp aslında bu yüzde olmayan bir kimseye etrafındaki kişilerin samimiyetlerini ölçmen gerektiğine delalet etmektedir. Doğrusunu yalnız Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kadın erkek karışık namaz kılmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda kucağımda bebegimle sokakda kalmış gibi kaldırımda oturuyorum sonra bir teyze ve adam gördüm ve bu teyze cinci büyücü bir hoca güya ona gidiyorum teyze benim büyü yaptırmak istediğimi sanıyor olmaz yapmam günah diyor adamda diyor ki onun durumu farklı ona büyü yapılmış diyor ve kadın büyüyü bozacaktı rüyamda bu ne demektir
Yanı özetle güya bende büyü varmış ce biri bunu bozacakmış

Okudunuz mu?  Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek

Tohat
Hayırlı günler. İçten pazarlıklı olan ve sana karşı samimi olmayan kimselerin etrafında olabileceğine işaret ettiği gibi astrolojinin herhangi birine olan merakın veya takip etmen de bu rüyayı görmene vesile olmuş olabilir. Nihayetinde rüyanın bir ikaz olduğu anlamı çıkmaktadır. Allah doğrusunu bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kuran okumak ve bebek emzirmek

Kayıtsız Üye
Ablam ailesi eniştem köy evinin şark köşesinde üst katta otururken bir yaşlı kadın geldi. Elleri ve ayakları yürüyemeyecek tutamayacak kadar kötü durumda ve tırnakları aynı şeytanı anımsatıyordu. Kadın ablama elini uzattı ablam korkarak benden uzak dur dedi. Ama bende içimden o kadının çok kötü olduğunu hissettim. Bende ablama dokunmasını istemedi. Dış görünüşünden değil sanki kötü birisiymiş gibi. Sonra eniştemde kızıp uzak dur dedi. Merdivenlerden yavaş çıkan yaşlı kadın bir anda koşarak aşşa doğru gidip tek hamle ile geri yukarı atladı. Ardından şark köşesindeki minderden kıl gibi bir şey çekip yere fırlattı kötü bir takım şeyler söyledi anlam veremediğim. Ardından kaçmaya başladı ben ensesinden tuttum ama insan boynu gibi değildi. Sonra uyandım ve rüyamdan bir anlam çıkartamadım. Kadın büyücü gibiydi.

Okudunuz mu?  Rüyada kabirde azap çeken kadın görmenin yorumu nedir?

Tohat
Hayırlı günler. Rüya sahibinin dünyadaki durumuna, amel ettiği şekle, maneviyatına delalet etmekte olup yaptığı günah ameller varsa bunların düzeltilmesi gerektiği yönündedir. Kişinin ameline göre gıybet etmek, haram mal yemek, dünyaya dalmak gibi genel olarak maneviyata zarar veren davranışlar sergilendiği şeklindedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada boğazında birşey kaldığını görmek

rüyada buyu yapan biriisini gormek

Bu kategoride yer alan Hamile kadın rüyada gördüğü ismi çoçuğa koymak zorunda mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada büyü yapan birini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.