Anasayfa
2 Ocak 2024, 15:31
missa
Abone

Evde düğümlü ip buldum ne yapmalıyım

Evde düğümlü ip buldum ne yapmalıyım

aysel ,v
Hocam evimde cevşene benzeyen bir şey buldum ben bunu cevşen zannettim ve nişanlıma taktım 2 3 gün sonra pireye benzeyen böcekler vücudumuzu sardı. Rabbime sığındım nişanlım boynundan cevşen sandığımız şeyi çıkarmış masaya koymuştu içini açtığımda düğümlenmiş ip buldum biz onun içinde yazı var zannederken meğer böyle bir şeymiş hocam çok korkuyorum Allah rızası için yardım edin kimsem yok ne annem ne babam kimsem yok Allah rızası için dualar okuyunca böcekler gitti Felak nas ayet el kürsüyü okudum ama böcekler içimize girip tümurladıysa diye korkuyorum doktora gittik röntgende bir şey çıkmadı tam doktora gittik bir aksiliktir . Ya sıra yok ya vaktinde yetişemedik zaten büyü olabileceğinden şüphelendiğim için herhalde engelleniyor zaten acile gittiğimizde bir şey bulamadılar yardım edin nişanlımda bende yardım istiyoruz


Cevap: Evde düğümlü ip buldum ne yapmalıyım

@hmet
Bulduğunuz ipi yakın, yazı varsa resmini bize yollayın okuyup bakalım.
Evde her namazdan sonra ve yatmadan önce ayetel Kürsi ve ihlas felak ve nas sürelerini okuyun

Okudunuz mu?  Tövbe ederken tüm günahlar için edilir mi ?

Yorum: Evde düğümlü ip buldum ne yapmalıyım

Nisa bilgin
Ilk önce abicim geçmiş olsun ALLAH yardımcın olsun Sana bir sorum olcak senin düşmanın var mı eğer düşmanın varsa büyük bir ihtimalle senin düşmanın o ipi oraya koymuştur. Senin için korkum onun büyü olmasıdır Sana tavsiye vereyim abicim bir kez daha senin ne olduğunu bilmediğim hiç bir şeye dokunma


Yorum: Evde düğümlü ip buldum ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
Hocam 25 yasinda 10 aylık evliyim evimi temizlerken gardolabimin uzerinde strex filme sarili a4 kagidina Arapça yazilar yazili kagit bulup yaktim snrsina ise yatak ve bazamin arasinda folyoya sarili uzerinde 3adet dugum olan ince bir uckur buldum ne yapmam gerek

Okudunuz mu?  Arapça Yemek Duası ve Türkçe Anlamı

arifselim
Bu yazıların ne olduğunu bilmek için bilen birisine göstermek gerekir. İlla olumsuz bir şey olması da gerekmez. Bunları imha edebilirsin. Yakarak küllerini toprağa gömebilir yada bir akarsuya da bunları atabilirsin.


Melek 123
Ben kızla oğlana ayrı ayrı yazılmış kağıdın içinde ipler buldum dugümlu ne yapmaliyim başkası adına yazılmış üstünde oglana ve kıza yazıyor kuzenime yaptırmış annen sevgilinden ayırmak için ne yapmalım?


imam
Evde bulduğunuz ipleri yakın gitsin


İmam -ı Şibli
Bilgili kişiler e danışmak en doğrusu onlar ne yazıldığını da bilirler peki buradaki soru onu oraya kim koymuştur evinize kimler giriyor ki oraya konulmuş bunları iyi düşünmek gerek


Kayıtsız Üye
İyi gunler benm abimle yengem bosandi evini temizlige gittgmzde cevşenler ve kemige benzer bisey bulduk . Cevseni actik iclerinden kagit toprak ve çok yerinden dugumlun ipler cikti diğer cevşenlerden de kagitlar cikti ne oldugunu bilmiyoruz.Yardimci olabilir misiniz ?

Okudunuz mu?  Kürtçe Çocuk isimleri

Hoca
Evde bulunan ip muska vb şeyleri yakın etkisi gider.


Kayıtsız Üye
Hocam selamun aleykum. Evimizde tavandan duser gibi bosluktan siyah tuye benzer ipler dusuyor. Esim basina vurduklarini. Basinin çok agridigini soyluyor. Ve o anda saclarinin içinden de o materyal cikiyor. Bu gecede bir resmimizi cercevesinden cikartip soguk sobanin ustune ters bir sekilde koyup uzerine dik bir sekilde cakmak birakildi. Yardim ederseniz çok memnun oluruz hocam adim murat. Allah sizden ve sizin gibi iyi niyetli insanlardan razı olsun amin


Hoca
< Yardim ederseniz çok memnun oluruz hocam adim murat. >
Murat kardeşim
Evde büyü ve cin olduğunu düşünüyorsanız avin içinde sesli BAKARA suresini okuyun geçer.


Kayıtsız Üye
Hocam merhabalar ben evi temizlerken bazanın içinde birkaç beyaz iplik yan yana dizilmiş kalın bir iplik oluşturulmuş ve ortadan biraz daha yan tarafından kesilmiş kesilen yerede bir düğüm atılmış sonrada o kalın ip topluluğu yumak yapılmış (küçücük yumak) şekilde buldum bu kadar ayrıntılı anlattım çünkü nette ip büyüsü 40 düğüm falan yazıyor aklım karıştı ip muntazam şekilde yumak yapılmıştı ama 40 düğüm yoktu bir düğüm vardı bu şimdi büyümü yoksa evde tesadüfen yumak yapılmış bir ipmi 40 düğüm şart mı ip büyüsünde yoksa şart değilmi

Okudunuz mu?  Sıkıntıları ve borçları gideren duanın arapçası

Merhaba ben evde bazanın içinde 4-5 tane ip yanyana sıralanıp kalın bir ip oluşturulmuş ardından tam ortasından değilde hafif ortayı sapan yerinden kesilmiş ardından düğüm atılmış ardındanda muntazam bir şekilde yumak yapılmış bir ip buldum aklımı karıştıran nokta ise nette ip büyüsü 40 düğümden yapılıyor deniliyor.Evde bulduğum ip sadece bir yerinden düğümlüydü yani kesilip düğüm atılmış şimdi bu ip büyüsü mü yoksa evde unutulmuş tesadüfen bulunan bir yumak mı ip büyüsünde 40 düğüm şart mı lütfen beni aydınlatırsanız duasınız olurum

Okudunuz mu?  Evde kuranı açık bırakmak

fth123
Felak ve Nas okuyup bu şüphe duyduğunuz malzemeleri yakıp atın.


mum
Evde bulduğumuz her iplik büyüyor, sayılmaz. Bazen humma hastalığı için ipliğe düğümler atılabiliyor Yara şifa için de yapılmış olabilir.
Bulduğunuz iplikleri yakın, evde mutlaka Bakara süresini okuyun ve her namazdan sonra birde yatmadan önce mutlaka ıhlas felak Nas ve ayetel kursiyi okuyun.


PisiPisi
Merhaba, 2 yıllık evliyim, evlenmeden önce eşimle 3 yıl arkadaşlığımız oldu her şey gayet güzeldi, nikahımızla birlikte sorunlar yaşanmaya başladı, resmen birbirimize tahammülümüz kalmadı. 3-4 kere ayrıldık birleştik ama tahammülsüzlüğümüz hiç düzelmedi. Şu anda da ayrıyız. Daha önceki bir ayrılmamızda internette eşler arasında bağlılığı arttırmak için bir şey okumuştum. Onun ve benim atletimden ip gibi bir parça kesip birbirine düğümleyerek dua okunuyordu. O zamanki ruh halimle bunun büyü olacağını düşünemedim ya da evliliğimi kurtarmak için çaresizlikten uyguladım ve bir süre çantamda taşıdım. ancak bir faydasını da görmedim ve bir süre sonra sanırım attım. Şimdi bundan hem dinen pişmanım hem de bilip bilmeden bir şeyler yapıp da acaba her şeyi daha da mı bozdum diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Yani kötü bir etkisi olduysa bundan nasıl kurtulabilirim? Sürekli tövbe ediyorum ama yaptığım şeyden dolayı bilmeden günaha girdiysem başka ne yapabilirim?

Okudunuz mu?  Benim İçin Hayırlı Bir Eş Mi

arifselim
Merhaba. Eğer büyü olduğunu bilerek yapmışsan bu haramdır. Yinede şu an yapman gereken tek şey tövbe etmek ve istiğfar etmektir. Eğer imkanın varsa biraz sadaka dağıtabilirsin. İyilikler günahları siler.


İlknur k.
Ben de evde annemle babamın yatağının altında beş düğüm atılmış eski kirli bir ip buldum. Ortadaki düğüm beni temsil ediyor olabilir dedim, çünkü ailemiz beş kişilik. Yaşım geçmesine rağmen evlenemedim. ( bir kaç görüşmeden sonra karşımdakini tahammül edilmez buluyorum) Kardeşlerim evlendiler.
Bu düğümlü ipi en az 15 sene önce buldum. O zaman bildiğimden mi? Kulağıma çalınmış mıydı? Hissederek mi bilmiyorum. Nas Felak ve ayetel kürsi surelerini sanırım yedi kez okuyarak yaktım. Külünü de çeşme suyuyla lavabodan akıttım. Ama son günlerde konu benim için tekrar önemli hale geldi. (Akrabalarımın kendi aralarında o evlenmez, o evlenemez gibi konuşmalarından ve aynı akrabamın evinde büyü kitabı bulunmasından dolayı)
Acaba yakarak yanlış mı yaptım düşüncesi beni sıkıyordu. İnternete baktığımda bizi arayın, para peşin kırmızı meşin türündeki bloglar beni rahatsız etti. Fakat sizin "yakın gitsin" şeklindeki yaklaşımınız beni rahatlattı. Allah(cc) sizden razı olsun. Beni ferahlattınız.
Yalnız bir kız arkadaşım da çantasından çıkardığı kesme şekeri zorla çayıma attırp içirmişti. İçmemek için çok direndim. Ama çok ısrar etti. Sonunda içirdi. Neden o çayı dökmedim diye çok pişmanım.

Okudunuz mu?  Yaşamaktan Zevk Alamıyorum

Kayıtsız Üye
Hocam 13 14 yaşlarında olduğum zaman tişörtümü giymek için dolaptan aldığımda üzerinde arapça yazılar vardı. Annem hocaya götürmemiş yıkamıştı tişörtümu. Şuan 26 yaşındayım. Acaba ne ola bileceği ile bağlı bir düşünceniz var mı?


Kayıtsız Üye
Merhaba ,benim acil bir durum var bilen cevaplayam olursa sevinirim— bir süredir gittiğim bir hoca vardı ben bu kişiden zaten şüpheleniyor hareketlerini beğenmiyordum benim bir kere bir saç telimi istedi aldı, ve bana üstünde 10-15 düğüm bulunan beyaz bir ip verdi şüphelendiğim için alakamı kestim-düğümlü beyaz ipi ne yapiim? Adaçayı yağı sürüp denize at diyen oldu böyle mi yapiim yakmak mı daha iyi?

Okudunuz mu?  Cuma hutbesi basamak duaları

Ensar
Bulduğunuz her ip muhakkak büyü amaçlı yapıldığı anlamına gelmez. İpi yakın ve Evde Kuranı Kerim Bakara suresini sık sık okuyun ayrıca ihlas felak ve nas okuyun.


Kayıtsız Üye
Merhaba bugün yatağımın bazasında bir parça buldum. Şeffaf bir poşetti ve beyaz bir iplikle sımsıkı sarılıp düğümlenmişti. İpi çözdüm ve ağız kısmı ateşle yakılarak yapıştırılmış bir poşet çıktı. Poşetin içinde ip yumağı vardı. Nedir diye açtım 7 adet beyaz iplikten, bir sicim yapılmış ve üzerine yaklaşık 23 tane falan düğüm atılmıştı. Ne olduğu ve ne amaçla yapılmış olduğu ile ilgili bir fikriniz var mıdır.. ben

Okudunuz mu?  İç çamaşırımdaki küçük sarı bir leke hakkında

Ensar
Bilindiği üzre büyü yapanlar böyle şeyleri yapabilmektedir. Sizin yapmanız gereken şey o ipi yakmanız ve ev içerisinde sürekli Ayet-el kürsi, ihlas, felak ve nas sürelerini okuyun. Elbette her düğümlü olan ip için büyüdür diyemeyiz ancak tedbirli davranmak en güzelidir. Selametle kalın

Okudunuz mu?  Kuranda insana verilen değer

Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben 17 yaşımda bir genç kızım. Babamla birlikte yaşıyorum. Bahçemizin demirlerinde ağaç dallarında sürekli aynı ipten düğümlü bir şekilde buluyorum. Yakkmaya çalışıyorum yanmıyor ipler. Benim bildiğim ip kül olur bu ipler zift gibi oluyor birbirine yapışıyor tekrar. Bazı kısımlarında ipler sapasağlam duruyor. Bildiğiniz metal haline geliyor. Bu nedir sizce? Neyin nesidir. Sürekli aynı tarzda düğümlü ipler bulmam. İplerin yanmaması normal midir?


evde düğümlü ip bulmak, evde düğümlü ip buldum, dugumlenmis ipller

Bu kategoride yer alan Namaz kılarken duman görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evde düğümlü ip buldum ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.