Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kazı kazandan para çıktığını görmek

Rüyada kazı kazandan para çıktığını görmek

Tallgang
Rüyamda harabe bir binanın giriş kısmında bulunan sıvasız duvarlarının penceresinde temiz giyimli 3 kişinin olduğu biyere gittim. Kazı kazan bileti aldım. Üzerinde 6 satır ve yanyana 2 haneli rakamlar bulunan bir kazıkazandı bu. Kazı kazanı kazıdığımda kesin çıkmayacak falan diyor bir yandan da rakamlara bakıyordum. Kazıma işlemi bittikten sonra bir baktım alt alta 6 tane 13 rakamı çıktı. Şaşırdım ne kadar para kazanabilirim ki dedim ve büyük ikramiyeyi kazandığımı öğrendim. Saatlerce bekledim ve bir görevli geldi banka hesabıma ne kadar para yattığını söyledi. Hesabınıza şimdilik 13milyon tl yatırdık elimizde bu kadar para vardı dediler. Bende büyük ikramiyenin ne kadar olduğu öğrenmek istedim bir türlü söylemediler. Annem ve babamı çağırmıştım yanıma geldiler ve doğru giderken babama ; baba elimdeki kazıkazanda tamı tamına 13 milyon tl çıktı. Hepsi senin olsun istediğini yap dedim. Babam mutluluktan ağlamaya başladı Allahım sana şükürler olsun sonunda oldu diyerek göz yaşlarına boğulmuş gözleriyle bana bakıyordu. O kadar mutlu olmuştum ki. Gerçek hayatta durumumuzun iyi olmadığını kafama taktığımdan dolayı böyle bir rüya gördüğümü düşünüyorum. Borçlarımızın bir türlü ardı arkası kesilmiyor. Bu şekilde bir rüyam var yorumlarsanız çok teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada kadın resmi görmek

Cevap: Rüyada kazı kazandan para çıktığını görmek

arifselim
Selamun aleykum. Bu rüya gerçek hayatta da zaferler elde etmeye ve çok başarılı olacağınıza yorumlanır. Rakiplerinize karşı kazançlı olacağınıza ve onları geride bırakacağınız olarak tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada kazı kazandan para çıktığını görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda babamla birlikte elimizde birsuru kazi kazan veya piyango vardı tam hatirlamiyorum 2 sinden biri , babam birini gostererek çok emin bir şekilde bunda 5 bin lira var diyordu bunu açıklarmisiniz lütfen

Okudunuz mu?  Rüyada ev yıkılması görmek

Yorum: Rüyada kazı kazandan para çıktığını görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya maddi anlamda sizin için çok zorlanacağınız bir döneme gireceğinize alamet eder. Ayrıca tecrübe sahibi olunmayan işlerle fazla alakadar olmanın kişiye zarar getirebileceğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda babamla beraber kazı kazan kartlarıyla büfenin önündeydik ve çıkacağını hiç tahmin etmiyordum ama bütün sayilar cikti doğruydu kazandım yorumlarsaniz teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada anneanne görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya hayatın çok daha iyi koşullarda devam edeceğine işaret eder. Hayallere ulaşmak adına alınacak haberlere, kişinin isteklerine ulaşması manasında tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamin aleykum ben rüyamda kazi kazan oyunu oynadim dort bes tane almistim ve hangisini kaziyordum hep cikiyordu ilki 420 euro cikmisti ben adama verdim adam bana pesin para değil cek verdi tabiri nedir acaba?

Okudunuz mu?  İki gecedir istihare namazı kılıp bir konu ile ilgili rabbime dua ediyorum. 2 gecedir rüyada gördüklerimi hatırlamıyorum

arifselim
Aleykum selam. Rüyaların çoğu olduğu gibi yorumlanmaz. Bu rüya kumar oynamak manasında değildir. Ancak sürpriz gelişmeler sayesinde neşelenmek ve sıkıntılardan kurtulmak anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada kazı kazandan para çıktığını görmek, rüyada kazı kazandan para çıkması, rüyada kazı kazandan para kazanmak

Bu kategoride yer alan Sürekli olumlu rüya görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kazı kazandan para çıktığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.