Anasayfa
16 Eylül 2023, 8:59
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada güneşin yandığını ve düştüğünü görmek

Rüyada güneşin yandığını ve düştüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda balkondan dışarı baktığımda güneşin yandığını görüyorum. İtfaiye su fırlatıp söndürmeye çalışıyor. Herkese dışarıya bakın diyorum. Sonra izlerken güneş yere düşüyor ve etraf kararmaya başlıyor. Bende içten içe keşke tohumları ekseydim de bir kez bari güneş görselerdi diyorum. Üzüntü yaşıyorum. Rüyam uyarıcı bir rüya mıdır yoksa şeytani bir rüyamı? Güneşin düşmesi güzel yorumlanmış fakat yanmasını bulamadım. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada gelin ve damat görmek

Cevap: Rüyada güneşin yandığını ve düştüğünü görmek

arifselim
Merhaba. Rüyada güneş görmenin tabiri genellikle güzeldir. Ama güneşin sönmesi ve düşmesi gibi rüyalar bir uyarı ve ikazdır. Hemen salih ameller işlemeye ve tövbe etmeye tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada güneşin yandığını ve düştüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Oncelikle Selamınaleykum.rüyamda arkadaşlarımla birlikteydim güneş yanıyor diye çığlık attılar inanmadım baktım ve gerçekten patlamalar oluyordu bir anda güneş üstümüze gelmeye başladı ve uyandım acaba rüyanın hikmeti nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada genital bölge kılı görmek

Yorum: Rüyada güneşin yandığını ve düştüğünü görmek

arifselim
Aleykum selam. Güneşin yanması, patlaması ve düşmesini görmek, adeta kıyametin kopmasını görmek gibidir. Rüyayı gören kimsenin tövbe etmesi gerektiğine ve ibadetlerine önem vermesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda güneş yeryüzüne inmiş canlı gibi yürüyor birkaç kişiyle deniz kenarı biryerdeyiz güneş yaklaştıkça su ısınıyor ayağımızı yakıyor. Suyun etrafı biraz engebeli biryer. Tırmanıp kaçıyoruz sonra eve geliyoruz. Güneş pesimizden geliyor ve bizi yakmaya çalışıyor. yanında yaratık gibi birkaç yardımcısı da var. Kapıları kitleyip evin çatısına çıkıyoruz . Hortumla su püskürtüp ateşini söndürüyorum. Uzaklaşıyor ama tekrar akevlenip gelmeye çalışıyor. Su püskürtmeye devam ediyordum uyandım acaba bu rüyanın anlamı ve hikmeti nedir ?

Okudunuz mu?  Rüyada Gördüğün Saatte Uyanmak

arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin durumuna bağlı olarak beklentilerinin gerçekleşmesine ve ümit ettiği şeylerin meydana geleceğine işaret olarak tabir edilir. İnsanın yandığını görmesi de hayırların ve iyiliklerin gelmesi anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada güneşin yandığını görmek, rüyada güneşin yere düştügünü görmek, Ruyada Gunesden alev çıktığını gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada gizlice bir yere gitmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada güneşin yandığını ve düştüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.