Anasayfa
5 Eylül 2021, 12:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yaban domuzu görmek ne anlama gelir

Rüyada Yaban Domuzu Görmek (imam nablusi)

Hoca
YABAN DOMUZU
Rüyada yaban domuzu görmek, düşmanlığa yorumlanır. Rüyanızda bir yaban domuzunun üzerine saldırdığınızı görmek, sizi mahvetmek isteyen düşmanlarınızın olduğuna işarettir.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Yaban Domuzu Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada yaban domuzu görmek aileniz yada arkadaşlarınız ile aranızda anlaşmazlıkların olacağına kavgalar ve çözülemeyen problemlerin olacağına ve her iki tarafın barışa yanaşmayarak bir süre daha hayatlarını bu şekilde devam etmesine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada yüzük hediye almak

Rüyada yaban domuzu görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Rüyada biyerdeydim elimde çubuk kralerler vardı habire yiyordum sonra masaya koydum Yemicem dedim sonra bir kapı vardı sanki kale kapısı actigin an önünde orman vardı sonra kapıya geçtim kapı açıktı karsimada hemen yabandomuzu cikti ama küçüktü sonra ona kükriyodum Aslan gibi 2-3 kez kukredikten sonra o kacti sonra büyük bir tane geldi ona kukremedim üstüme gelmesini istedim geldiği an kapıyı kapatıcaktım ama üstüme koştu kapıyı kapatiyodum yan kapıdan gecti hesap edememiştim sonra biz cocuklar hepimiz o ağaçlara kactik tıırmandık sonra biz saldıkdık yerimizi almak için bizden birine saldırdı yaban domuzu bende sopa alıp vuruyodum sonra kurtulduk onlardan ondan sonra beden salonuna gittik sanki düğün varmış gibi masa hersey vardı sonra ben diyodum bu me bicim beden salonu beden dersi nerde sonra perdelerin arkasından cogu kişi çıktı ve biri şarkı soluyordu sahnede.

Okudunuz mu?  Rüyada yakışıklı erkek görmek

Cevap: Rüyada yaban domuzu görmek ne anlama gelir

arifselim
Merhaba. Bu rüyan senin için yaşayacağın karmaşık ve sorunlara işaret eder. Bazı kimseler yaşayacağın ve tahammül edemeyeceğin problemlere tabir edilir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam rüyamda arabamda benim eskiden oturdugum babamlarin halen oturdugu sokagin yakinlarinda bir yerdeyim iki yaban domuzu goruyorum biri buyuk digeri onun yavrusuuzun sure onlari nasıl zarar gormeden oldururum diye plan yapiyorum birtane gercektede olan buyuk bir bicagimvar onunla oldurmeye kara veriyorum buyuk domuz bana saldiriyor bicagi kafasina sapliyorum veya oyle hayal ediyorum sonra uysal gorunen yavrusu saldiriyor bacaklarimin dibine geliyor ona ne yaptigimi tam hatirlamiyorum devaminda esimle arabadayim bir kasap gibi bir yerin onunde durmaya calisiyorum onunde dumak için bir ileri bir geri gidiyorum bir sokagin basina bir domuzlari gördüğüm yere gidiyorum ama tam kendimde degilim esime iyi degilim diyorum oda kafan bulanik baksana diyor o arada sikintili bir sekilde uyaniyorum bir arada domuzlarin bulastigi bir seyi yedim diye kaygilaniyorum yorumlarsaniz sevinirim hocam

Okudunuz mu?  Rüyada yatağa işemek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyan hayırlara ve içerisinde bulunduğun zor ve karmaşık durumlardan Allah’ın izniyle kurtulacağına tabir edilir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Cmr
Rüyamda eve giderken cadde de bir domuz gördüm bir sitenin güvenlik kulübesine yöneldim kapıyı açamadım giremedim kulübenin yaninda büyük bir inek vardı baktım domuz da yanına geldi saldırgan değildi sakindi bana sadece öylece bakıyordu ağzını açtı dişlerini gördüm küçük ve de sivrilerdi sonrasında ordan uzaklaşıp eve geldim. İlk defa rüyamda domuz görüyorum anlamı nedir teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Yıldırım Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyan para üzerinden değerlendirilir. Buna göre çok zengin olduğu halde cimri veya aranızda samimiyet olmadığından ondan fayda görmeyeceğine, eğer rüya bir erkek tarafından görülmüşse er ya da geç istediği zenginliğe kavuşacağına bir kadın görmüşse zengin olan bir beyle evlenme ihtimaline delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada Ya Rahman Ya Rahim Demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yaban domuzu görmek ne anlama gelir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.