Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:47
missa7-2
Abone

Eşim mi Ailem mi

Eşim mi Ailem mi

Kayıtsız Üye
Selamin aleyküm. ben 4 yillik evliyim. evliligimiz hep sorunli gecti esimin sorumsuzluklari yüzünden. 3 ay önce babamin evine döndüm ve bosanma actik. basta o öfkeyle sinirle istemedigimi söyledim. biz akraba oldugumuz içinde çok laf söylendi ailem çok laf duydu. ve bana kesinlikle onunla konusmicaksin dedi. bende dayanamadim aradim bir kere tek konustuk. 3 aydir iyice düsündüm. ve oturup bir karsilikli konusmaya karar verdim. ama ailem onunla konusmakla onlarin basini öne egdigimi ve herkesi cignedigimi söylüyor. eğer esime dönersemde ailemi silmem gerektigini söylüyor ailem. yani ya esini unutursun yada bizi ölü bilirsin diyor. ikna olmuyolarda. napmaliyim

Okudunuz mu?  Hz. Muhammedin insani yönünü anlatan ayet örneği

Cevap: Eşim mi Ailem mi

Kayıtsız Üye
Bence ailen çünkü eş bulunur ama aile asla bence eşin aynı şeyleri yaptığında gidecek yerin olmuyacak iyi düşün


Cevap: Eşim mi Ailem mi

Efdal
Bence hem ailen hem eşin ikisinden de vaz geçme, iki tarafı da mutlaka ikna et. Yuvanı da kurtar aileni de üzme
< eş bulunur ama aile asla >
Eş bulunur diyen kardeş, yuva kurmak basit değildir öyle olumsuz tavsiyelerde bulunma

Bu kategoride yer alan Sabah namazında sehiv secdesi yaparken güneşin doğması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim mi Ailem mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.