Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:15
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında karışık şeyler görmek

İstihare rüyasında karışık şeyler görmek

çıkmazlarda
istaire namazı kıldım ama hayatımın akışı yönünde niyet ettim kalabalık bir pazar gördüm yağmur yağıyordu simitin üstüne yağmur yağyordu kalabalıktı adamın biri bağryordu yengem ağlyordu v.s karmakarışık bişeydi bu ne anlama geliyor acaba

bir de aynı boyda çok güzel evler vardı 2 sene önce çıktığım biri vardı ne alaka dayısı beni çağryordu evler çok güzeldi açık pembe ve beyazdılar

Okudunuz mu?  Rüyada amca ve ailesini görmek

Cevap: İstihare rüyasında karışık şeyler görmek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. İstihareye bunun için yatılmaz. Rüyanız genel manada güzel olsa bile istihare için yorumlanmaz. İstihare ancak yapılması caiz olan bir işi yapmak üzereyken kararsız kalındığında bir işaret almak için yapılır. Rüyada karışık şeyleri görmek ise hayatta kişinin bir çok isteğinin olduğuna tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kendini öbür alemde görmek

Yorum: İstihare rüyasında karışık şeyler görmek

Kayıtsız Üye
Istiharede beyaz gelinlik ve siyah 2 rakamı gördüm nasıl yorumlarsnz? Bu rüyayı konuştuğum çocuk için gördüm. Fakat bu kişi ailemin istediği kriterlere uymuyor ailem ise başka biri ile görüşmemi istedi bu kişi ile ilgili rüyamda ise beyaz tişört gri pantolon beyaz duvarlar yeşil çanta ve daracık asansör gördüm. Yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada kafanın kanaması görmek

Yorum: İstihare rüyasında karışık şeyler görmek

arifselim
Her iki rüyan içinde şuna işaret eder diyemeyiz çünkü esas önemli olan şey istihareye yatan kişinin kalbinin o konuda bir yöne meyletmesidir yani olumlu yada olumsuz hissetmesidir. Ayrıca şununla veya bununla görüşmek derken ne demek istiyorsun bilemem çünkü haram bir ilişki olmaması istihare için şarttır.

Okudunuz mu?  Rüyada kemal kılıçdaroğlu'nu görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar. Dün gece istihare namazımı kılıp uyudum sabah uyandığımda karışık rüyalar gördüm babamı ve annemi mutlu bir şekilde evde görüyodum üniversite hocamla samimi bir şeklde vakit geçiriyoduk sonrasında bizim eve davet etmiştim annem babam bekliyodu onu. Eski sevgilim niyetine istihare yaptım ama onu hiç görmedim. (Babam vefat etmiş bunu belirteyim) sonra düğün vardı tanımadığım birinin elini tutmuş oynuyordum sonra farkedince hemen ayrılıyodum ordan. Sabah uyandıpımda da değişik ruh halleri içerisindeydim. Sizce tekrar istihare yapmam gerekiyor mu. Rüyamda ne anlatılmak istendi .

Okudunuz mu?  Rüyada istediğini görmek için ne yapmalı

Tohat
Merhabalar. Rüyanın manası güzel olsa da hislerin önem taşımaktadır. Mutluluktan havalara uçacağın gelişmeler yaşayabilirsin. Fakat istihare rüyası olduğu için uyandığında güzel hislerde olman gerekmektedir. Hayırlı veya hayırlı olmadığı buradan anlaşılmaktadır. Olumlu hissetsen dahi yedi defa tekrar etmek ve sonunda kalbin neye yakınsa o his hakkında hayırlı. Olduğu kabuk edilir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan İstiharede görülen rüyalar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında karışık şeyler görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.