Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevmediğin birini görmek

Rüyada sevmediğin birini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda hiç sevmediğini bir kadının kör olduğunu benimde onun evinde sofrasında bulunduğum ve onu gormek için odasına gittiğini onunda beni sevmemesine rağmen beni seviyormuş gibi gözükmesine benim yanına gidisimle çok sevindiğini gördüm bu ne anlama gelir.


Cevap: Rüyada sevmediğin birini görmek

arifselim
Merhaba. Eğer evli iseniz bu evin hanımı ile tabir edilir. Bu kişinin ağzının sıkı olduğuna ve sır vermediğine tabir edilir. Genellikle hayırlı olarak yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada şeyh görmek ne anlama gelir? tabiri nedir?

Yorum: Rüyada sevmediğin birini görmek

Kayıtsız Üye
Hocam wp grubumuz var ve orada bir abi var beni kaç kere tehdit etti ozelden yazarsan uyelere seni babana dikayet ederim dedi.Tabi etti ve artik onu sevmiyordum o abiyi sinirliydim.Hocam rüyamda bana mesaj atmis kardes olalimmi diye bizim evin yanindada yabanci bir araba park edili bende korku içindeyim acaba o abimi parketti diye babamda soruyir bu araba kimin.Ne anlama gelir?

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinin ablasını görmek

Yorum: Rüyada sevmediğin birini görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Böyle rüyalar genellikle insanın etkisinde kaldığı olaylardan görülür ve bu rüyaların özel bir tabiri yoktur. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda oğlumun kreşinin eski müdürü olan hiç sevmediğim kadın ve birkaç kişinin daha önünde (eşim de var), tiyatro sahnesinde oğlumla birlikte tiyatro oynuyoruz, saçlarımla ve kıyafetimle uğraşıyorum bir ara, müdür gel üzerine adam gibi birşeyler vereyim bu çok çirkin diyor, oyuna ara veriyoruz. Sert bir durum yaşanmadı rüyamda normal bir şekilde konuştuk. Ne anlama geliyor acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğimle beni ayırmaya çalışıyorlardı

arifselim
Merhaba bu rüya kişinin durumuna göre ancak en doğru bir şekilde yorumlanabilir. Bekar kimseler için hayırlı olarak yorumlanır ancak evli kimseler için tatsız ve üzücü olaylar yaşanması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Öncelikle aynı rüyada hem sevdiğim kisiyi hem de sevmediğim kisiyi gördum sevdigim kisi baska siniftan bir kizlara bakiyordu ve o kizlarida sevmiyordum ben sinirlenmistim yemekhanedeydik onumdeki herseyi yere atip temizlemistim.Sevmedigim kizlardan biri ise sinif arkadaşim o bana herzamanki gibi laf sokmaya calisiyor beni sinirlendirmeye calisiyordu bana yardımcı olabilir misiniz? Simdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada sabahın erken vakti görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu rüya kişiyi çekemeyen kimselere galip gelmeye yorumlanır. Ancak bu rüya daha çok bilinçaltına yerleşen düşüncelerden ve bir duygu yoğunluğu yaşamaktan dolayı görülmüş olabilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda sevgilim benim ona benim tisortumu hediye etigim tisortu sevmedigim birine hediye etigini gördüm. O sevmedigim kisi benim tisortumu giymisti.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinin annesini görmek?

arifselim
Bu rüya hoşuna gitmese de hayırlı ve güzel bir rüyadır. İyilik etmeye ve sevindirmeye işaret eder. Çoğu kere bu tür rüyalar insan etkilendiği herhangi bir şeyden dolayı rüyasına yansımasından dolayı da görülebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız
Rüyada sevmediğim eski iş arkadaşımı gördüm. Benimle konuşmuyordu. Yalnız sürekli telefon görüşmesi yapıyordu. Kısa ve öz rüyaydı. Ne anlam taşır acaba.

Okudunuz mu?  Rüyada sela okumak

arifselim
Bu tür rüyalar geçmişten kalan bazı izlerin varlığına ancak işaret edebilir. Bunlardan özel bir mana çıkarıp tabir edemeyiz. Böyle rüyaları çok fazla da görmek normaldir. En doğrusu ise, Allah’a havale etmek ve ondan hayırlısını istemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada şehit cenazesi görmek

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda sevmediğim bir kızı gördüm onunla çok iyi arkadaştik onu sevmeyen arkdaslarimda rüyamda onu seviyordu ve o kiz gunes batiminda bir kayanin ustune oturup gunesi seyretti ve bende onun yanina gittim ve birlikte gunes batimini seyrettim ve bu arda ben g er cekte tesetturluyum ama rüyamda aciktim bunun tabiri nedir

Okudunuz mu?  Rüyada Saç Görmek (imam nablusi)

arifselim
Sevmediğin ve aranızda soğukluk olan bir arkadaşı bu şekilde görmek barışmak ve sorunları çözmek anlamındadır. Ancak Güneşin batışını izlemek iyi değildir. Huzurunun kaçmasına ve çeşitli sorunlar yaşanmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Karanlık
Merhaba Ben bugün sevmediğim bir insanın(kız) evine gittiğimiz gördüm.Ama sevmediğim insanın arkadaşı da artık beni sevmiyodu benle hiç konuşmadılar.Kendimi kötü hissettim.Daha sonra evden ayrılıcağımız zaman ben hemen evden çıktım arkadaşlarımda kızlarla vedalaştıktan sonra çıktılar.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinin ailesini görmek

arifselim
Merhaba. Gerçek hayatta da kendini kötü hissedeceğin şeylerle karşılaşmaya alamet eder. Sevilmediğini ve sevmediğin birini görmek iyi olarak yorumlanmamıştır ve canını sıkacak olaylara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada sevmediğin biriyle konuşmak, rüyada sevmediğin bir kadını görmek, rüyada sevmediğin birini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğinin öldüğünü duyup ağlamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevmediğin birini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.