Anasayfa
1 Ocak 2024, 6:58
Rüya Yorumu
Yönetici

Sabah ezanına yakın görülen rüya

Sabah ezanına yakın görülen rüya

Kayıtsız Üye
hayırlı günler rüyam şöyle sabaha karşı ezana yakın gördüm rüyamda annem ile ananemin yanına gittim ben rüyamda ölen babannemi rüyamda gördüm bende nohut yemeği istedi dedim onlar telaş ile soruyorlar verdin mi vermedin mi ben verdim diyorum onlar da oh iyi diyorlar bide bir ara ablamın kızını sevip okşadım rüyam böyle yorumlarsanız sevinirim şimdiden çok sağolun.


Cevap: Sabah ezanına yakın görülen rüya

arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu güzel ve hayırlı bir rüyadır. Bunlardan vefat eden kimselere duyulan özleme işaret eder. Bu aynı zamanda onlara karşı bir vicdan azabı içerisinde olduğunuz anlamına da tabir edilmiştir. Ayrıca rüyanız, dünyevi olarak rahat bir dönemin başlangıcına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Sabah ezanına yakın görülen rüya

Kayıtsız Üye
Eski sevgilim ile aynı kantinde oturuyoruz o biraz bağırıyor sonra ben sinirlenip çıkıyorum kantinden ertesi gün yine oturuyoruz bu tahtaya dün yaptığım kötü davranışlar için hepinizden özür dilerim yazıyor. Sonra benim elim ayağım boşalır gibi oluyor çıkıyorum kantinden merdivenden çıkarken elimdeki çay yere düşüyor bende bayılır gibi olup düşüyorum. Normalde Beni umursamayan eski sevgilim düştüğümü görünce koşarak geliyor bir o geliyor zaten dikkat etsene felan diye azarlıyor. Kafamı kucağına alıyor. Bir kız geliyor sonra dikkatsiz mi ne diyor bana ona bağırıyor sanan felan diye bende ona kızıyorum kıza bağırma diye. Ordan kalkıyorum arkadaşlarımın yanına gidiyorum Olanları anlatırken eski sevgilim geliyor. Anlat anlat diye bağırıyor. Bende anlatmıyorum diye bağırıyorum sonra bir çocuk geliyor beni seviyormuş benimle muhabbet etmeye çalışıyor eski sevgilim görüyor sinirleniyor İki kız arkadaşımı yanına çağırıyor bide o çocuğu bir eve giriyorlar. Ben orda tek kalıyorum. Bi anda bir amca çıkıyor . Ben o sıra tepe gibi bir yerdeyim amca yukarı çıkarken bende tedirgin oluyorum geliyor sözlü taciz de bulunuyor ben aşağı iniyorum oda arkamdan iniyor ama bakışları felan sapikcaydi cinse tacizde bulunmak istiyor ben kaçmaya çalışırken uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada köpeğin insana dönüşmesi

Yorum: Sabah ezanına yakın görülen rüya

arifselim
Eski sevgililer ile ilgili olarak görülen rüyaların çoğu bilinçaltı kabul edilir. Bu gördüğün rüyanı da biz tabir edemeyiz maalesef. Esasen her rüyanın da bir yorumu olması gerekmez. Eski dahi olsa geçmişten kalan izler bir şekilde rüyaya yansıması çok normaldir ve yorumu da yoktur.


Kayıtsız Üye
merhabalar ben rüyamda olmus babamin cesedinin koktugunu kuflendigini gördüm fakat cesede babam diyorum tipki kadin gibi ruju saci felan oluyor yanimda konustugum kalk gomelim desigum de babam ve ceset kalkiyir kendi bizimle geliyor gomulmeye Allah rizasi için bir yorumlayin çok korktum simdiden teşekkür ederim hayirli gunler diliyorum…

Okudunuz mu?  İstiharede tuvalet görmek

arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Kötü veya endişe edecek bir şey yoktur. Bir görüşe göre uzakta olan veya uzun zamandan beri göremediğin birisinin misafir gelmesine işaret eder. Ayrıca babana bol bol dua etmene ve kabrini de ziyaret etmene işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Benim bir arkadaşimin yengesi hamile ve bir kızı olacakmis ayni gun bende kizimin olcegini rüyamda gormusum ve onlara gitmisim arkadaşima ruyami anlatirken arkadaşim yengesine diyoki sen soyledinmi kizinin olecegini bana arkadaşimin yengesi diyoki uzulme ikimiz buyutecez kizimi diyo boyle aglarken kizimin olecegine uyandim ezan okunuyordu sabah ezani uyandığımda da agladimi farkettim


arifselim
Bu rüya insanın hoşuna elbette gitmez ama esasen tersi olarak ve hayırlı olarak kabul edilir. Genellikle annelerin böyle rüyalar görmesi normaldir. Allah’ın izniyle kızının sağlıklı ve güven içerisinde olması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Başkasının adına istihare yapılır mı? Yazar: Mehmet Paksu

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Rüyamda bir yolda yürüyorum ve tanıdığım eskiden aynı sınıfta bulunup birbirimizden hiç hoşlanmadığımız üç arkadaş beni takip ediyor ve ilgili gibi davranıyor. Ama benle hiç konuşmuyorlar. Sonra bir merdiven çıkıyorum yerde domates görüyorum bşr arkadaşımla birlikte saçma sapan herşeye gülmeye başlıyorum kahkaha ile değil ama nefes alamıyorum yani kendimi sıkarak gülüyorum. Bir ara bir arkadaşımın gözlüğü ile dalga geçip yşne gülüyorum ama bunu isteyerek söylemedim. Gülerek uyandım ve uyandığım dan bir dk sonra sabah ezanı okundu. Yorumlasanız sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Kötü günlerin geride kalacağını, sorunsuz bir bir döneme girileceği, sağlık sorunlarıyla alakalı herhangi bir aksaklık yaşamayacağınız şeklinde yorulur. En iyisini Allah bilir tabiki.


Kayıtsız Üye
Bir rüyamda bir koltukta yatıyordum ve üzerim örtülüydü. Çok rahatsız edici derecede bir kuş feryadı duyuyorum. Ciddi rahatsız edici sanki hayvanın kanatları canlı koparılıyor o derece bağırıyor sonra hayvanı görüyorum baykuş muş kocaman bir şey üzerimde uçuyor sürekli bir yandan da bağırıyor. Sonra ben örtü ile yüzümü gözümü kapatıyorum saldırır diye.
Ayak ucumdan Örtüyü çekiyor açmaya çalışıyor. Bir yandan da feryat figan bağırmaya devam ediyor.sonra sesi kesiliyor ben meğersem uyanmışım ve aynı şekilde yüzüm örtülü saklanır gibi yatmışım ve hatta bşr ara inanamadım gitti mi diye örtüyü bilw zor açtım. Ben açtıktan 5 dk sonra falan sela verildi, yorumladığınız için şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada korkunç şeyler görmek ne demektir

Tohat
Baykuşun varlığı sizi çekemeyen insanların varlığına delalettir. Ses çıkarması ve özellikle sesinin çekilmez olması ise etrafınızdaki bu kişilerin hakkınızda kötü söylemlerde bulunduğu anlamına gelir. En doğrusunu tabiki Allah bilir.


hamide_1743
Arkadaşlarla bir arkadaşın evine gidiyoruz. 8-10 kişi varız. Kız, erkek karışık. Evine gittiğimiz arkadaş erkek. Birkaç arkadaşla beraber tam kalkacaktık. Ev sahibi olan arkadaş herkesin içinde ellerimden tuttu gözlerime bakarak "gidecek misiniz? Gitmeyin." dedi. O an hayatımda hissetmediğim bir duyguyu hissettim ama adını koyamıyorum ve tarif edemiyorum. Sadece içinde huzur olan bir duyguydu diyebilirim. Neyse biz oturduk falan beraber mutfağa gittik bir şeyler hazırladık. Birbirimizi önceden tanıyormuşuz hissi yoktu. önceden tanışmamamıza rağmen birbirimizi tanıyorduk. Birbirimizin alışkanlıklarını, sevdiği, sevmediği şeyleri biliyorduk. Bu arkadaştan hoşlanan bir kız geldi. Bu arkadaşla kız uzun süredir arkadaşlar. Kız arkadaş hakkında bir şey söyledi. Ne olduğunu hatırlamıyorum ama ben öyle olmadığını farklı bir şekilde olduğunu söyledim ve arkadaş onayladı ama bilmeme hiç şaşırmadı sanki bilmem çok normalmiş gibi. Uyandığımda sabah ezanına 3-4 dakika vardı.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin kanser olduğunu görmek

Tohat
Bu rüyan hayırlı olup iş yaşamında çok başarı kazanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, atacağın adımlarda tüm kapıların sana açık olacağına, deyim yerindeyse ayağına taş eline diken batmayacağına ve bu sayede kazancın da elde edeceğin rızk da hayırlı olup bolluk içinde olacağına delalet etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır elbette.


tugba911
Merhabalar rüyamı sabaha karşı gördüm.. Görmeden evvel de Rabbim lütfen bana nasibim olup olmadığını belli eden bir işaret verir misin diye dua edip uyumuştum.. Rüyamda tanımadığım bir eve giriyorum tanımadığım bir kadın var ama güler yüzlü konuşuyoruz falan gayet sonra evin merdivenlerinden çıkıyorum çıkarken iki tane akrep görüyorum diğeri merdivenlerden çıkarken üstüme atlıyor fakat korkmama rağmen hemen kenara çekiliyorum yere düşüyor zarar veremiyor bana sonra merdivenleri çıktım yukarıda bir beşik içinde bebek görüyorum kundakta ama bir tatlı bir güler yüzlü fakat özürlü bir bebekmiş ama o kadar tatlıydı ki seviyorum onu falan böyle baya sevdim.. Bu rüyaya ayrıldığım nişanlım için hayırlısıyla geri dönsün diye dualar ettiğim için umudum kalmadığı bir günde sabaha karşı uyumadan yukarıda yazdığım gibi niyet ettim de gördüm Rabbim bana bir işaret ver dualarıma devam edeyim mi dönsün diye yoksa onun için artık etmeyeyim mi diye niyetlendim de gördüm..

Okudunuz mu?  Rüyada 'Sad' harfini görmek , neye delalet eder?

Tohat
Merhaba. Tanımadığın yabancı bir kadını görmen yeni tanıyacağın biri ile izdivaçta bulunacağına, akrepler, seni çekemeyen hem dedikoducu hem de fesat olan kimselere delalet iken senin aynı zamanda gireceğin işlerde yapmak istediklerini gerçekleşmesi adına doğruluktan uzaklaşmaman, yalana ve dolana başvurmaman gerektiğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bu rüyayı gördüğümde sabah uyandığımda 6.50 civarlarıydı.Rüyam hayırlara vesile olsun inşAllah babamın uyurken sesli bir şekilde kevser suresini okuduğunu yan odadan duyup yanına geliyorum.Uyanıyor ve bana fenerbahcenin maçı için okuduğunu felan söylüyor gülümsüyor.Sonra tekrar geri uyuyor.Nasıl yorumlayabilirsiniz çok değişik geldi.


arifselim
Hangi sureyi okuyorsa okusun bu rüya hayırlıdır. Hayırlara, iyiliklere ve güzelliklere kavuşmaya ve sevineceğiniz gelişmelerin olmasına işaret olarak tabir edilir. Her görülen rüyanın illaki çok özel anlamı olması gerekmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba bende sabah namazı vakitlerinde hep kötü rüyalar görürüm eğer ki namaza kalkıp kılarsam kötü rüya görmem ama kalkmadığım günler kötü rüyalar görürüm rüyalarım şu şekilde ya yılan yada akreptir etrafımı sarmıştır bende çok korkuyorum uyandığım da sabah namazı vakti olduğunu görüyorum cevabınız için teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada ağaç sökmek , Rüyada ağaç söküldüğünü görmek

arifselim
Merhaba. Bu kadar bir izahla rüyalarına tabir edemeyiz ama genel olarak yılan ve akrepler görmek günahlara ve hatalara işaret olarak kabul edilir. Eğer kendi kendine sabah namazına kalkmadığın için gördüğünü düşünüyorsan belkide bu en isabetli yorum olabilir senin için. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben bu rüyayı yaklaşık 3 kere gördüm içinde olduğum ev değişiyor sadece rüyamda deprem olacağını ve evin yıkılacağını biliyoruz o korkuyla aceleci şekilde evdeki özel eşyaları hızlıca topluyoruz ve içimde hep bir korku var babam vefat etmeden öncede görmüştüm ve şöyle bir dipnot var babam yaşarken bile babamı rüyada görmüyordum Kardeşim annem ben ev halkı dışarıdan da Baba annem ve dedem de rüyaya dağıl oluyorlar annem bana rüyada en önemli eşyaları al diyor fakat ben tırnak makasına kadar toplamaya çalışıyordum ve toplama işlemi devam ederken hep korkuyla uyanıyordum aynı rüyayı bir kaç kere gördüğüme eminim yardımcı olursanız sevinirim bu rüyalar sabah ezanından önce görüyorum yaklaşık 4 gibi

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının sevdiğini görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüyaların bir çok anlamı olabileceği için tek bir şekilde maalesef tabir edilemez. Belki sana özel yorumlanabilirse daha isabetli olabilir. Gene olarak rüya sahibinin ileriki dönemde bazı aksiliklerle karşılaşacağına ve üzüleceğine işaret olarak tabir edilir. Bazı yorumculara göre ise hayatta meydana gelecek olan önemli değişikliklere, yeniliklere veya göç etmeye yorumlanmıştır. Sen yinede hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,bir ay içerisinde rahat on kez sabah ezanına yakın bazen korkarak bazen de rüya görerek uyanıyorum tv karşısında uyuyorum odama geçtiğimde ezan başlıyor bazen 2 dk bazen 20 dk kalası bu durumu yaşıyorum. Geçen gün odaya her taraftan rüzgar girdiğini gördüm cami pencereyi tutamadım yeter yada gelin diye bağırarak kendi sesime uyandım şuanda da bir yeşillikte kedi ve köpek vardı kediyi çıkartmaya çalışıyordum uyandım odama geçtim yine bazen okundu 3 günde 1 oluyor. İki defa aynı saate uyandım 05.20 yine yakındı bu saate sanırım açıklaması nedir durumun büyü vs olabilir mi aklımı bulandırmak istemiyorum inançlı bir insanım Cevaplarsanız çok mutlu olurum sevinirim..


Tohat
Merhaba. İlk rüyan etkisi büyük olaylar yaşama olasılığına delalet eder ikinci rüyanda ise dost ve düşmanın farkına varman ve çevrendekilere ona göre davranman gerektiğine işaret etmektedir. Rüyadan sabaha karşı uyanmanın belirli bir anlamı olmasa da bunu hayra yorarak ibadet saatini değerlendirmek için düşünebilirsin. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada bir kızı dövmek

Bynsmyye
Hayırlara gelsin uğurla biz sözlenecektik nasip olmadı annesi istemedi Ben az önce saat 2 buçuk 3 gibi uyurken hiç böyle bir şey düşünmem keşke uğur çağırdığında gidip annesiyle görüşseydim diye kendi kendime düşündüm az önce tam sabah ezanı okunurken bir rüya gördüm ben bir evdeyim uğurun teyzesi yada bir akrabası var ona diyorum ki 5 dk konuşalım diyorum ama ikna olmuyor tekrar söylüyorum bir odaya geçiyoruz sonra kadın biliyorum diyor uğurun annesi orada uyuyor hemen yanımızda elini mi öpüyüm diyorum yok yanaklarından öp diyor sonra öpüyorum istemiyor sonra elini öpüyorum sımsıkı sarılıyorum kalbim çok hızlı atıyor sırtını sıvazlıyorum sonra oda sarılıyor sonra uğuru başka bir odadan görüyorum bakıp gülüyorum kalp yapıyorum seni seviyorum diyorum sessizce yemek konulacakmış yardım ediyorum uğurun annesi sesleniyor mutfaktayım karanlık ama mutfak uğurun annesi geliyor başka bir yerden ışık yakıyor mutfak aydınlanıyor sonra yemekteyiz konuşuyoruz uğurun babası annesi çok samimi konuşuyor ama ağaçlı yemyeşil bir yerdeyiz o kadar mutluyum ki uğurda hemen karşımda ona bakıp gülüyorum uğur annesiyle beni yan yana görünce sürekli gülümsüyor çok mutlu sonra kalktım baktım kalbim hala çok hızlı atıyor ezan okunuyordu 😏

Okudunuz mu?  Rüyada kendi içine cin girmesi

Tohat
Hayırlı günler. rüyanın tabiri yaşadığın olayla yakından ilgilidir. Konudan dolayı kaygılı ve üzüntülü olduğuna, gelecek ile ilgili endişeler barındırdığına, fakat bu hislerinin asılsız olup gelecek kaygısı taşıman gerekmediğine, bir kimsenin sana alacağı nedensiz bir hediye ile neşenin yerine geleceğine ve istikbalinin mutlu olma babında daha iyiye gideceğine işarettir. Allah doğrusunu bilendir.


sabaha karşı görülen rüya, Sabah ezanına yakın görülen rüya, sabah namazından sonra görülen rüyalar gerçek çıkar mı

Bu kategoride yer alan Rüyada kabirde azap çeken kadın görmenin yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabah ezanına yakın görülen rüya Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.