Anasayfa
3 Şubat 2024, 6:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada şeyh seyyid abdulbaki gavsı sani hz. görmek

Rüyada şeyh seyyid abdulbaki gavsı sani hz. görmek

Kayıtsız Üye
S.a rüyamda ben ve eşim ormanlık yeşillik bir alandaydık sonra bir bakıyordum şeyh Abdülbaki hazretleri de oradan geçiyor. Ben eşime daha hiçbirşey demeden o koşup elini öpüyordu. Bende öpmek istiyordum ama sonra aklımdan bayan olduğum için öpemem diye geçiriyordum. Aynı anda birden bir toplulukta buluyordum bizi.yine gavs i sanı hazretleri var biz tam çıkacağımız sırada eşim ben gidip haber vereyim gideceğimizi diyordu. Gavsin yanına yaklaştığımızda yüzü Abdülbaki erol değildi eşim bizim gitmemiz gerekiyor efendim diyordu. O da tüm müritlerimi tanıyorum sizi neden tanımıyorum diye üzülüyordu. Sonra O cemaatten yaşlı biri bana kötü bir söz söylüyordu. Kavga çıkıyordu bomba patlıyordu ben günahlarımdan o an tövbe ediyordum. eşim ölmesin diye Allah a yalvarıyordum.


Cevap: Rüyada şeyh seyyid abdulbaki gavsı sani hz. görmek

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim.
Genel anlamda rüyada şeyh görmek isteklerin ve dileklerin hallolmasına, sıkıntı dert ve tasalardan kurulmaya tabir edilir. Bunları atlatana kadar bazı sıkıntılar ve zorluklar yaşayabileceğiniz anlamına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Cevap: Rüyada şeyh seyyid abdulbaki gavsı sani hz. görmek

Kayıtsız Üye
Gâvs-ı Sânî Hz görmek herkese nasip olmaz.
Kendisini Allah rızası için ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum.


Gavsı Saniyi rüyada görmek

Kayıtsız Üye
Benim yenim hamile canı çok bir yemek istiyordu malzemeyi aldım evine gittim ona yemeği yaptım çok dua etti ve yenim menzile bağlı Gavsa çok bağlı o gece orda yattım rüyamda. Gavs ı Saniyi gördüm nedir yorumu

Ben hamile yenime canı istediği yemeği yaptım yenim menzile bağlı ona canının istediği yemeği yaptım bana çok dua etti o gece onlar da kaldım Gavsı Saniyi gördüm beni menzile çağırıyordu bu rüyanın yorumu hükmü nedir


arifselim
Rüyasında bir şeyh görmek gören kimse için hayır, bereket ve mutluluk anlamındadır. Ayrıca dertleri ve sorunları çözülür manasındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kübra çakır
Selamün aleykum.Mubarek bir odada koltukta oturuyor sohbet veriyordu bende onun Tam yanında oturuyordum sürekli tebessum ediyordu bana sonra bende dizlerinin dibine yere oturdum ve dizlerine dokundum cokkk güzel bir şekilde kokuyordu ve ben çok mutlu olmustum.bana yanima oturabilirsin diyordu ama ben dizlerinin dibinde tam karsisinda oturuyordum çok güzel gülüyordu bana daha öncede 3 kere falan görmüştüm hepsindede guzeldi ama bayadan beri görmüyordum lütfen yorumlayabilirmisiniz?


arifselim
Aleykum selam. Bir ihtimal bu içindeki muhabbet dolayı görüyor olabilirsin. Ayrıca rüyada şeyh görmek maddi ve manevi sıkıntılarının ve dertlerinin bitmesi anlamında tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Kardeşim Menzil köyüne gitmelisiniz inşaAllah, Allah dostu büyük veli Seyyid Hz Abdülbaki yi görüp, tasavvufa girin inşaAllah


Kayıtsız Üye
Selaminaleyküm gavs hz ni rüyamda gördüm yanyana geldiğimizde ondan.benim için önemli olan bir şey için dua etmesini istedim mübarek olur ini dedi ve gitti.geçmişte menzil yolculuğum olmuştu.3 defa tövbe aldım ama nefsime yenik düşüyorum hem rüya hakkında hemde genel bir yorum yaparmısınız selaminaleyküm

Okudunuz mu?  Rüyada Sandal Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya genel olarak insanın içinde bulunduğu sıkıntı, sorun ve dertlerinden kurtulacağı anlamında tabir edilir. Eğer üzerinde durduğun ve düşündüğün bir konu varsa bu onunla da ilgili olarak görmüş olabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Ben tesettürlü biri değilim.Ama gavsa bağlıyım.(Ben rüyada gavsın evindeyim. Sanki namaza gitmiş ve gelmesini bekliyorum. Gavsın evinde görevli bayanlarla dizildik fakat başımda şal var ve pantolunlu bir şekilde. Amcamı görüyorum gelip bana napıosn diyor. Sonra yaşca benden büyük bir bayan hatırlamıyorum ama annemde olabilir. Bana maşAllah çok yakısıyor başörtüsü diyor. Ben kendime bakıyorum aynadan. Baş örtüm yarım yamalak baglı,gözlerim yaşlı ağlamış gibiyim ama yuzum gülüyor. Gavsı ellerim önde bitişik bir şekilde bekliyorum. Bi kaç kişi kapıdan eve girdi fakat Gavs hz görmedim ama beklyordum. Sabah tebessümle uyandım. İstanbuldayım gebzeye geldiğinde ziyaretine giden biriyim.anlamı nedir?


arifselim
Aleykum selam. Rüyan çok güzel ve hayırla tabir edilir. Dileklerin olmasına, kendine çeki düzen vermene ve Allah’ın izniyle sana dert ve sıkıntı veren şeylerin geçeceğine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm .. Ben hayatımda bir kere adıyamana gidip Gavs hazretlerini ziyaret etmiştim tövbe almıştım sonrasında bir daha gitmedim maksadım dünya gözüyle bir şeyhi görmekti.. Uzun zaman sonra rüyamda gördüm kalabalık bir ortamdaydık Gavs hazretleri oturuyodu herkes sırasıyla elini öpüyodu sıra bana geldi bende elini aldım öptüm ama içimde çekingenlik vardı acaba bana elini verirmi diye çünkü onu ilk ziyaretimden sonra ilgimi kesmiştim ama Gavs hazretleri elini verdi ve öptüm ama göz göze gelmedik ve bayanım ..


arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Eğer bu konu üzerinde düşünüp üzülmüşsen bu rüyayı ondan dolayı görmüş olabilirsin. Bir yorum olarak ise, Allah’ın izniyle içinde bulunduğun dert, sıkıntı ve sorunlarından kurtulmak ve ferahlığa kavuşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm bende Menzile bagliyim birkac kere tovbelik alip namazlara derslere basladim ama en fazla 15 gün sürdü 2 yasinda oglum var namazlarda rahat vermiyor düzenli kilamiyorum o yuzden ama hep vicdan azabi çekiyorum berat kandili gunduzunde dergahimiza gidip mevlidi serif dinledim akşam da evimde icimden dua ettim yuzum yok ama Allahim dogdugum günkü gibi tertemiz olmayi nasip et diye kendime soz vermiştim berat kandilinde namaza baslicaktim ayrıca hamileyim ama baslayamadim kuran öğrenmeye basladim ama. Neyse yine namaza baslayamadim diye kendime kiza kıza yattım eşim yanasmak istedi kandilde haram olduğu için izin vermedim ve gece bir rüya gördüm.

Ben rüyamda bir suç islemisim o yüzden ölümle cezalandirilacakmisim bende yeter o kadar ibadet edemedim namazlarimi kilmadim derslerimi cekmeyi biraktim diye üzülüp içten içe tövbe edip Ayetel Kursi okuyorum ve Gavsimiz gelip sofi sana bir şans daha verildi gel diyor yüzü gülüyor namazını kildin mi sofi diyor yok diyorum utanarak virdini çekiyor musun sofi diyor yok diyorum yine gel biraz yuruyelim sofi diyor yürürken benimle sohbet ediyor namaz vakti geliyor ezan okunuyor haydi sofi namaza diyor kendisinamaza gidiyor aradan baya vakit geçiyor tekrar beni görüyor sofi niye kilmadin namazını diyor namaz kilmazsan ben sana yardim edemem diyor. Aradan vakit geciyor ve Gavsimizin yüzü kokusu değişiyor ve benimle alay ederek gel seninle denize girelim diyor sonra kendi kendime diyorum sohbetlerde duymustum can verirken seytan Gavsimizin kiligina burunup imanimizi alma ya çalışirmis bu Gavsimiz olamaz diyorum çünkü ilk gördüğümde Gavsimiz 32 dış değil tebessumle gülüyordu heybetliydi ve gül kokuyordu yok ben denize girmem diyorum sonra öfkeleniyor ve birden Gavsimiz eski haline dönüp yine gül kokmaya başlıyor haydi sofi namazını ihmal etme hemen kıl diyor aranizda ruyami yorumlayacak var mi

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinin öldüğünü duyup ağlamak

arifselim
Aleykum selam. Öncelikle şunu unutma, namaz Allah’ın en büyük emridir. Senin için herşeyden ve herkesten önemli olmalıdır. Hemen nefsini yen ve namazına başla. Kandil gecelerinde ise cinsel ilişki haram değildir, caizdir.

Görmüş olduğun rüyan ise aslında sana bir uyarı gibi kabul edilebilir. Kendi eksikliklerine bağlı olarak eğer namaz ise namaz başka bir eksiklik ise o şekilde bir ders çıkarılmalıdır. İnsanın kendisine çeki düzen vererek Allah’ın rızasına uyması gerektiğine dair tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Seda kaya
Rüyamda gavs hz. Gördüm yaşım 18 ama rüyada 8 9 yaşlarındaydım yanından hiç ayrilmiyorum oda sürekli beni yanına çağırıyor bana nasihat veriyor sohbet yapıyor ama bir sorun varki rüyamda menzile biz gittiğimiz zaman papazlarda orda bize egilmemizi söylüyorlar biz hayır dedik o zaman isyan çıkardılar bir anda gavs hz. Yanında buldum kendimi napicaz dedim nasıl kurtulucaz bana bol bol dua et Rabbimiz bizi görüyor o en iyisini bilir dedi bende dua etmeye başladım. Bütün sıkıntılar gitti sonra gavs hz. Kapısının önündeydim bekliyorum beni içeri çağırdılar girdiğimde yatıyordu sanırım rahatsızdı elini öpmek istedim izin vermedi olmaz dedi ne kadar bir Allah dostu da olsam bir erkegim haram dedi sakin kimsenin elini öpme dedi erkek. Sonra bana yine sohbet yaptı ama zorla konuşuyordu tebessum etti sonra uyandım zaten…


arifselim
Diğer yorumlarda da olduğu gibi rüyada bir şeyh, alim veya bir Allah dostunu görmek çok hayırlıdır. Özellikle de maddi ve manevi sıkıntıların geçmesine yorumlanmıştır. Yaşının küçük olması yorumu değiştirmez ve olumludur. Kendine bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Nasıl bir ders cikarabilirim ilk kez menzile gittim kendisinden tövbe aldım ama adap falan yapmadım acaba onunla alakalı olabilirmi

Okudunuz mu?  Rüyada Soru Görmek/Söylemek/Çözmek

arifselim
Kendine ders çıkarmak demek, kendi durumunu sen daha bilirsin. Kendi eksikliklerine hatalarına veya tövbe edilmesi gereken şeylere tövbe ederek bir ders çıkarılabilir. Sonuçta bu bir rüyadır ve hayırlısını dilemek yeterlidir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda bir cami gördüm caminin insa edildigini gördüm ve taslari ustumuze dustu birde gavsimi gördüm agliyordum ben zaten menzile bagliyim yorum istiyorum luften


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin kendisi için çok hayırlı ve çok bereketli işlerle meşgul olacağına, önündeki engellerin kalkacağına ve dertler ile sorunlarını geride bırakacağına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
ESSELÂMU ALEYKÜM VE RAHMETÜLLÂHU VE BEREKÂTUHU..

Ben Menzile hiç gitmedim, el almadım. Ama annem gitti çok yakından da tövbe almak nasip oldu. Daha evvel bir korku filminin tesirinde çok kaldım ve çok düşündüğüm için üç harfliler rahatsızlık veriyordu. Çok dua ettim, 21 besmele ile himmet istedim Gavsımdan. Çok rahatladım ve uykuya geçtim. Akrabam birkaç kişiyle camdan bir asansörün içerisindeydik harabe bir yerdi dışarısı. Asansör birden çok hızlı bir şekilde yere çakıldı. Meğer asansördekiler akrabam suretine girmiş üç harflilerdi. Yere çakılınca asansör kaza almadan çıktım. Kötü suretli bir kadın yanıma gelerek "sesin o Gavsın yok mu o Gavsın ! O olmasaydı sana yapacağımızı bilirdik"dedi.. İnanın şok ile uyandım. Bir kez daha Rabbime hamd ettim. O gün bugündür karşılaşmıyorum bu durumla çok şükür.
Dün gece bir rüya daha gördüm ancak anlamlandıramadım. Rüyamda Gavs Hazretlerinin evinde idik dizlerimin üzerine oturmuştuk. Bayan olduğum için elini öpemem diye düşünürken Gavsım gelip elini elimin üzerine koydu bir baba gibi. Sonra bir kez daha aynısı tekrarlandı. Rabbim hayırlara çıkarsın inşAllah. Uzun oldu hakkınızı helal edin..


arifselim
Ve aleykumusselam ve rahmetüllahi ve berakatuhu. Bütün rüyaların hayırlı ve olumlu manalarda tabir edilir. Zaten asıl yorumu insanın içerisinde bulunduğu, dert, sıkıntı ve sorunlarından Allah’ın izniyle kurtulmasına tabir edilir. Sende daima Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm ben rüyamda Şeyh Seyyid abdulbaki gavsi Sani Hz gördüm beyaz içindeydi ve ölüyordu bnde onu mezara hazırlıyorum sonra da birden öksürdü sonrada sağ elini alıp kalpbe doğru 3 kere vurdu sonrada ben sıçırayıp kalktim


arifselim
Aleykum selam. Maddi veya manevi açıdan sıkıntılarından kurtulmak için artık mücadelen seni tam bunalttığı bir anda tekrar bir çıkış yolunun açılmasına ve huzura kavuşmana tabir edilir. Şeyhleri görmek, dert ve kederlerin bitmesi manasında kabul edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum ben Gavsi Sani hz. Ziyarete gitmeyi çok istiyorum dün gece onun yüzü ve bedeni uykudayken gözümün önüne geldi sanki ışık olup bedenimin sag tarafina geldi doğru geldi bende içimden keske sag tarafa dönsemde kurtulsam diye kendimle savasiyodum sonunda döndüm sag tarafima. yorumlarsaniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Samanyolu Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Güzel ve hayırlı bir rüyadır. Bir şey çok istenince genellikle bu rüyaya yansıyabilir. Bu yüzden bu şekilde görülen rüyaları aslında tabir etmemek daha isabetli ve doğrudur. Genel olarak ise dertlerinden veya maddi sıkıntılarından kurtulmak anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda bir evdymisim tanimiyorum evi evdeki kadin yemek hazırlıyor sonra birden mutfakta seyda hazretleri abdulbaki hz ve hanimi oluyor evdeki kadın yemek koyuyor yesinler diye ben de onları izliyorum tanımiyorum o evdekileri ama ev çok pis mutfak çok pis yerler çok kötü hatta bitanede fare var ama sultanim hiç tiksinmeden yedi yemekten güzel olmuş dedi hanımıda yedi ama mutfak çok pisdi


arifselim
Rüyada görülen mutfak rızık ve nimet olarak açıklanmıştır. Bu rüya seninle ilgili olarak yorumlanır ve haramlara, haram kazanca ve günahlara dikkat edilmesi gerektiğine işaret olarak tabir edilir. Bunun dışında ise ancak kişiye özel tabir edilirse daha isabetli olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Aydanur
Rüyamda menzildeki gavs Abdulbaki hazretleri beyaz elbise yeşil cüppe başında beyaz örtü arkasında onungibi giyinmiş kalabalık sahabelere oğluma nikah kiymaya geliyorlardı anlamı ne acaba yorum yazarmisiniz

Rüyamda menzildeki Gavsi abdulbaki hazretlerini gördüm beyaz elbise üzerinde cübbe. başında beyaz örtü. Arkasında sahabeleri vardı kalabalık bir gurup geldiler oğluma nikah kiymaya. Anlamı nedir acaba bilgilendirirmisinuz


arifselim
Selamun aleykum. Rüyayı gören kişinin özellikle de dünyevi ve maddi açıdan bir sıkıntısından kurtulacağına dair bir işaret olarak kabul edilir. Eğer evladınla ilgili bir sıkıntın veya dileğin varsa gerçek olması manasında yorumlanır. Şüphesiz herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm…uzun yıllar menzile bağlı kalmış,sonra bir şekilde bağlarımi koparmış biriyim…bağlarımi kopardiktan 4 yıl sonra bir rüyada menzilde gördüm kendimi..oraya tövbe etmesi için 4 genç goturmusum.fakat gavs hazretlerinden utanıp gorunmemeye çalışıyorum..fakat o beni tanıyıp durdurdu.sen seçildin dedi bana..sonra caminin üst katına yolladı beni,ordan bir Kur’an vereceklerini söyledi.ciktim bir görevli bana peygamber efendimizden kalma bir Kur’an verdi bana,ceylan derisinden bir kılıf içinde.uzerinde Arapça Allah lafzı celali yazıyordu.ben gavs hazretlerine bu kiliftan çıkarıp mi versem, yoksa o haldemi versin diye düşünürken o bana bu şekilde vermemi söyledi…sonrasında açıp kuran tilaveti yaptı karşımda. Yorumlarsaniz sevinirim…


arifselim
Aleykum selam. Güzel, hayırlı ve anlamlı bir rüyadır. Allah’a seni daha fazla yaklaştıracak salih amellerde bulunman gerektiğine, ibadetlerde bulunmaya ve kuranı kerimi okuyup anlamaya işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda şeyhimi yani gavsi sani hz lerinigördüm dergahında ve evindeyim ve onun hanımıyım Gavs hazretleri ibadetleriyle ve misafirleriyle meşgul ve bana yakın davranmyor gayet ciddi bende Rabbime bana böyle bir hayırverdiği için çok şükrediyordum anlamı nedir


arifselim
Rüyayı gören kişi evli yada bekar olsun rüya hayırlara alamet eder. Kafa karışıklığından kurtulmaya, dertlerinin ve sıkıntılarından da kurtulmaya işaret olarak tabir edilir. Bu rüyanın psikolojik olma ihtimali de vardır. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sökük elbise görmek nedir?

Kayıtsız Üye
S A benim kucağımda bir erkek çocuk varmış bir sohbet meclisine giriyorum ve gavs hz sohbet veriyormuş ben erkekler var diye çekiniyorum bana gavsum gel diyor yanını gösteriyor oraya oturunca kucagımdaki çocuk onun kucağına gidiyor yüzülü elliyor o arada baktımki yanımdaki sohbet veren kişi vekil oluyor arkama bakıyorum gavsum bana gülğyor ve yanımdaki vekil kalkıp namaza duruyor


arifselim
Aleykum selam. Eğer evladın varsa hem onun için ve hemde senin çok hayırlıdır. Özel bir derdin, sıkıntın ve çözülmesini istediğin şeyler varsa bunların geçmesine ve işlerinin yoluna girmesine işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Dün gece rüyamda Seyyid Abdülbaki hazretlerini gördüm. Rüyamın ilk kısımlarını çok hatırlamıyorum fakat efendimizi gördüğüm yeri hatırlıyorum bir evin avlusunda bütün ailem var amcalarım babaannem ve bir çok tanıdık.büyük amcam Seyyid Abdulbaki hazretleri gelecek dedi ve hepimiz sıraya geçtik babaannemin elinde 2 tl vardı ve amcama bu parayı vereyim hayır olsun dedi. Amcam da efendimiz para almaz ardından yardımcıları gelecek ona ver dedi. Benimde elimde 70 kuruş felan bozuk para vardı cüzdanımı açtım ve bir yirmilik 2 tane beşlik param vardı. Beş tl olan iki paramı elimin içine aldım vermek için. Sonra efendimiz içeri girdi ve herkes e selam verdi sıra ile herkesin eline işaret parmağı ile dokundu. Bana sıra geldiğinde elimdeki parayı gördü ve ben para almıyorum dedi. Bende parayı kendisine vermeyeceğimi söyledim avucumda parayı kapattım efendimiz sağ elimin üzerine daire şekli çizer gibi işaret parmağını gezdirdi bir süre. Sonrasında o avludaki koltuğa oturdu ve sohbet etmeye başladı. Konuşma sorasında bir şey söyledi hatırlamıyorum bende tövbe Estağfirullah dedim ve beni gösterdi gülümsedi evet tövbe Estağfirullah diyerek tekrar etti. Sonrasında gülümseyerek sohbet etmeye devam etti.


arifselim
Aleykum selam. Sana ve senin durumlarına bakılarak rüyan yorumlanırsa daha isabetli yorumlanabilir. Bu şekilde ancak çok genel ifadelerle tabir edebiliriz. Rüya sahibinin ömür boyu maddi sıkıntı çekmemesine, bozulan veya yolunda olmayan maddi işlerinin yoluna gireceğine ve büyük atılımlar yapacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda menzil hz olmus gördüm turbesine yakin bir yerde esimle dua ediyorduk turbesi yeni yapiliyordu turbenin basina demirler hazirlaniyordu bu esnada turbenin içine girip dua etmek istedik fakat seyhin bedeni toprak altinda kafasi ise disardaydi ve sakalsizdı oyle gorunce korktum


arifselim
Merhaba. Doğrusu böyle bir rüya belki gören kişiye özel olarak yorumlanırsa isabetli olabilir. Çünkü her rüyanın çok farklı yorumlanabilir. Yinede ailevi açıdan hem maddi sıkıntılardan ve dertlerinizden kurtulmaya işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Şeytan Allahın kılığına girebilirmi?

Yagmur
S.aleykum ben rüyamda seyda hazretlerini babamin evinde gördüm.üzerinde yesil cübbesi ve elinde bastonuyla.Evimizin her tarafini gezip dolasti.Daha sonra anneme ve bana kızdı."önceden daha iyiydin"diye bir cumle kullandi.Ama hangimize soyledi bilmiyorum.Sonra evden çikip gidiyor.Bende konusmak,af dilemk için pesinden gidiyorum.Ancak girdigi hicbir sokakta onu bulamiyorum.Tam önümde yürüyor ama birden kayboluyordu.Daha sonra bir medreseye giriyor,ben de pesinden giriyorum.odada iki tane bilgin insan vardi.Ordakilere seyda hazretlerini soruyorum ve af dilemk istedigimi soyluyorum.Onlarda bsna "seyda hazretlerinin seni affetmesi için bir sure semazen yapmalisin"diyorlar.Ben de semazene başlıyorum tabi agliyorum bir yandan da.Ne kadar süre semazen yaptim bilmiyorum.Daha sonra tekrar kendimizi bir camide buluyoruz.Seyda hazretlerinin arkasinda namaz kilarken.Seydam namazını bitirip camide geziniyor.Sonra annem gidip seydam ile konusmami ve pismanliktan perisan oldugumu soylememi istiyor.Bende kosarak pesinden gidiyorum ve cami koridorunun basinda seydam bana bakiyor ve mubarek dişleri gorunurcesine gülüyordu.Daha sonra elini bana uzatti ve öpmemi istedi.Bende buyuk sevincle mubarek elini öpuyorum.Seydam elimi tutuyor ve beraber aydinlik bir odaya giriyoruz.Tam bu sirada uysndim.Bu arada yillardir ben ve annem seyda hazretlerine bagliyiz.Allh rizasi için yorumlar misiniz.


arifselim
Aleykum selam. Manevi açıdan hassas olduğuna, dertlerin çözüm bulacağına, aile içerisinden birinden büyük destek göreceğine, yine aileden birine iyilikte bulunacağına ve iş hayatı ile maddi hayatını yoluna koyacağına işaret olarak yorumlanır. Yinede önemli olan rüyanın hayrını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bir kaç ay önce şey da hazretlerini rüyamda gördüm ben biyerde duruyordum birden seyda hazretleri geldi yanıma ben orda biletler sormaya çalışıyorum ama soramadım sonra seyda Hz namaza geçtiler ben de o arada namaz kılmak için abdest aldım ama namaza yetişemedim namazdan sonra seydanın elinde bir kürek betondan bir kabir in istünü düzeltiyordu. Vesselam


arifselim
Rüya sahibinin maddi ve dünyevi sıkıntılarının olduğuna ve bunlara çözümler bulmaya çalıştığına işaret olarak tabir edilir. Sabırla ve sebatla maddi meselelerin üstesinden gelmek gerektiğine tabir edilir. Sen yinede Allah’tan rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda ziyarete gidiyoruz Yoda giderken çok güzel yerlerden geçiyoruz menzile varıyor ziyaret kısmına bakıyorum gavs k.s.uzaktan görüyorum yanına gitmek için koşuyorum gavs k.s. sofiler le sohbet ediyor yanında gidiyorum bakıyorum gavs k.s. yerinde hane sahiplerinden bir bayan vardı elinden tutarak çok ağlıyordum gavsımınk.s. yanına gidememek meni kahrediyordu sesli çok ağlıyordum şu geliyordu aklıma rüyada kendime diyorum bisey olmaz önemli olan onu sevmen dir görmesen de olur


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin var olan sıkıntılarına çözüm aradığına ve Allah’ın izniyle de dertlerine ve maddi sıkıntılarına çareler bularak ferahlık ve bolluğa kavuşacağına işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum insAllah en kisa surede cevaplarsiniz.Rüyamda gavs hazretlerini bir oda içerisinde tesbih çekiyorken gördüm odada birde çocuk vardı torunuymus ben torununa oyuncak götürüyorum gavs hazretleride orada ve ben aklimdan geçiriyorum ki beni görmesin icimden geçenleri görmesin diye düşünüyorum ve elimde bir rahle vardı üstünde kuran vardı ve şeyhim onu benden alıyordu

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin insanın evleneceğini duymak

arifselim
Aleykum selam. Böyle rüyalar genellikle bilinçaltına yerleşen düşüncelerin rüyaya bir şekilde yansımasından dolayı görülür ve tabiri olmaz. Bir diğer yoruma göre ise üzüntüden, dertten ve maddi sıkıntılarından kurtulmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir arkadaşım beyaz kova içinde ki suya Arapça birşeyler okuyor ve Gavs Hazretlerinin sureti belirecek ama korkma tekrar başka bir şey okuyunca kaybolacak diyor Okuyunca belirmeye başlıyor fakat kaybolması için okuyunca kaybolmuyor. Suyun içinden canlanmaya başlıyor ben korkuyorum ve hiç tanımadığım biri ismi Onur Bey arayalım bizi O kurtarır diyorum ama Onun da getirdiği kitaptaki dualar işe yaramıyor. O arada uyandım. Çok korkmuştum.Rabbim hayırlara versin inşAllah.


arifselim
Amin inşaAllah hayırlıdır. Ancak maalesef bu rüyayı tabir edemiyoruz. Belki sizin durumunuz bilinerek özel bir şekilde tabir edilmesi mümkün olabilir. En doğrusu Allah’a havale ederek hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir grup kaplı insanların şeuhin evine zikre gittiklerini gördüm.bizde gitmek istedik fakat tövbe almadığımız için içeriye girmemizi engellediler.sonra yukarıdan şeyh indi yanımıza gelerek elimi tutup benden hakkımı helal etmemi istedi.acaba ne anlama geliyor bu rüya.


arifselim
Eğer tarikatla bir ilişkin ve ilgin varsa bu şekilde görülen bir rüya bilinçaltı olması mümkündür. Ayrıca dert ve sıkıntılarından kurtulamadığına ve mücadele ettiğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sa ben rüyamda Gavs hzlerini ilahi dinlerken elinde tesbihle sesli zikir yaptigini ve odanin içinde çok vakarli bir sekilde kalkip kostugunu gördüm ve bende neden sesli zikir cekildigini anlamaya calisiyodum yorumlayabilirseniz çok mutlu olurum


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin hayatının olumlu yönde değişeceğinin işaretidir. Her rüya görüldüğü gibi yorumlanmaz. Kötü günlerin bitmesine ve kısa süreli değil uzun sürecek mutlulukların gelmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


sultan_147
Selamlar. Ben bu soruyu daha önce sordum ama cevap alamadım. Ben bu rüyayı 1 sene evvel gördüm. Rüyamda Gavsisani hz. ni hasta olduğunu ve evine annemle birlikte gittiğimizi gördüm. Ve yakınlarıyla konuştum. Yani kızı olduğunu söyledi. Sarıldık ve üzgündü. Sonra gece olmuştu bir ses geldi evin dışarısından;Hz. Muhammed atıyla geliyor diye. Bizde hemen dışarı çıktık atı gördüm ama peygamberimizi hayalimsi gördüm. Bu rüya sahih midir? Neye alamettir? Yorumu nedir?


Tohat
Ve aleyküm selam. Dünyada bir insanın kavuşmak isteyeceği şeylere nail olmasıyla tabir edilir .Şeyh görmek hayırlıdır. Maddi ve manevi yüklerinizden feragat ederek yolunuza dinine düşkün ve dikkat eden biri olarak devam edeceğiniz şeklindedir. Elbetteki Allah hayırlısını bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada sofrada aileyle oturup yemek yemek ve domuz eti görmek

Halil usta
Isten ciktim dolmusa bindin dolmus çok kalabalikti biraz ilerledikten sonra dolmusun en arkasinda seyda hz lerini gördüm bana bakmiyordu bende nerden bindin by dolmusa keske binmeseydim dedim icimden bende ona utancimdan bakamiyordum cünkü isledigim günahlar gözümun önüne geliyordu gozlerimi seyda hazletinden kaciriyordum birdan arkada bir eskiya belirdi cirkin kirli sakalli ve zalimdi eskiya silahini çekti önce arka cama sonra sağ sonra sol cama ateş etti camlarda birer delik açildi daha sonra silahin oturanlara cekerek tek tek kafalarindan vurmaya basladi her kursun bir delik açiyordu bir sagdakilere bir soldakilere sıkiyordu silahi bazilarini kurşun delip geciyor bazilarina degmiyordu bile eskiya silahi seyda Hz lerine dorulttu silahi sıkti silah patlamadi daha sonra bana döndü Ben icimden estegfirullah Ben ettim den etme yarabbi dedim defalarca baktim yardim gelmiyor yarabbi seyda hazretlerinin hatrina affet dedim ardindan himmet ya sultanim dedim eskiya silahi sıktı ama kurşun bana degmedi icimden hayret ederek çok sukur çok sukur dedim ve istigfara devam ettim ardindan eskiya kayboldu birden önume bir liste indi yukardan asagi doğru dolmusun üsten ic görunus oturma pilanini olenler ve olmeyenleri gosteriyordu seyda Hz lerine bagli olanlar sağ kalmis gerisi ölmüstü haretle kagidı inceledim ve tovbe ederek sayiklayarak uyandim…


Tohat
İmanınızı tazeleyip emin ve daha itinalı bir şekilde ilerleyeceğinize delalet eder. Allah yolunda kendinizi geliştirmeye özen göstererek ibadetlerinize devam edeceğinizi gösterir. Allah hayırlısını etsin


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm birgün işten evime döndüm akşam yemeği yerken bı anda baktimki peygamber efendimiz sav evindeyim yemek lapa diye bildiğimiz katı çorba idi ve arpa ekmeği ile iki parça daldrp yedm doydum elhamdülillah sonra baktım Hz Aişe annemiz kapıya yöneldi gitmeye başladı peygamberimiz ise buz mavisi cübbesi ile benm sofradan kalkmami bekliyor tam kalkicaktimki kendime geldim rüya değildi gerçekti herşey canlı olarak yaşadım hamdolsun sebebi nedir vesselam


Tohat
Ve aleyküm selam. gerçek olduğuna katılıyorum. Çünkü peygamber efendimizin suretine hiç bir şey giremez. Bu durumu yaşamanız sizin için hayırlara vesile olduğunu söyleyebilirim. Hem bu dünyada hem de öteki dünyada güzellikler yaşayacak bu dünyada salih bir insan olma yolunca ilerleyecek ve bereketli bir hayat süreceksiniz. Yine Allah daha iyisini bilir.


Kayıtsız Üye
S.a. ben bir kaç kere gavs ı rüymda gördüm.en son gördüğümde bir yere oturmuş etrafı bugday doluydu.o bugdaylarda benimdi.bugdaydan avcuna alıp tekrar döküyordu.bu zamana kadar kasr ı arifan da ki ziyaretlerimde hıç gavsı görmemiştim.rüyadan etkilenip bugün gittim ve yatsı namazından sonra gördüm.ilk etapta çok duygulandım.fakat sonrasında duygu karmaşası yaşadım.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hak yolundan ayrılmayan, sünnetlere riayet ederek hareket eden birine tabir edildiği gibi, malının mülkünün bollaşarak bereket kazanacağı şeklinde anlam da taşımaktadır. Allah doğrusunu bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada şehit cenazesi görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ingilterede yaşadığım rüya ile uyanıklık arası bir şeydi gavsı sani hz ve yardımcısı beni ateş lerin içinde koşarken yakalyıp yere yatırdılar içimden birşeyi çıkartıp ateşe atılar sonrada kat kat perdeler indi önüme..o gün bu gündür ölü gibi yaşıyorum..Allah affetsin..namaz kılıyorum..Fakat bu yaşadığım rüyanın manasını bilemediğimden hep soru işaretleri beni çok yordu..Hayırlı mıdır değil midir..Allah bilir..siz bir yorum larsanız memlun olurum…şimdi den Allah razı olsun…


Tohat
Ve aleyküm selam. Çok hayırlı bir rüyaya nail olmuşsunuz. Zaten bunu hissen ve fiilen yaşayarak da anlamış bulunmaktasınız. Rüyanıza göre hayatınızda bir değişim olacak ve iman noktasında kendinizi temizlemek ve yükseltmek için dininize sıkı sıkıya bağlanacak ve kopmamak için elinizden geleni yapacaksınız. Bu konuda hassas bir mizaca sahip olacaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Gavsın sofisi
Gavs Hazretlerini rüyamda ziyaret ediyoruz. Bana çok yaklaşıp özel olarak sohbet edip ögütte bulundu. Mubarek sesi hala kulaklarımda. Ama ne dediğini hatırlamıyorum. Daha sonra çok eskiye ait bir çanta buluyorum ve gavs Hazretlerinin ögütü ile bağdaştırıp çantayı alıyorum. Müthiş bir coşku ve pişmanlık duygusu ve sonrasında müthiş bir huzur ve kalbim yerinden çıkacak gibi hissederek uyanıyorum.


arifselim
Aynen gördüğün şekilde manevi açıdan hayırlı ve anlamlıdır. Ayrıca dünyevi açıdan da hayırla kabul edilir. Rüya sahibinin dert, sıkıntı ve tüm sorunlarından Allah’ın izniyle kurtulmasına tabir edilmiştir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin bu en güzelidir ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm…. ben gavs hazretleri vekili den tövbe almıştım menzile daha gidemedim lakin kendisinin fotoğraflarını gördüm ve gavs hazretlerini rüyamda gördüm yanlış hatırlamıyorsam tam üç defa gözümün içine baktı bende menzile gidip nazar edilmek isterdim gavs hazretlerinden ve bunu rüyamda gördüm acaba tabiri nedir Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Rüyada bu şekilde görmüş olman büyük ihtimalle yaşadıklarının, düşündüklerinin ve bilinçaltına yerleşen şeylerin rüyana bir şekilde yansımasından ibarettir diyebiliriz. Bundan başka bir manada da tabir edemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir derslikli gibi bir yerde sınırlı birsekilde otururken etrafın pislendigini gördüm ve toparlamaya başladığımda burda büyük bir açılış töreni yapılacak dediler o arada gavsisani hazretlerinin geldigini soylediler ben başı mı kaldırdığında kar sında bana doru geliyordu bu kıyıya geçip orturmaya calisirkende ona mahçup olmamak için toplamaya devam ediyordum


Tohat
Hayırlı bir topluluk içinde yer alarak hayırlı işlerde bulunacağına delalet eder. Allah yolunda temiz ve insanlara örnek olabilecek işlerinle saygı duyulacak ve itibar görülecek bir kimse olarak tanınacaksın. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler efendim ben dün gece rüyamda namazda dururken şeyh Abdülhakim hazretleri ve Muhammet Raşid hazretlerini yan yana oturmuş vaziyette gördüm ve biran ikisi birden bana baktılar o an çok korktum sanki uyanık bir vaziyetteydim hala rüyanın etkisindeyim kalktığımda bitkin bir haldeydim

Okudunuz mu?  Rüyada Salgın Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Hayatın ile ilgili olmasını isteyip olmayan veya zor engeller içeren yollardan geçiyorsan bu konularla alakalı olarak kısmetinin açılacağı, rahat bir şekilde ilerleyebileceğin anlamı taşımaktadır. Daha çok iş hayatında yaşanacak kolaylıklar, başarılar, iş ortamındaki anlaşmaların sağlıklı olması ve senin için uygun bir çalışma ortamının oluşması ile atılımlar gerçekleştirebileceğini göstermektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm dün akşam rüyamda kendimi bir yolun kenarında ağlamaklı gördüm. Kafamı kaldırdığımda iki kişinin yanıma geldiğini gördüm. Öndeki yaşlı ve gözleri kapalı idi. Arkasında ise gavsı sani hz. vardı ama genç hali ile daha sakalları beyazlamamış ve ellerini önüne bağlamış yaşlı adamın arkasından yürüyordu. Yaşlı adam yanıma gelince elini bana doğru uzattı ve bana Ömer nasılsın dedi. Ben de yaşlı adamın avucunun içini öptüm. (Bu arada ben gavsı sani hazretlerini hiç görmedim sadece internette 1-2 resmi hariç ama rüyamda onu tanıdım hatta bu gavsı sani hazretleri dedim ve benim adım Ömer değil ama rüyamda yaşlı adam bana Ömer deyince beni nasıl tanıdı acaba diye şaşırmıştım.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan hakkında inşAllah hayırlıdır. Hangi isimle seslenmiş olması önemli değildir. Seninle konuşuyor olması yeterdir. Nitekim rüyandaki gibi üzülürken seni feraha çıkartacak bir durumla karşılaşmana yöneliktir. Üzüntüleri sonlandıracak veya zor durumlarını atlatmanı sağlayacak bir yol çıkacaktır. İş ve para ile ilgili atacağın bir adımla işlerin açılıp elin bollaşacak ve varsa borçlarını kapatabileceksin. Rüyan bu konuda haber niteliği taşımaktadır.


Işçi
Selamün aleyküm ben dün gece rüyamda Abdülbaki hazretlerimizi gördüm rüyamda bizim evde oturuyor mübarek ve çok güzel kokuyor benden şu istedi şu verdim hem içimde vardı efendimizi görmeyi dün gece onu görünce gözlerimden yaş geldi çok mutluyum çok görmesem bile rüyamda görmek bile beni mutlu etti in nasip olursa görmek ellerinden öpmek isterim dua isterim sağlık huzur Allah sağlık uzun ömürler versin efendimizin 🤲🤲🤲


Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün rüyanın hiç bir olumsuz yanı yoktur. Hatta hakkında hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. Nitekim bu rüya Allah yolundaki kimselerden alacağın bilgi, eğitim ile imanını kuvvetlendirmeye çalışacak ve bunu yine Allah’ın rızasını kazanmak için insanlara dağıtmaya çalışarak faydalı olamakla uğraşacaksın. Allah doğrusunu bilendir tabi.


rüyada gavs hazretlerini görmek ne anlama gelir, rüyada menzil şeyhini görmek, rüyada gavs hz görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada silahlı saldırıya uğramak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada şeyh seyyid abdulbaki gavsı sani hz. görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.