Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:17
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede sanatçı görmek

İstiharede sanatçı görmek

Kayıtsız Üye
Selamlar.

Ben Spor ögretmenim ve bir Sporstüdiosünde basvurmak isterim. Istihare namasinda bunun hayirli yoksa hayirli degilmi bilmek istedim. Rüyamda ayni stüdiode oluyorum ve Kurs odasi bos oluyor. Ben endiseli oluyorum ama bekliyorum. Sonra kapilar aciliyor ve büyük bir sanatci bem beyaz giyimli olup Kursuma geliyor. Cok sasiriyorum ve seviniyorum. Bunun anlami ne oluyor acabag?

Okudunuz mu?  İstihare namazı kıldıktan sonra rüya görmemek

Allah’a emabet olun!


Cevap: İstiharede sanatçı görmek

arifselim
Selamun aleykum. Bu rüya istihare manasında büyük kısmet bereket ve nasiplere tabir edilir. İstihare için bu rüyan olumlu olarak yorumlanır. Ayrıca istihare ile birlikte uyandıktan sonra içine doğan olumlu veya olumsuz gelen hissinde önemlidir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında baba görmek

Yorum: İstiharede sanatçı görmek

Kayıtsız Üye
slm
ben iki gündür istihare namazı yapdim ama rüyami hep unuttum. bugün gine yapdim ikitane araba sürdüm birinde içindeyim biride bos araba benim pesimden geliyordu, ablam motosikle arkamdan geliyor, sonra park edikten sonra iki sanatci gördüm onunla beraber fotoraf cektim. hocam neanami var? ne giydimi bllmiyorum

Okudunuz mu?  İstiharede hiçbir şey hatırlamamak

Yorum: İstiharede sanatçı görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya istihare için sana net bir işaret olmaz. Eğer içine ferahlık ve huzur hissi gelmişse bu sana hayırlı bir işaret olarak kabul edilir. Eğer için ferahlamamışsa bu olumsuz manaya işarettir. Eğer her iki açıdanda için rahat etmemişse o zaman istihareyi tekrar edebilirsin.

Okudunuz mu?  İstiharede balık ve karpuz görmek

istihare rüyasında sanatçı görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede rüya mı his mi önemli? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede sanatçı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.