Anasayfa
31 Ekim 2023, 21:41
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında gelin ve damat görmek

İstihare rüyasında gelin ve damat görmek

Kayıtsız Üye
İstihareye yattım bir kişi için rüyamda gelin ve damat gördüm gelinlik beyazdı başka bir rüyamda ise masmavi bir deniz ve denizin içindeydim rüyamı yorumlayabilir misiniz?


Cevap: İstihare rüyasında Gelin ve damat görmek

arifselim
Selamün aleyküm kardeşim. Bu rüya istihare için olumludur. İstiharede birinci işaret veya rüyaya itibar edilir. Birinci rüyanız zaten hayırlıdır. Ancak rüya ile birlikte önemli olan içinize o konuda doğan olumlu veya olumsuz olan istektir bu sizin için bir işaret olur.


Yorum: İstihare rüyasında Gelin ve damat görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba istihare rüyasında gelinle damat gördüm, gelin damadın parmağına yüzük takıyordu ama gelinle damat henüz çocuklardı ve gelinin gelinliği beyaz ve maviydi.


Yorum: İstihare rüyasında Gelin ve damat görmek

arifselim
Merhaba. İstiharede görülen bu rüya olumlu ve güzeldir. Ancak en açık işaret, içinize o konuda gelen hissiniz. Çünkü rüyalar daha çok yanıltabilir ama insanın samimi olmasındaki hissi daha sağlam ve güvenilir olur.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben istihareye yattım sevdiğim insanla evliliğimizin hayırlı olup olmadığını ve evlenecekmiyiz öğrenmek için yattım ve rüyamda ilk ailemle tarşıdım sonra bir anda gelin ve damat gördüm gelin bndim damatsa oydu çok mutluyduk el ele yürüyorduk onun damatlığı siyah takım beyaz gömlekdi bnse beyazlar içerisindeydim sonbahardi çok güzeldi ortam ve çok mutluyduk anlamı nedir


arifselim
Merhaba. Rüyan çok olumlu hayırlı olarak yorumlanır. Ancak istihare evlenecek miyiz veya şu isim olacak mı diye yapılmaz. Herhangi bir konuda adım atılır ve buna rağmen kararsız kalınırsa o zaman istihare yapılabilir.


Kayıtsız Üye
Heryer siyahtır. SARIŞIN bir bayan beyaz gelinlik giymiş. Birde hemen arkasında siyah bir damatlık vardı yorumlarsanız sevinirim lütfennn.


arifselim
Genel manada hayırla yorumlanır. Bu rüya yakında mutlu ve hayırlı bir evlilik yapacağına ve bu evlilikten hayırlı, sağlıklı bir bebek sahibi olacağına da alamet eder. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Namazı benim için bir arkadaşım kıldı rüyasında beyaz elbisenin etek kısmını görmüş ve benim düğünüm olduğunu duymuş fakat damadı görmemiş yorumlarmısınız

Okudunuz mu?  İstihâre Namazı

arifselim
İstihareyi herkesin kendisi için yapması gerekir. Bu sünnet ve doğru olandır. Görülen bu rüya hayırlıdır ama sana kendin için senin istihare yapmanı tavsiye ederiz.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben istihare namazı kıldım ve yattım rüyamda tanıdığım 2 kişi gördüm gelin ve damattı bunlar benim de orda bulunduğum otele bal ayına gelmişler bunun manası nedir


arifselim
Merhaba kardeşim. Gördüğün rüyan hayırlı ve güzeldir lakin asıl önemli olan içinin ferahlamasıdır. Eğer için rahat etmemişse yani ferahlamamışsa dilersen istihareyi tekrar yapabilirsin. İstihare rüyasının en doğru işaretini istihareye yatan kişi bilir. Bunun bilmesi de hissetmesi ile olur.


Kübraif
Merhaba ben gönlümün düştüğü biri için istihareye yattım iki kez.ilk rüyamda ev içerisinde kurbağa gördüm biri bana doğru yaklaşıyordu üzerimdeki hırkayı ısırmaya çalışıyordu ve ben korkmuyordum. Ve aynı rüya içerisinde bembeyaz bir mutfak her tarafı her şeyi beyaz bir mutfak.ikinci kez yapısımda ise komşunun oğlu var nişanlı düğünü vardı sözde gelinlik içinde gördüm kızı damat yanında evden çıkıyorlardı… tsk ederim şimdiden


arifselim
Merhaba kardeşim. Görmüş olduğun bütün rüyaların istihare açısından çok hayırlı ve güzel olarak tabir edilir. İstihareyi yapan kişi uyandığında içine rüyası ve niyeti ile ilgili bir his gelir. Bu his olumlu yada olumsuz olarak hissedilir. İşte bu en doğru işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba akrabamızdan bir erkek benim için istihare namazını kıldı ben nişanlıyım ve rüyasında boş bir gelinlik beyaz takım elbiseli nişanlımı ve beyaz bir araba görmüş bunun anlamı nedir yorumlarsanız sewiniriz


arifselim
Merhaba kardeşim. İstihare ancak kararsız kalınca ve evliliğe bir karar vermeden önce yapılmalıdır. Ayrıca istihareyi herkesin kendisi için yapması sünnettir. Bu görülen rüya ise olumlu ve hayırlı olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler bir arkadaşım uzun zaman önce benim için istiareye yatmış rüyada önce balkona konan biri siyah biri beyaz iki güvercin görmüş bu güvercinlerden sonra arkası dönük ısrarla yüzünü göstermeyen gelin ve yanında siyah damatlık giymiş sevdiğim kişi mutlu bir şekilde bulunuyormuş ardında o iki güvercin gri renge dönüp gelin ve damadın omuzuna konmuş. Yorumlayabilir misiniz acaba. ALLAH şimdiden razı olsun.

Okudunuz mu?  İstihare ile evlilik

arifselim
Hayırlı günler. İstihareyi herkes kendisi için yapması gerekir. Başkası senin için yapması sünnet ve doğru değildir. Çünkü rüyadan ziyade insanın içine o konuda doğan hisssi önemlidir ve başkası bunu hissetmesi çok zordur. Bu rüya güzel bir rüya görünse de manası çok açık değildir.


Kayıtsız Üye
Mrb benim bir sevdiğim var.onun için istiareye yattım rüyamda beni istemeye geldiklerini ve onlara siyah zeytin ikram ettiğimi gördüm.annem vermek istemiyordu.annemin bana sınırlı baktığını gördüm.lütfen çok kötü durumdayım rüyamı yorumlarmısınız?


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. İstihare rüyası olarak bu olumlu ve çok hayırlı olarak yorumlanır. Ancak unutma, bu sonuçta sadece bir rüyadır. Mutlaka istişare etmek, danışmak ve araştırarak bir karar verilmesi gerekir. Çünkü istihare ancak kararsız kalınca yapılır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben rüyamda kendimi bembeyaz bir gelinlikle gördüm. Annemler bana evlenmem için birini bulmuş ama ben o kişiyi hiç görmedim. Ve evlenmek üzereydik. Düğün günü anneme evlenmek istemediğimi düğünün iptal edilmesini söyledim. Ve üstümde gelinlikle gidiyordum. Daha sonra evleneceğim adamı gördüm. Kolumdan tuttu ve konuşmaya başladı. İlk bakışta onu pek beğenmedim. Ama o konuştukça hoşuma gitmeye başlıyordu. İçimde ona karşı bişeyler oluşuyordu. Gözlerime o kadar derin bakıyordu ki onunla evlenmeyi istedim ama düğünü iptal etmiştim. Pişmanlık duydum. Daha sonra da uyandım


arifselim
Merhaba. Rüyanın anlamı çok açıktır ve istihare için hayırlı olumlu anlamdadır. Ancak istihare demek kalbin bir yöne doğru meyletmesidir. Eğer bu rüyayla birlikte içinde rahat ettiyse bu olumlu bir işaret olarak kabul edilebilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben istihareye yattım rüyamda birileri bana zarar vermeye çalıştı ama ben kendimi Korudum bana zarar veremediler bide eşimin evli olan kuzenini gelin olarak gördüm.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında beton ve kerpiçten ev görmek

arifselim
Merhaba. İstihare için bu rüya hayırlı manada yorumlanmaz ancak en doğru yorum senin kalbinin bir yöne meyletmesidir. Rüyadan ziyade insanın kalbinin bir şeye ısınması daha açık bir işaret olarak kabul edilir.


Selim43
Hocam hayırlı akşamlar ben rüyamda fırındayım elimde 2 tane ekmek var o fırında bayat ekmek alıyomuş bende ziyan olmasın günah olmasın diye oraya getirmişim böyle bitiyor galiba başka bişey hatırlamıyom yorumlarsanız sevinirim iyi akşamlar


arifselim
Hayır günler kardeşim. İstihare için bu rüya çok açık bir mana ifade etmiyor zaten istiharede en doğru işaret senin kalbinin meylettiği seydir. Eğer için ferahlamış ise bu olumlu manaya işaret eder


Kayıtsız Üye
Merhaba. İstihare yaptm sevdiğimle ilgili.rüyamda evimdeyim ev karanlık uyuyorum yanımda ablamda yatıyor sevdiğim kişi yanıma geliyor kulağıma bişeyler diyor. korkuyorum ve gitmesini söylüyorum. hayır diyor gitmicem. yanıma yere yatıyor. Elinde bir telefon bizi çekiyor. Ablamla beni uygunsuz resimlerimizi çekmiş. eğer diyor dediğimi yapmazsan ailene bunları gösteririm. elinden telefonu kapıyorum ve yanan sobabın içine atıyorum. korkuyla herşeyi anlatmaya babamın odasına gidiyorum. uyuyor ışığı açıyorum gözleri kamaşıyor hemen kapatıyorum uykusunu bölmek istemiyorum. Evden çıkıp gidiyorum komşuya hemen geri geliyorum çantam geliyor aklıma benden intikam almak için çantamı yakıçak diye hemen sırt çantamı saklıyorum. çantam köyü mavi renkte. annem ablam ve abim uyanmı slar beni sorguluyorlar gecenin bu vakti nereye kime gittin diye herşeyi anlaticam diyorum abim beni dövmeye kalkışıyor annem engel oluyor sonra uyandım. Hisse gelince uyandığımda korkmuyordum şu his belirdi rüyaların sahibide Rabbimdir ben korkularmdan ve herşeyden ona sığınırm bu ferahlık vardı.yorumlarsanız şayet çok sevinir bu garip. Şimdiden çok teşekkür ederim.


arifselim
Merhaba. Bu rüya anlamı olarak o kimseden zarar görüleceğine alamet eder. Bu tür durumlarda istişare ile hareket edip karar vermek en güzelidir. Sizi bilen ve güvenilir kimselerin fikrini al ve Allah’a tevekkül ederek bir karar ver.


Kayıtsız Üye
Hocam ben biriyle evlenmeyi düşünüyorum ailemle ve büyüklerimle istişare ettim ama kararsız kaldık bende bu yüzden istihareye yattım ve rüyamda kendimi denizde gördüm ama karanlıktı sonra aydınlık bir yere çıktım orda da sarhoş adamlar gördüm ve yanımda kardeşim vardı ona saldırmak istediler bende engel olmak isterken biri beni bıçakladı ve yaralandım sonra kendimi ambülansn içinde buldum oradaki görevliye beni bırakmayın ne olur diye yalvarıyodum en son uyanmama yakın tuvalet taşması gibi bişey gördüm hayır olsun inşAllah .

Okudunuz mu?  İstiharede eski evini görmek

arifselim
İstihare için bu rüya aslında sonu çok hayırlı olan gelişmelere tabir edilir. Ancak istiharedeki en önemli işaret insanın kalbinin bir şeye meyletmesidir yani bir şeye ısınmasıdır. Eğer bu hissi hissetmiş isen bu sana en doğru işaret olarak kabul edilir.


Osmanlıı
Selamın aleyküm hocam polis okulu öğrencisiyim okulumdan mezun oldum ama atamalarımız ohalden dolayı durduruldu kesin bir bilgi yok atamamızın olup olmayacağı ile ilgili bende sabır edip beklemeyimi tercih edeyim yoksa başka bir işe mi gireyim diye ikilem içinde kaldım istihareye yattım beklemek hayırlımı yoksa sermi diye rüyamda yeşil bir çayırlıktayım rengarenk kuşlar var çok ferah bir yerdeyim ama daha sonra bu kuşlara saldırmaya çalışan 2 tane kedi çıkıyor ve bu kedileri kovalıyorum rüya böyle son buluyorr yorumlarsanız çok memnun olurum.


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüyanın yorumu istihare için açık bir işaret değildir. İstiharede insanın kalbinin bir yöne meyletmesi ona rüyadan daha açık bir işaret olarak kabul edilir. Bu konularda ise en doğrusu bu konuda bilgili, tecrübeli ve sana yön gösterebilecek birilerine danışarak karar vermek daha isabetli olur.


Mltm
Mrb rüyamda sevdiğim için iştiraye yattım aramızda kötüydü bu aralar.rüyamda arkadaşının düğünü vardı ama kendinin koluna iki gelin girmişti salona öyle girdi sürekli gülerek daha sonradan onun ailesinden büyük erkekleri gördüm eski zaman gittim.


arifselim
Merhaba. İstihare yapmak için ilk önce evlilikle ilgili olarak bir adım atılmalı yada bir karar verilmelidir. Daha sonra o kişi hakkında araştırmalar yapılmalıdır. Eğer buna rağmen kararsız kalınırsa ancak o zaman istihare yapılabilir. Bu görmüş olduğun rüyalar ise sana net bir işaret olmaz. İstiharede insanın kalbinin meylettiği şey daha doğru bir işaret olur.

Okudunuz mu?  İstiharede erik ve turp görmek

Kayıtsız Üye
İyi günler. Rüyamda zengin bir genç, fakir fakat çok güzel bir kızla evlenme niyetindeydi. Kızın evlenmek istemeyeceğini düşünerek kız için aldığı gelinliğin kollarını çekip kopardı. Sonra kızın evlenmeye niyetli olduğunu öğrenince birlikte gidip gelinlik ve damtlıklarını giydiler ama kızın gelinliğinjn kolları sökük olduğu ortadaydı. Kızda söküğün görünmemesi için üstüne köyü kirem rengi hırka giymişti. (Ben bir kız ve öğrenciyim. Tabir ederken ihtiyacınız olabilir diye düşündüm.) şimdiden teşekkürler.


arifselim
İyi günler bu rüya istihare için görülmüş ise manası olumlu yada olumsuz olması açısından net değildir. Zaten istihare için esas olan ise senin kalbinin meylettiği hissindir. Bir rüya olarak ise, bekar ve evlilik çağında olan kızlar için evlilikle alakalı olan gelişmelere yaşamasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tr.


Kayıtsız Üye
merhabalar. ben de istihare ye yattım. ilk rüyamda gelin ve damat gördüm. gelinlik beyaz damatın üstünde beyaz gömlek siyah takım vardı. bunu yorumlayabilirseniz çok sevinirim iyi akşamlar.


arifselim
Merhabalar. Bu rüya güzeldir olumludur ama asıl önemli olan senin kalbinin neye meylettiğidir yani senin ne hissettiğindir. Eğer kalbin olumlu ve huzurlu hissetmiş ise işte bu sana en açık işaret olarak kabul edilir. İstihare için en doğrusu bu şekilde hareket etmektir.


Kayıtsız Üye
Erkek arkadaşımla aramız iyi değil. Rüyamda onu gördüm yağmurda ıslanmış hasta olmasın diye yatağa yatırıp üstünü örtüyorum. Ev yabancı ama çok geniş bir köy evi. Sonra nane limon yapayım dedim ve hiçbirşeyi bulamayarak uyanıyorum. İstihare ye yatmadan normal gördüğüm bir rüyaydı. Sizce anlamı nedir hayırlı akşamlar


arifselim
Rüyayı gören kişinin sevdiklerini yalnız bırakmak istemediğine ama rüyada görülen kişinin çok mutlu ve huzurlu olduğuna ve gayet iyi bir halde olduğuna işaret edilir. Elbette bu sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında kırmızı beyaz görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben defalarca istiareye yattım net bir şey göremedim dün gelinle damat gördüm.sevdiğim bir insan var ama ona yönelik hayırlı olup olmayacağı konusunda çekincelerim var.Ne yapacağımı bilemiyorum.


arifselim
Merhaba. İstiharede rüya görmek şart değildir. İstiharedeki en sağlam işaret senin içine o konuda gelen olumlu yada olumsuz olan hissindir, yani kalbinin bir yöne meyletmesidir. Bu his sana bir işaret olarak kabul edilir. Buna göre hareket edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben istihareye yattım sevdiğim insan için üzerimde siyah yırtık bir elbise vardı düğüne hazırlanıyordum daha sonra gelin ve damat gördüm damat kuzenimdi ama gelin onun gerçekteki eşi değildi yeşillik park gibi bir alandaydık gelini bırakıp yola çıktık damatla sizce nedir ?


arifselim
Merhaba. İstihare rüyası için bu manası çok açık olmayan bir rüyadır. Ancak en isabetli işaret, insanın istihare yaparken kalbinin bir şeye meyletmesidir. Bu meylettiği şey ona en doğru işaret olarak kabul edilir. Buna göre hareket edebilirsin.


Kayıtsız Üye
İyi günler. Bugün normal yattığım bir rüyamda sevgilimi gördüm uzun zamandır konuşmuyoruz. Kendisi başka bir yerde çalışıyor Adana ya gelişini duyuyorum o sıra bir düğündeyim düğünü bırakark evine gidiyorum önce kayboluyorum sonra arkadaşları yardımıyla buluyorum. Evlerine geldiğimde evleri küçük çok dağınık kendi uyuyor. Beni sevip sevmediğini sorduğumda gülerek sevdiğini söylüyor. Ve niyetli ve yorgun oldygunu benim eve gitmemi istiyor. Bunun anlamı nedir acaba. Şimdiden teşekkürler.


arifselim
İyi günler. Genellikle bu dönemlerde görülen rüyaların özel bir tabiri yoktur. Çünkü kişinin bilinçaltında ayrıldığı kimseyi hala unutmadığına ve özlediğine, yeniden bir araya gelmek için istekli olduğuna tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Evlilik düşündüğüm biri için istihareye yattım hayırlı mı hayırsız mı öğrenmek için o kişiyi gelinlikle gördüm fakat gelinliği Kirli beyaz gibiydi başka rüyalarda gördüm fakat hatırlamıyorum cevaplarsanız sevinirim hocam


arifselim
O kimseyi gelinlikle görmek hayırlıdır, gelinlik nasip ve kısmet demektir. Ama asıl olan senin kalbinin ne hissettiği yani hangi yöne meylettiğidir. Kalbe gelen bu his en doğru işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  İstihare sonrası görülen rüya

Kayıtsız Üye
İstihare rüyasına yattım erkek arkadaşım benim için hayırlı mı hayırsız mı diye…Rüyamda gelin ve damat gördüm damatı fazla hatırlamıyorum ama gelinin üzerinde beyaz gelinlik vardı ama parlamıyordu benim üstümdede pembe bir elbise vardı hikmeti nedir lütfen detaylı bir bilgi istiyorum


arifselim
Bu konuda istihareye yatabilmek için öncelikle evlilik için bir adım atılmalıdır. Örneğin o kimse araştırılmalı ve bilgi alınmalıdır. Bunlara rağmen kararsız kalınırsa işte o zaman istiharenin zamanı gelmiş olur. Bu rüyan hayırlıdır ve asıl olan da senin kalbinin neye meylettiğine bakman gerekir.


Kayıtsız Üye
Evlilik düşündüğüm birisi için istihare namazı kılıp yattım ve rüyamda bir sürü şey gördüm ama aklımda kalan bir düğün vardı gelini gördüm bembeyaz bir gelinliği vardı gelin ben değildim ama yanında damadın siyah beyaz bir damatlığı vardı damadın yüzünü görmedim. Rüyam hakkında bir yorum yapacak olsanız bu hayır mı yoksa şer mi olur ???


arifselim
Rüyanda olumsuz bir şey yoktur ancak yinede en doğrusu senin kalbinin hangi yöne meylettiğine bakmak gerekir. Kalbine gelen his sana olumlu yada olumsuz manada bir işaret olarak kabul edilir. Eğer için rahat etmediyse tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba evlilik için istihareye yattım. Rüyamda gelinlik giymiştim ama damat yoktu. Düğüne gelen çok az kişiydi. Ben normal günlük bir saçla paspal bir haldeydim. Düğün boyu damat yoktu düğün bittiğinde tanımadığım biri olduğunu gördüm. Ve çok pişmandım neden bunla evlendim diye üzülüyordum. Yorumlar mısınız?


arifselim
Merhaba. Arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine lakin bazı sorun yada eksiklikler yaşamana tabir edilir. Herşeyin istediğin gibi olmamasına ve bazı engellerle karşılaşmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Selim43
Hocam hayırlı akşamlar ben rüyamda hayırdır inşAllah Allahım hayırlara vesile etsin kendimi büyük baş hayvanların içinde görüyorum ama hepsi parça parça kesilmiş baya bir çok büyük bir parça halinde hatta gövdenin altındaymışım hemen çekildim üstüme düşerse olurum diye ondan sonrada 3,4 gene büyük baş hayvan canlıydı bunlar hocam biraz orta boydu kesilmek üzere gidiyorlardı kesildiği görmedim sanki hocam böyle bitti bir yorum yapar mısınız hocam

Okudunuz mu?  İstihare ve müşavere hakkında hikaye öykü kıssa

arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüyan genel bir anlamda hayatınızdaki bazı şeylere dikkat ederek yeniden yön vermeli, daha verimli, daha büyük işler yapabilecek hale gelmeye gayret etmen gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Çiğdem27
Merhaba hocam bende istihare namazına yattım 2013 yılında annemi kaybettim kurban bayramın arefesinde hem şükür namazı hemde istihare namazı kılmıştım.rüyamda annemin mezarında dua ederken annemi genç halini yani başımda gördüm.arkama bian baktım bir hoca var babamı gömüyordu o sırada babamın elini ve beyaz kefenini gördüm hoca babamın üstüne ağır toplar koyuyordu sorsum neden bu topları koyuyorsun diye o da topraktan fışkıracak fışkırmasın diye koyuyorum dedi


arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Annen açısından çok hayırlıdır. Onu genç olarak görmek inşaAllah durumunun iyi olmasına ümit edilir. Hem annene hemde babana bol bol dualarda bulun. Annenin kabrini ziyaret et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba bende beni istiyen biri için istihare namazı kıldım ve rüyamda ben bembeyaz gelinlik giymiştim fakat damat da siyah damatlık giymişti yüzünü göremedim damadın siyah giyinmesi beni çelişkiye düşürdü yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Merhaba. İstihare için bu olumlu bir rüyadır. Önemli olan senin kalbine gelen hissindir yani kalbinin neye meylettiğidir. Rüyan ise hayırlı ve olumlu manaya işaret eder. Rüyanda bir siyah renk olması kötü manaya çıkarmaz.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda gelin be damat gördüm pansiyon gibi bir yerde etraf dağınıktı mavi bir leğen ve leğen içine 3 adet yastık koyuyorum ve elim de mavi beyaz kırık cep telefonu var anlamı nedir


arifselim
Merhaba. Bu rüya istihare esnasında görülmüş ise bunun yorumu çok açık ve berrak olmaz. İstiharedeki işaret rüyadan daha önemli olanı kalbe gelen hiştir. Bu gelen his en isabetli işarettir. Çünkü istihare demek, kalbin bir yöne meyletmesi demektir.

Okudunuz mu?  İstiharede karabasan görmek

Misafir
Ben istihare yattım hayatımda biri var evlilik istiyor bende benim için hayırlı mı değil mi diye yattım birinci rüyamda bir şey görmedim ikinci rüyamda gelinlik içindeyim birde yanımda bir kız vardı onun üzerindede beyaz elbise duvsk vardı bana elimde olan bilekliğimi verdi ben ona evlendim ama hayır mı şer mi bilmiyorum dedim rüyamı yorumlar mısınız?


arifselim
Rüyan çok hayırlı ve çok olumlu bir manadadır. Ama esas olan ilk önce o kişi hakkında gerçekten tam yeterli bir araştırma yaptın mı ve bunu yapmana rağmen kararsız kaldın mı buna bakılması gerekir. Yoksa bunlar olmadan istiharenin bir manası olmaz.


Kayıtsız Üye
merhaba ben istihare rüyamda. Bi düğündeydim horon halkasında 2 gelin vardı. sonra yemek yemeye oturdum tabağımda pirinç pilavı ve et vardı. yemeye başlamadan et kayboldu pilav kaldı. evdeyken de elektrik kesikti bir anda geldi ailece sevindik.


arifselim
Merhaba. Rüyan güzeldir ama senin için önemli olan işaret kalbine gelen his nedir ona bakman gerekir. İstiharede kalbin bir yöne meyletmesi en isabetli işaret olur. Bu olumlu yada olumsuz bir his gibi anlaşılabilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba,ben ilk gün istihareye yattım bişey göremedim dün gece gene yattım sevdiğim çocuk için rüyamda arkadaşımı gelinlikle gördüm o arkadaşımda sevdiğim çocukla yakın arkadaş böyle aynaya bakıyordu gelinlik üstünde bende onu izliyordum bu ne anlama gelir lütfen yardım edin


arifselim
Merhaba. Rüyan hayırlıdır. İstihare yapılmadan önce evlenmek istediğin kişi hakkında gerekli olan her türlü araştırmaların yapılmış olması ve buna rağmende kararsız kalmış olman gerekir. Yoksa istihare yapılmaz. Ayrıca önemli olan rüya değil, senin kalbine gelen hissindir.


Kayıtsız Üye
selamün aleyküm istihareye yattım rüyamda sevdiğim kişişnin başkasıyla evlendiğini gördüm damatlık siyah gelinlik beyazdı sevdiğim kişi sonradan evlilikten vazgcmisti bunu olumlu mu anlamalıyım??

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil mont yeşil soğan görmek

arifselim
Aleyküm selam. Bu rüya sana açık bir işaret değildir. Esas önemli olan ya istihare yaparken yada uyanınca senin kalbine ne his geldiğidir. Eğer için ferahlamış ve huzurla dolmuşsa bu olumlu manaya işarettir. Yök eğer için daralmış ve sıkılmışsan bu iyi değildir.


Volkan1201
Merhabalar istihareye yattığımda rüyamda ayrıldığım evlilik eşiğine geldiğim kız arkadaşımı gelinlikle gördüm bende de damatlık vardı ben onu telefonla aradım bulunduğum yerden onu görebiliyordum bana bekle beni geleceğim dedi. Bu konudaki yorumunuz nedir içim çok rahattı bu rüyadan sonra.


Tohat
Merhabalar. İstihare rüyanızdaki içinize nakşedilen hiştir. Bu his rüyanızın olumlu olduğunu gösterir.


tübi

Merhaba istihare rüyasında evdeydim bir kızla kavga ettim kız oluyordu onun ağzından nefes verdim hayata döndü sonra küçük bir sandık vardı kilitliydi anahtarla onu açmaya çalıştım zor da olsa açtım. annemi uyandırmaya çalıştım ama annem uyuyordu. daha sonra yatakta yatarken bir kadın benim saçlarıma baktı mutlu olacaksın dedi ve Afrikayla ilgili bir şey söyledi sabaha karşıda rüyamda bulaşık Makinasından temiz tabak çıkarttım yeniydi tabaklar kırmızı tabak ta gördüm ama o yıkanan tabaklardan ayrı yerdeydi


Tohat
Merhaba. Rüyanın tabiri. Hayırla karşılaşmaya, feraha ermeye, aşılamaz ve engel olarak görülen güzel yolların önünün açılmasına, kısmet ve şansının dönmesi ile sevinç yaşamaya delalet eder. Elbetteki istihare rüyası olduğundan rüyanda gördüğün tüm durumlardan sonra içine düşen hissin de olumlu olması hayırlı olacağına işaret edecektir. Allah en iyisini bilendir.


istiharede gelin damat görmek, istihare rüyasında gelin damat görmek, istiharede gelin görmek

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında ev görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında gelin ve damat görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.