Anasayfa
12 Kasım 2021, 9:08
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada telefonla mesajlaşmak

Rüyada telefonla mesajlaşmak

Kayıtsız Üye
Merhabe benim istihare rüyasında yatmakta ki niyetim; erkek arkadaşım var ve ciddiyiz hayırlı mı değil mi ona niyetle yatmıştım ve rüyamda onu gördüm ama telefonda onunla mesAjlaşıyoruz. Bir fotoğrafını görüyorum üstü çıplak bir fotoğrafını görüyorum elinde tüfek. Konuşmalarında bana karşı hem sevgili gibi hem arkadaş gibi karışık bir rüyaydı. Sizce anlamı nedir


Cevap: Rüyada telefonla mesajlaşmak

arifselim
Merhaba. Rüyanız istihare açısından da hayırlı ve olumlu olarak tabir edilir. Ancak istiharede ayrıca uyandıktan sonra içinize doğan his nedir ona da bakmalısınız. Bu his sizin için bir işaret olur. Rüyada yanılırsanız bile içinize doğan histen yanılmayacaksınız.


Yorum: Rüyada telefonla mesajlaşmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam.Ruyamda taxicimi ariyom oyle bisyler arabayi iptal mi et ne oyle bisyler diyom annem gelince hemen telefonu kapatiyom annemde kimle konusyon sevgilin falanmi var dedi bende yok dedim ne anlama gelir?

Okudunuz mu?  Rüyada Trafik Kazası Görmek

Selamun aleykum hocam.Ruyamda telefonla konusyom annem gelince karsidaki konustugumun yuzune aniden kapatiyom.Annemde bana kimle konusyon sevgilin falanmi var dedi.Bende yok dedim.Ne anlama gelir?


Yorum: Rüyada telefonla mesajlaşmak

arifselim
Aleykum selam. Rüyanı net ve açık bir şekilde anlatmadan tabir etmiyoruz kardeşim. Allah’tan hayırlısını dile o herşeyi hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hayırlı günler. Beni sevgilimin ailesi dün gece benden ayirdi. Telefonunu herseyini aldi. Bende sabah namazına istihareye yattim. Sevgilimle benim için ilerisi hayirli mi değil mi diye. Rüyamda sevgilimi mor renkli mini bir elbise ile gördüm (aslında kendisi tesettürlü) sonra ben çok kiziyorum ve konusmaya cikiyorum. Ona derdinin ne oldugunu felan soruyorum. Sonra birden kendimi evde buluyorum. Sevgilimle mesajlasiyorum. Üzgün olduğumu gostermek için Fotograf cekip atmaya calisiyorum atamiyorum. Bana yardımcı olun lütfen.

Okudunuz mu?  Rüyada tevekkül

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya tamamen psikolojik bir rüya olup bir tabiri olmaz. Yaşanan olaylar bir şekilde insanın rüyasına yansımasıdır. Yaşanan duygu yoğunluğundan dolayı benzeri rüyalar görülebilir. Böyle bir süreçte istihare yapmak ise geçerli değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


lalesever
Selamun aleyküm ben geçenlerde rüyamda telefonda biriyle mesajlaşıyorum. Bu kişiyi H. diye kaydetmişim telefonuma ,ailesinin seceresini yazdığını hatırlıyorum tüm bilgilerini gönderiyordu mesajla bana..Aradan biraz zaman geçti ve ben bir kaç gün önce görücü usulü biriyle tanıştım ismi Hakan ve bu rüya geldi aklıma kafam karıştı. Aslında iyi bir insana benziyor iyi muhabbet kurduk ama görsel olarak çok uymadığımızı düşünüyorum boyu benimle aynı sayılır,biraz minyon bir bey, ben kabul etmeK istemiyorum ama onlar ısrarcı birazcık .Ne yapmalıyım bu rüya bir işaret oalabilir mi ? Bir şans vermeli miyim?

Okudunuz mu?  Rüyada üst kısmı açık kadın görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya bir işaret olabilir yada olmayabilir, bu konuda kesin bir şey denemez. Sen içine sinmeyen birisine evet demen uygun olmaz. Ancak bu rüya için bir haber almak manasıdır denilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


osman1518
esselamun aleykum sevgili kardeşlerim:bugün sabah bu rüyayı gördüm ve aynı gün işyerimde kavga çıktı.ben de o yüzden biraz etkilendim.rüyam şöyle:rüyamda uyurken,uyanıyorum.bir iş arkadaşımın evine misafirliğe gitmişiz.sonra -affedersiniz-lavaboya gidip büyük abdestimi yapıyorum alafranga bir tuvaletmiş.sonra içeri geçiyorum,annemi görüyorum,yüzü biraz çökmüş gibi duruyor.sonra arkadaşıma dönüp ‘sizi de rahatsız ettik’ gibisinden şeyler diyorum. o ise,yanında başka bir iş arkadaşımla birlikte söylenerek gidiyor ve istenmediğimizi anlıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada terleyip atlet değiştirmek

sonra,gerçekteki bir partinin milletvekilleri oluyor.onlarla video kasetten dini bir film izliyoruz.aramızda dinle ilgili küçük bir sürtüşme olduktan sonra,vekillerden biri,gri cep telefonundan,çok hoşuma giden bir şarkı açıyor ve dinleyip biraz da kıpırdanarak oynuyorum.(ama sonra nağmeler biraz hoşuma gitmemeye başlıyor).ve bu adamın yüzü de çok çirkin.sonra ben ona bir soru soruyorum ve aramızda sürtüşme varken uyanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada terlik görmek

arkadaşlar:bugün saat 07:00 de bu rüyayı gördüm ve çok etkilendim.hele son kavga tuz biber oldu,yorumlarsanız çok savinirim,saygılar.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya zaten iş veya maddi hayat açısından bazı sıkıntı ve sorunlarla karşılaşmak manasında tabir edilir. Bu gördüğünü bir şekilde yaşamışsın. Rüyaların bir kısmı hemen veya bir zaman sonra çıkabilir. Ayrı bir manada da tabir edemeyiz. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak

Hatice
Merhabalar hocam size bir sorum olucak ben bir kişi işin istihareye yattım rüyamda ve rüyamda onunla mesajlaştığımıgördüm ben mesajlarda mutlu oluyordum ama ona arkadaşımışız gibi davranıyordum ve sonra onun üzüldüğünü gördüm ne konuda üzüldüğünü bilmiyorum yanına gittim üstümde pembe bir mont vardı bilerek onu giydim hatta bilinçaltı olduğunu düşünmüyorum çünkü üstünden 3 ay geçti hiç konuşmadık ve mesajlaşmadık acaba yorumlarmısınız


arifselim
Merhaba. İstihare rüyasının yorumu, ya anlamsız, ya olumlu yada olumsuzdur denilebilir. Esas önemli olan ise kalbe gelen hissin ne olduğudur. Bu rüyanın berrak bir işareti yoktur. İstiharede eğer için rahat etmemişse bir daha yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim kişi bana mesaj atıyodu ve onu sevdiğim için pişman olup olmadığımı soruyodu ben kesinlikle pişman olmadığımı söylüyodum ve aynı soruyu ona soruyodum oda asla pişman olmadığını ve çok güzel günler geçireceğimizi yazıyodu.O sırada uyandım bu hayırlı bir rüya mıdır yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada takip edilmek

Tohat
Bir çok şekilde tabiri vardır. Kısmetinizin açılacağına ve evliliğin gerçekleşmesine, uzak olan ve özlediğiniz birini görmeye, maddi açıdan rahatlayacak, aile içindeki huzursuzluklar sona ererek mutlu bir dönem yaşayacağınıza tabir edilir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Merhaba benim sevdiğim biri var ve oda beni seviyo rüyamda balkonda oturuyorm oda bisiklet sürüyo sonra kaldırıma oturuyo ve bana mesaj atıyo naber nasılsın gibi şeyler cevap veriyorum ve bana bu kadar samimi olmayalım sevgilim kızıyo diyo bende beni sevdiğini bildiğim için çok şaşırıyorum.Yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada tabut görmek

Tohat
Merhaba. Tabiri olmayan bir rüyadır. düşüncelerinizden kaynaklı olarak ruh halinizden yansıyan bir rüya olabilir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Gamzelim_
Rüyamda eski nişanlımın instagram hesabına bakıyordum yanımda erkek kardeşim de vardı muzurluk olsun diye ona takip isteği attı ben hemen iptal ettim ama ona bildirim gitmişti sonra oda bana mesaj attı isteği atan sen mıydın?diye bende ona "kusura bakma yanlışlıkla oldu fark edince hemen geri çektim" dedim sonra oda bana ailesiyle pikniğe gittiği fotoğrafları attı işte sen hep böyle yerlere gitmeyi çok isterdin gibisinden bir şeyler yazdı ben mesajı okudum ama cevapsız bıraktım..

Okudunuz mu?  Rüyada tahta üzerinde oturmak

Tohat
Günlük yaşantılarımızda fazlaca vakit geçirdiğimiz durumlardan dolayı gördüğümüz rüyaların tabiri yapılmaz. Bunda bir mesaj ve geleceğe yönelik bir ikaz türünde bir durumdan bahsetmek zordur. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sevgilimle 1 yıl önce ayrıldık. Sürekli bir yerden kendini hatırlatıyor ve ben eğer hayırlıysa bana bir işaret gönder Allahım dedim. Bunun üzerine 2 defa rüya gördüm rüyamda onunla mesajlaşıyoruz o da pişman olduğunu benim gibi birini bulamadığını ve özlediğini söylüyor ve geçmişi hiç açmıyor p da mutlu gözüküyor bende


Tohat
hayırlı günler. Böyle bir rüya çeşitli şekillerde yorumlanır. Eskiye duyulan pişmanlık ve bundan dolayı yapılan hatadan dolayı vicdan azabı hissetmek, erkek arkadaşından alacağın bir haber, mutlu olacağın bir ilişki şeklindedir. Onunla olup olmayacağını bir tek Allah bilir. Eğer görmek için niyetlenirsen istihareyi deneyebilirsin. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Türk Kahvesi Yapmak

rüyada telefonla mesajlaşmak, rüyada mesajlaşmak, Osman1518

Bu kategoride yer alan Rüyada Telefonla Konuşmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada telefonla mesajlaşmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.