Anasayfa
7 Eylül 2022, 9:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş komşusunu diri görmek

Rüyada ölmüş komşusunu diri görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda Kaserne Hastaligindan dolayi vefat Etmis Komsumuzu gördüm Annemin Bananen ördügü ceketi giymis üzerine diyorumki Bana ver o benim Annem örmüstü ama vermek istemior bende kalsin diyor Sonra biraz Ter içinde kalkarak uyandim korktum.Hastaliktan korkuyorum öyle Rüya görüncede korktum Hasta falan olurum diye Böbreklerimde Rahatsizim zaten yorumlarsaniz Rüyami Sevinirim.

Ve bir Rüya daha gördüm Kadin gidiyorum Doktor bakior simdiye kadar nerdeydin diyor ve o arada yine uyandim Lütfen yorumlarmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada ölen babamın beni öldürmeye çalıştığını görmek ne anlama geliyor?

Saygilarimla


Cevap: Rüyada ölmüş komşusunu diri görmek

arifselim
Bu rüya sizin aileniz ve çevrenizdeki kimseleri için hayırlı gelişmelere tabir edilir. Ölmüş birini görmek genellikle hayırlıdır ve olumlu gelişmeler olarak tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Cevap: Rüyada ölmüş komşusunu diri görmek

savaş özdemir
ölmüş amçamı ölmüş yeğenim ile el ele gördüm güzel elbiselerle ne anlama geliyor
çok merak ediyom

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunun evlendiğini görmek

Cevap: Rüyada ölmüş komşusunu diri görmek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu rüya amcan ve yeğenin için durumlarının da inşaAllah hayırlı olmasına delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş komşumu canlı görüyorum onunla konuşuyorum ve ona diyorum ki yoksa beni götürmeye mi geldin cevap vermiyor ama arkamdan bana sıkıca sarılıyor yorumlarmisiniz tesekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada öğretmenle tartışmak

arifselim
Sıkıntıları veya sorunları olan bir insan için bu rüya o durumdan kurtulacağına işarettir. Bu rüya hem maddi hemde manevi açıdan ferah ve huzura kavuşmak manasındadır. Allah’tan hayırlısını dileyin herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a .Rüyamda yıllar önce ölen iyi bir insan olan çok sevdiğim bir komşumuzu diri gülerken gördüm. Konuşma yok. Sadece rahmetlinin dişleri çok kötüydü yaşarken ama rüyada bembeyaz inci gibi dişlerle bana sadece güldüğünü gördüm. Temiz pak idi. İşlerimiz bozuldu, sıkıntılarımız var. yorumlarsanız Allah razı olsun. Sağolun.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek

arifselim
Aleykum selam. Ölen birisini bu şekilde görmek, hayır ve müjdeli gelişmeler görmek olarak yorumlanır. Hayret edilecek ölçüde şaşılacak durumlarla karşılaşmak ve sevinmek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamın aleyküm rüyamda ölmüs bir komsumuzu diri gördüm bana diyorki bizim evin önünde oturma tası var tas içşn burası ikindi namazlarında çok hayırlı buraları bırakma diyor bir merdşvenden asagıya iniyor ve benimle oturuyor yanındad adamın esi var ölmemiş tam ordan kalkıyorum bana gelinim bundan sonra ben buldum cayı arıtma suyla yapalım çok güzel oluyor diyor bizleri burda yanlız bırakam buralara gel diyor bende tamam diyip arkamı dönüp gidiyorum birde adam çok guler yuzluydu rüyamda

Okudunuz mu?  Rüyada ölü taşımak ve hasta iyileştirmeye çalıştırmak

arifselim
Aleykum selam. Bunlar hayırlı rüyalardan olup insana ahiretini hatırlamasına vesiledir. O kişi için onun görüldüğü gibi yorumlanır. Ona dua edilmesi gerektiğine yorumlanır. Gören kimse için ve görülen içinde hayırlıdır. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş komşumu gördüm ben ve babamla birlikte üçümüz muzlu çilekli kek satıyorduk hepsini sattık sonra ben kek çok güzel olmuş dedim ben yakın akrabalarıma ölen komşum kek tarifi verdi bide eğer ben ölmeseydim size hep yapardım dedi biz kek tarifindeki gibi yaptık pasta olmadı yarısı oldu bu neye işarettir

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün bir şey vermesi

Tohat
Hayırlı günler. Ahlakı güzel bir kimse ile tabir edilmektedir. Çevrenden birinin ya da yeni tanışacağın bir kimsenin herkesin karakter ve huyundan hoşnut olduğu bir kimsenin seninle kuracağı samimiyete delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyada ölen komşumu görüyorum Camide çıkıyoruz kışın yokuşa doru eve gidiyorum hafif dönünce şerif adında 55 veya 60 yasında kişiyi görüyorum sohbet ediyoruz nasılsınız durumun nasıl soruyorum gideli diye sizin komşuluğunuz iyiydi diyorum orada nasılsınız diyorum oda bana durumum iyi bura çok güzel rahatım diyor ve ölen halamın oğlunun durumu da iyi diyor kayboluyor ve yönümü dönüyorum yok yönümü dönünce kıbleye ve camiye ve mezarlığı görüyorum şerif a diyerek alayımsı bir şekilde uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş kız çocuğu görmek

Tohat
Hayırlı günler. Alınacak olan bir haberin güzelliğine işaret ettiği gibi rüya sahibi hem kendisi için hem de çevresi için yapacağı hayra, iyiliklere ve güzel islere delalet eder. Aynı zamanda haccın kısmet olabileceğine ve doğru bir adım atmanın getirisinin büyük olabileceğine işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş olan kuzeninin kocasını görmek

rüyada ölmüş komşunu görmek, rüyada olmus komsunu gormek, rüyada ölmüş komşusunu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölü inek görmek neye delalettir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş komşusunu diri görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.