Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:14
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında aydınlık odada olduğunu görmek

İstihare rüyasında aydınlık odada olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba,

ben sevdigim kisi için istihare namazı kıldım. Allahtan hayirlisini diledim ve niyetim onun benim için hayirli olup ommadigi idi: Ve su rüyayi gördüm:

Kendim aydinlik olan bir odada oturuyorum ve beyaz giyimliyim. Saclarim (gercekten gibi) uzun, besli, kahverengi ve kivircik. Cok mutlu oluyorum. Sagimda ve solumda iki tane arikusu ucuyor. Biri sag tarafimda sactelimi tutuyor ve siyahli/mavili renki oluyor. Biri de solumda ucuyor ve sac telimi tutuyor (solumdaki kusun rengini göremedim). Cok huzurlu, ferah ve mutlu uykudan Kalktim.

Okudunuz mu?  İstiharede alışveriş yapmak

Yorumlarmisiniz lütfen?

Cok saolun!


Cevap: İstihare rüyasında aydınlık odada olduğunu görmek

arifselim
Merhaba. İstihare için bu rüyan çok hayırlı ve olumlu manaya yorumlanır. Eğer içine de huzur ve istek gelmişse o zaman istiharen için bu yeterlidir. Önemli kararlar için daima istişare de etmek gerekir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında siyah köpek görmek

istihare namazında aydinlik oda gormek

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında bebek ve deniz görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında aydınlık odada olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.