Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:47
missa7-2
Abone

Annem beni sevmiyor helal etmeyeceğini söylüyor

Annem beni sevmiyor helal etmeyeceğini söylüyor

Kayıtsız Üye
Ailem beni sevmiyor . Hep hakkımı helal etmeyeceğini söylüyor. Ben temizlik yapmayı sevmiyorum. Zorla yaptırıyor bağırıyor dövüyor. Beni hep babama kötülüyor iftira atıyor herkes içinde rezil ediyor ne yapacağımı şaştım. Birde telefonda kötü şeyler yaptığından şüpheleniyor. Gece yatmadan önce yatağımda telefonda instragmımda gezinirken Bir paylaşımda bir okuldan erkek arkadaşımı etiketleyecektim o sırada annem geldi kızar diye telefonu altıma sakladım telefonu hemen aldı erkek arkadaşlarımı gördü sen ne yapıyorsun bu erkekler kim falan dedi bunu çoğu kez yaşadım. Gidip babama söyledi bu telefonda gizli gizli şeyler yapıyor Erkekli falan . Lütfen yardım edin ne yapmalıyım onları nasıl inandıracağım?

Okudunuz mu?  Cünüp iken bilerek namaz kılmak dinden cikarır mı

Cevap: Annem beni sevmiyor helal etmeyeceğini söylüyor

@hmet
Annen ve babanı razı et yoksa Allah razı olmaz.
Baban ve annenin razı olmadığı işleri asla yapma. (Bir yönden haklılar, çünkü karşı cinsten arkadaş olmaz.)


annem beni kötülüyor beni sevmiyor

Bu kategoride yer alan Hz. Peygamberin kaç hadisi vardır? Hadis sayısında artma var mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annem beni sevmiyor helal etmeyeceğini söylüyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.