Anasayfa
7 Mayıs 2022, 7:00
missa7
Abone

Aklıma gelmeyen kul hakları varsa ne yapmalıyım

Aklıma gelmeyen kul hakları varsa ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
S.a Benim çok kul hakkim var ve odemeye calisiyorum daha bilmedgim aklima gelmeyen kul hakları vardır ne yapmalıyım hiç bilmedigim kul hakkini ne yapmaliyim
Birde peygamberimiz kul hakki olana sefaat edermi

Okudunuz mu?  Kuran Süreleri İsimlerini Nereden Almıştır?

Cevap: Aklıma gelmeyen kul hakları varsa ne yapmalıyım

Şema
Kul hakkı ödeme imkanı olduğu sürece mutlaka ödenmelidir. İsmi bilinmeyenlere dua etmek ve onların adına camiye veya bir fakire sadaka ver.
Bu çaba sarf edildikten sonra şefaat da hak edilir inşAllah

Bu kategoride yer alan Dini nikah ne zaman kıyılır? Dini nikahın en uygun zamanı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aklıma gelmeyen kul hakları varsa ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.