Anasayfa
17 Eylül 2023, 14:20
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede karanlık odada olduğunu görmek

İstiharede karanlık odada olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hepinize,

Esim ile aramiz çok soguk ve çok mutsuzum. Cok düsündüm be büyüklerim ile danistim ayrilma konusu için. Birde Istihare Namazini kildim: Esim artil benim için hayirlimi diye: Rüyamda bir karanlik yerde oluyorum ve bir Kapi görüyorum. Kapi acik ve korkunc. Kirmizi icik oluyor odada. Ve uyandim… Sabah kalktigimda icime ayrilacagimiz dogdu… Gercektende durum iyi degil. Yinede yorumlarsaniz menmun olurum…

Saolun!


Cevap: İstiharede karanlık odada olduğunu görmek

arifselim
Merhaba kardeşim.
Allah yardımcın olsun. İstihare rüyası olarak bu senin için ayrılmanın hayırlı olmadığı manasına işaret eder. Eğer bir yolu halen varsa barışma yoluna başvurun.


Yorum: İstiharede karanlık odada olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba.sevgilimle ayrılmaya karar verdik ama neyin bizim için hayırlı olduğunu bilmediğimiz için istihare namazına yatıyorum.bende rüyamda karanlık bir ormanın içerisindeydim kayboliyordum.karanlik bir kapının içerisinden geçtim.yine kapkaranlikapkaranlik bir odaya kapı açıldı.daha önceki gunlerdede sevgilim rüyasında masmavi temiz bir deniz gordu başka bu gün sarilı turunculu papagpapaganlar kuşlar gördü bunu yorumlar misiniz.


Yorum: İstiharede karanlık odada olduğunu görmek

arifselim
Merhaba. Öncelikle haram bir ilişki devam edecekse yani evlilikle ilgili şu an bir adım yoksa istihare yapmanın hiç bir anlamı olmaz. Eğer evlenme durumu varsa ilk önce danışın yani istişare edin ve buna rağmen kararsız kalırsanız o zaman istihare yapabilirsiniz. Senin görmüş olduğun rüyan ise olumsuzdur. Onun rüyasının anlamı ise net değildir. İstiharede esas önemli olan işaret, kalbinin ne yöne meylettiğine bakmaktır.


Kayıtsız Üye
Hocam merhaba ben rüyamda karanlık bir odadaydım odada dolaplar vardı her açılan dolapta siyah örtülü birileri çıkıyordu odada bir başka kişide vardı o dolapta bir şey olmadığına ikna etmeye çalışıyordu beni ,daha sonra kapı açıldı içeriye beyaz normal ampül ışığı girdi ve babam geldi içeriye…burdan nasıl bir anlam çıkarabilirim…

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil göz görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüyadan çok özel bir mana çıkaramayız. Ancak genel bir mana olarak bu rüya senin gerçek hayattaki korku ve endişelerinin olduğu anlamında kabul edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam hocam bir arkadaşım benim için istihare yaptı çocuğum olmuyor o yüzden yattı benim için rüyasında her yerin karanlık olduğunu uzakta bir ışığın yandığını bir o tarafa bir bu tarafa zıpladığını görmüş


arifselim
Aleykum selam. Herkes kendi işi için kendisi istihare yapması gerekir. Başkasına yaptırmak yanlıştır. Çocuğunun olup olmayacağı hakkında da istihare yapılmaz. Böyle bir şeyin istihare ile bir ilgisi yoktur.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Istemeye geldiler onun için yaptım bende ama uykum hep kesik kesikti ne kadar doğru oldu bilmiyorum. Ilk apartman kapisi önünde abdest alıyorum evde sular yokmus ilkinde kafam dalıyo yanlıs alıyorum ikincisinde duzeltiyorum daha sonra baska bir ruyaya gectim tanimadigim insanlar bianda atin ustunde gelinlikle cikıyo karsıma davul zurna falan. Bianda kendimi kendi evimde atın ustundeymisim güya gelinlik varmis ustumde kendimi goremiyorum ama gelinlik giydigimi biliyorum terasa cikıyorum herkes beni orda bekliyormus falan yarım yamalak gördüm hep acıklarmısınız lütfen

Merhabalar. Beni isteyeme gelen biri için istihare yaptım fakat çok fazla uyandım gece kesik kesik gordüm rüyalarımı ne kadar doğru olmustur bilmiyorum. Ilk evde sular kesikmis bina kapisina inip orda temiz su buluyorum abdest aliyorum ilkinde kafam dalıyo yanlıs alıyorum ama ikincisinde duzeltiyorum. Sonrasinda baska ruyaya gectim hiç tanimadigim insanlar var atin ustunde bana doğru gelen bir gelin davullar zurnalar var bianda kendi evimde goruyorum kendimi atın ustunde gelinlikle duran benim bu seferde gelinlikli oldugumu biliyorum ama kendimi goremedim gelinligide goremedim terasa cikiyorum ailem orda beni bekliyo alkisliyorlar falan yorumlayabilirseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı ve beyaz renk görmek

arifselim
Merhaba. İstihare için bu rüya hayırlı ve olumlu olarak açıklanır. Yinede şunu unutmamak gerekir, istihare demek kalbin bir şeye meyletmesi demektir. KAlbin ferahlaması ve rahatlaması istiharenin olumlu olduğu anlamındadır.


Kayıtsız Üye
İyi günler hocam
Ben rüyamda dört yaşında ki oğlum ile karanlık bir odada yer yatağında oturuyorum bu arada öğrenciler bana sesleniyorlar sonra odaya giriyorlar ve penceredeki perdeyi açıyorlar ve içerisi aydınlanıyor.
Yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun. Hizmetlerinizden dolayı.


arifselim
Hayırlı günler. Bu hayırlı olarak açıklanır. İnsanın içinde bulunduğu sıkıntılarından, önündeki büyük engellerden ve huzursuzluklardan kurtulacağı manasında kabul edilir. Aynen karanlıkta olan birinin aydınlığa ulaşması gibi tabir edilir. Sende Allah’tan hayır ve iyilik dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam meraba, benim bir iliskim var ve kendisi askerde yeni gitti ve gelince ise evlilik düşünüyoruz.
Birkac olaydan ötürü de ben kararsiz kaldim ve istihareye yattim. Ruyamda ise karanlik bir evdeyim lakin rüyamdada istihareye yattigimin farkındayım ama ev karanlik lambalari yakmaya calissamda kisik bir sekilde yanip sönüyor bazense hiç yanmiyo.
Lavobaya gittigimde ise orasi aydinlikti ve oradada tavuk eti vardi.
Lutfen yardim edin.

Okudunuz mu?  İstihare namazı sonrası görülen renkler

Mrb hocam.
Benim bir iliskim var ve kendisi yeni askere gitti bittigindede evlilik düşünüyoruz.
Ailelerin bir kismida biliyor.
Neyse ben biraz kararsiz kaldigim için istihareye yatmak istedim ve rüyamda karanlik bir evde olduğumu ama rüyadada istihareye yattigimin farkindayim.
Lavobaya gitmek için kalkıyorum ama hiç bir lamba yanmiyor bir kaç kez kısık bir şekilde yanip sönüyor.
Lavobaya girdigimde ise aydınlıkti sanirim ve orada tavuk eti gördüm.
Sonra tekrar sanirim birilerinin oldugu karanlik bir yere giymistim.


arifselim
Merhaba. Bu rüyan sana bir işaret olmaz. Esasen evlilik için bir adım atmadan ve herşeye rağmen yinede kararsız kalmadan istihare yapılmaz. Sana tavsiyemiz ilk önce istişarelerde bulun yani danışarak hareket et. En son olarak ise istihareye baş vurabilirsin.


Kayıtsız Üye
İyi günler erkek arkadaşımla konuşmayı kestiğimiz için iki gecedir istihareye yatıyorum benim için o kişi hayırlı mı hayırlı değil mi diye ilk gece büyük odali bir ev ve bütün eşyalar dolaplar beyazdı rüyamda ne kadar büyük bir ev diyordum , bir daha ki gece yattığımda da gece karanlık bir yerde erkek arkadaşımla bisiklet sürdüğümüzü gördüm acaba istihare iyiye işaret midir


arifselim
Hayırlı günler. Bu durum için istihare olmaz. Mutlaka evlenmek için adım atılmasına rağmen kararsızlık içinde kalan istihare yapabilir. Bundan dolayı bu rüyan sana ve istiharen işaret olmaz. Ancak buna göre hareket etmekle istihare yapılabilir.


Kayıtsız Üye
selamun aleykum bana bir nasip çıktı ve hayırlı olup olmadığı için istiareye yattm birinde beyaz pecetenin içinde kirmizi kan gördüm ikinci gun ise ışıklar gitmiş karanlik yolda yürüyorum gozlerim çok zor görüyor telefonun beyaz ışığıyla yuruyorum ve evin yolunu buluyorum baska bir rüyamda beyaz tabele ve kirmizi yazı gördüm hocam yorumlar misiniz hayirli mi şer mi diye kararsiz kaldim yardımcı olursanız sevinirm

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında lezzetli yemekler görmek

arifselim
Aleykum selam. İstihareyi bu şekilde yaparsan elbette bir mana çıkaramazsın. Çünkü istihare işareti demek kalbe gelen olumlu yada olumsuz olan his ile anlaşılır. Bu rüyalarından sana açık bir işaret çıkarılamaz. Eğer için rahat etmediyse bir daha tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba şuan sözlüyüm ve doğru kişi olup olmaması için istihareye yattım gece rüyamda karanlık bir odada birisi ile kavga edecektim karşımdaki benden güçlü görünüyordu korktum başka bir kapı vardı orayı açtım orada siyahtı siyah yer minderleri vardı yorumu nedir teşekkür ederim şimdiden


arifselim
Merhaba. Bu rüya olumlu olmadığı çok açıktır. Yinede asıl önemli olan istiharede rüya değil kalbe gelen olumlu yada olumsuz olan hissindir. Bu kalbin ısınması yada o şeyden soğuması ile bu işaret alınmış olur. Eğer için rahat değilse bir daha istihareye devam edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Ben benimle ilglenen biriyle görüşmenin hayırlı olup olmadığını bilmek için istihareye yattım rüyamda birçok kişi bişeyle uğraşıyorduk çabalıyorduk ama bizi yakalamaları istemiyoduk gizli yapıyorduk sanırım diğer kişileri tanımıyorum sonra birden elektrikler gitti gibi oldu sonra tekrar geldi elektrikler bir adam geldi sonra bize bağırarak bu işin böyle yapılmayacağını söylüyodu herkes utanarak adamı dinliyodu .


arifselim
Böyle bir konu için istihare yapılmaz. Sadece evlenme konusunda kararsız kalındığında istihare yapılabilir. Yoksa bu tür durumlar karşısında istihare yapılmaz, yapılırsa da bir anlamı olmaz.

Okudunuz mu?  İstiharede hastane ve doktor görmek

Misafir1789
Merhaba hocam kpss ye haziralniyorum atanmammin hakkim da hayiri olup olmadığını görmek için istihareyr yattim. Uykularim sürekli kesik kesikti ama net olarak hatirladigim ruyam bir köydeyim yasli bir kadin artik toparlanin bulduysaniz altininizi diyor tam cikacagim koyden bir evden zenci bir kadin ve birkaç çocuk yardim edin diye beni cagariyorlar altinlari bulamadigimiz için gidemiyoruz diyorlar biraz tedirgin oluyorum ama iceri giriyorum karanlik bir oda sadece çok küçük beyaz ampulle aydinlaniyor ama çok yetersiz bir isik ama ampulun beyaz oldugu net bir sekilde görülüyor karanlik oda icerisinde ayrica ev kötü kokuyordu bu sekilde bulamayiz gitmem gerekiyor dedim kadin gitme yardim et ampul mu bulmamiz gerekiyor hemen bulayim ben bekle diyor o sirada uyaniyorum.


arifselim
Merhaba. Bu rüyan sana işaret olmaz. Zaten öncelikle yapman gereken şey güvenilir ve bilgili kimselere danışarak hareket etmek ve böyle bir karar almaktır. Eğer hiç bir olumlu yada olumsuz karara varamazsan o zaman istihare yapabilirsin ve istihare işareti kalbinin ne hissettiğine bakarak anlaşılır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam . Kız arkadaşımla Evlilik için ciddi bir adım atacağım bu sebeple istihareye yattım ve rüyam da karanlık bir evin salonundayım ve dışarıdan birisi perdeleri de kapatıyor inanılmaz korkuyla ve endişeyle uyandım . Cenabı
Rabbim herşeyi bilendir . Fakat ilim sahibi birinden yardım alıp fikrini almam gerekiyor . Bana bunu yorumlarsanız sevinirim . Allah’a emanet olun .


arifselim
Aleykum selam. Rüyanın ve hissettiklerinin olumlu olmadığı çok açıktır. Yinede ilk yapılması gereken o kişinin evliliğe uygun olup olmadığını çok iyi araştırmaktır. Eğer bir şey elde edilemezse işte o zaman istihareye başvurulabilir.

Okudunuz mu?  İstihare Namazından Sonra Rüya Nasıl Yorumlanır

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ciddi düşündüğüm bir erkek için yakin bir akrabamdan rica ettim istiareye yatmasini ve ruyasinda genellikle beni tek basima karanlik bir odada otururken görmüş bana seslendigini duymadigimi ve konusmadigimi sürekli karanlik odada tek basima oturdugumu soyledi ne anlama gelir yorumlar misiniz teşekkürler.


Tohat
Merhaba. İstiharede kişinin yapması gereken bir istek namazı ve duasıdır. Başkasının yatması şeklinde bir uygulama yoktur. Sonradan ortaya çıkmıştır. Makbul olanı kişinin kendisi için yatması ve dileğinde bulunmasıdır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben bir evlilik için bir yakinimi istihareye yatirmistim.ruyasinda kendisi birde diğer yakin akrabalarimizi görmüş hava aksam karanligiydi bir eve gidecek oluyoruz ama evin erkegi dusa girip cikacak oluyormus ama evin erkegini gormuyorum ama dusa girip cikacak oluyormus oyle oluncada ben diyorumki aman o eve gitmeyelim madem o evin erkegi dusa girecekmis dedim dedi bu ruyayi bana yorumlayabilirseniz bana çok sevinirim.


Tohat
Merhaba. İstiharede karanlık görülmesi istihareyi açıklığa kavuşturmuştur aslında. Karanlık yapılmak istenenin hayırlı olmadığı şeklindedir. Yine de bir sonraki istihare rüyalarını da yapıp değerlendirmek gerekir.


Müge
Merhaba, ben sakaryada üniversite okuyordum 1. sınıftım fakat bir takım kötü olaylar başıma geldi ruhsal bunalıma girdim vs şu an yaz tatilindeyiz ailemin yanındayım ailem okulu dondurmamı istiyo fakat ben kararsız kaldım çünkü bir sene sınıfta kalmıştım ve hazırlık okudum 2 sene kaybım var daha da uzamasını istemedim, bunun için 3 gün istiareye yattım sakaryaya gitmem benim için hayırlı mı diye ilk gün yeşil gördüm para halinde,sonrasında beyaz gördüm ama sonrasındada siyah gördüm gibi hatırlıyorum emin değilim, 2. Gün gece karanlığı gördüm gece karanlığında yaşadığım olaylara benzer kötü olaylar yaşadığımı gördüm 3. Gün de yine akşam geceye doğru bir hava gördüm gerisini hatırlamıyorum içine doğanın ne olduğunu da anlayamıyorum bir yanım gidersen ayakta kalmayı zorluklar başarmayı öğreniceksin diyo yani ben öyle yorumluyorum bir yanım gidersen hiç bir şey iyi olmuycak diyo yani muallaktayım bugün tekrar istiareye yatıcam ama sizin yorumunuz nedir?

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında ölümcül hastalık görmek

Tohat
Merhaba. Peygamberimiz istihareyi tavsiye etmiştir fakat bundan önce istişarenin yapılmasını tavsiye etmiştir. Ailenizle ortak karara varmanız en iyisi. İstihareye yatacak olursanız ise rüyadan sonra Allah sizin kalbinize ne tür bir his yerleştirmişse ona göre hareket etmelisiniz. Allah yardımcınız olsun.


htc 4721
5 aylık evliyim ve çocuk sahibi olmak konusunda karasızız eşimle bunun için 3 gece istihare yaptım ancak her 3 gece de tuhaf rüyalar gördüm.
1.gece: beyaz dosyai siyah koltuklar, siyah fırın gördüm ve fırının saat kısmında 13 rakamı yazılıydı, üzerimde kısa süreliğine yeşil bir pelerin vardı ve sürekli telaşlı bir koşuşturma içersindeydim, sabah uyandığımdaysa çok kararsız bir durumda uyandım.
Lütfen bana yol gösterecek bir cevap yazar mısınız.
Şimdiden teşekkür ederim.


Tohat
Rüyanız niyetinizin olumlu olmadığını gösterir. Fakat bir tek rüyayla ve renklerle hareket etmek doğru değildir. İstiharenin geri kalanı da yatmalı ve kalbinize düşen hisse itimat etmelisiniz. Yeni evli bir çift olarak kararsız kalmanız normaldir. Belki zaman ihtiyacınız var. Dinimiz çocuk sahibi olmayı tavsiye eden bir dindir. Hakkıyla bilen Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  İstiharede Görülen Siyan ve Kırmızı. Önemli!

Kayıtsız Üye
Merhaba. Arkadaşım benim için istihareye yatıverdi, biliyorum yanlış bir şey kendim yatmam gerekiyor. Evlilik konusunda erkek arkadaşımla evlenmem hayır mı şer mi diye yatıvermişti. İki gün aynı rüyayı görmüş. Kendisi karanlık bir odada ağlıyormuş. Yorumu nedir bunun?


Tohat
Merhaba. Dediğin gibi kişinin kendi için yatması en makbul olanıdır. Arkadaşının görmüş olduğu rüyanın içeriğinin olumlu olduğunu söyleyemeyiz. Fakat yine de ne hissettiğine bakmak gerekir. Doğrusunu en iyi bilen Allahtır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam evliliğe doğru gidecek olan biri için hayırlı mı değil mi diye istihare yaptım rüyamda arkadaşımla birlikte karanlık bir binaya giriyoruz merdivenlerden çıkıyorum bir odaya giriyorum pencere doğru yaklaşıyorum karşıma deniz manzarası çıkıyor denizin rengi yeşil sonra yine etraf karanlık oluyor içeride siyahlar içinde birini görüyorum o kişi beni kendine doğru çekmek istiyor ben ise hızlıca merdivenlerden inip o binadan çıkıyorum kurtuluyorum fakat arkadaşım içeride kalıyor yorumlar mısınız şimdiden teşekkür ederim


Tohat
Merhaba. İstihare rüyasının tabir etmenin bir manası yoktur. Çünkü istihare bir niyet ve dua olup kalple ilgili olan bir uygulamadır. Uyanırken hissettiklerine bakmalısın.


Kıvırcık11
Merhabalar. Bende evleneceğim kişi için istihareye yattım. Çok istiyorum ama bu işin hayırlı olup olmadığı konusunda istihareye yatmak istedim. Rüya gördüm ama tam renk olarak değil de karanlık bir odadaydım babam vardı siyah kıyafetler giymiş telaşlıydı ne yaptığı belli değildi bende sadece karanlıkta duruyordum. Eğer varsa bir anlamı yardımcı olursanız sevinirim.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yeşil ayakkabı görmek anlamı nedir?

Rüyam da karanlık bir odadaydım yalnızdım sonrasında babam geldi siyah kıyafetler vardı üstünde takım elbise gibi rüyada korktum ve uyanmak istedim. Anlamı ne olabilir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim


Tohat
Merhabalar. Rüyanın tabirine bakılmaksızın iyi hissedip hissetmediğine bakmalısın. Niyetin hislerin ile doğru orantılı olup hislerin hayırlı olup olmadığını gösterecektir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
Hocam görüştüğüm birisi var ciddi adım atmak istiyoruz. İstiare ye yatmak istedim . İlk yattığımda karanlık bir oda gördüm ışığa basıyorum ama ışık açılmıyor sonra kapıdan ince bir ışık yansıyor ama ben önümü goremiyorum. İkinci yatisimdada bembeyaz bir gelinlik giyiyorum yanımda da sevdiğim adam elimi tutuyor. Beyaz bir araba görüyorum birde içim ve kalbim o kadar rahat uyandm ki anlatamam . Ama ilk rüyam kafamı karıştırıyor . Yorumlarmisiniz


Tohat
Hayırlı günler. Her iki rüyanda da için huzurla uyanmışsan hayırlıdır denebilir. İlk rüyanın manası bazı durumlar için sabır göstermen ve aydınlığa çıkman için çaba sarf etmen verebilir. İkinci rüyan ise evliliğe, mutlu olmaya, kısmetinin peşinden gitmeye tabirdir. Yedi kere uyumam ve yedinin sonunda hislerindeki yöne doğru karar vermen gerekmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Hocam merhaba. Arkadaşım için onun isteği üzerine evlilik hayırlı mı diye istiareye yattım . Aynı gece 3 ayrı rüya gördüm. İlk rüyamda gece karanlığında bir tanıdığımızı köpek ısırmış gördüm kaçıyordum gelip beni de ısırmasın diye. 2.rüyamda zeytin ağacı gördüm bir dalı aşırı derecede zeytin yapmış ama ben zeytinlere ulaşamıyorum. Elime çomak alıyorum düşürmek için ama maalesef bir türlü zeytinler düşmüyor yere yardım istiyorum ama kimse gelmiyor. 3.rüyam ise otobüsle beyaz yavru bir köpeğe çarpıyorum köpeğin ayağı sakatlanıyor ve sabah içim ezik bir şekilde uyanıyorum . Ne anlam yükleyeceğim bilemedim . Yardım eder misiniz

Okudunuz mu?  İstihare sonrası kafa karışıklığı

Tohat
Merhaba. İstihare uyandığın hislerle yorumlanır. Güzel uyandiysan olumludur. Bunu ancak sen bilebilirsin. Rüyalarının ilk ve son tabiri dost bilinen kişilere güven duyuluyorsa Kadir kıymet bilinmesi gerektiğine, gereksiz yere araya mesafe ve tatsızlıkların girmesine izin verilmemesi gerektiğine, ikinci rüyan ise Allah’ın yardim ve inayetiyle her zoru başaracak omuzlarını aşacak güçlüklerle karşılaşmayacak ve her anlamda nimetin bolluguna delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Hocam kız arkadaşım var ve evlenmeyi istiyoruz. Şu sıralar aramız pek iyi değil. Hayırlı mı diye öğrenmek için istihareye yattım. Rüyamda karanlık bir odadan çıkmaya çalışıyordum. Benle beraber birkaç kişi daha vardı. Önümüz açık aydınlıktı. Ve bana çıkış için sıra gelmeden uyandım. Karanlıktan çıkamadım. Yorumu nedir? Teşekkürler.


Tohat
Hayırlı günler. İstihare rüya ile tabir edilmez. Her ne kadar rüya farklı mesaj niteliği taşa da uyandığında içini ferahlatacak duygu ve hislerle uyanmışsan hayırlıdır. Fakat yedi kere tekrar etmek gerekmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


istiharede karanlık görmek, istihare rüyasında karanlık görmek, rüyada istihare karanlık

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında siyah köpek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede karanlık odada olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.