Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada annenin öldüğünü görmek

Rüyada annenin öldüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Slm ben annemi sedye üzerinde ağlarken gördüm yanına gitim ağlama anne dedim sen ölmüşün dediler ölmedinmi dedi daha sonra annem çok ağırlaştı tüm aile hastanede ağlayarak annemi bekliyorduk


Cevap: Rüyada annenin öldüğünü görmek

arifselim
Selamun aleykum. Rüyanız tam aksi olarak tabir edilir. Hayatta olan bir kimse için sağlıklı olmaya ve hayırlı uzun bir ömre tabir edilir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Annemin öldüğünü duydum.

Kayıtsız Üye
Merhabalar.Annem ameliyat sonrası vefat etmiş oluyor ben cenazeyi görmedim sadece duyuyorum.Anneme çok düşkün olmama rağmen ağlamıyorum, sadece üzülüyorum.Rüyamı tabir ederseniz çok sevinirim.Hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Rüyada asker olduğunu görmek

Yorum: Rüyada annenin öldüğünü görmek

arifselim
Merhabalar. Eğer annen yaşıyorsa onun için uzun bir ömre işaret eden hayırlı bir rüyadır. Senin açından ise, anneni çok sevmeye ve ona olan düşkünlüğüne tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm rüyamda bir yerdeyiz annem ve küçük kardeşimle oraya bişeyler götürmüşüz poşetlerle önemli bir yermiş tam hatırlayamıyorum sonra ordan çıkmışız kamyon gibi büyük bir araca biniyoruz

Okudunuz mu?  Rüyada Alyans Görmek (imam nablusi)

annemle ve kardeşimle yanımızda da portakal yüklü kocaman bir kamyon var ikimizde park halindeyiz evin bahçesi alçak bir yer ve kamyonlar tam o yükseklikte arada 2 metre yükseklik var ben kamyonu çalıştıyorum

kalkıcam ama yanımdaki kamyonda tam o anda hareket ediyor annem bana dur çarpcak bize diyor ben bize çarpmaz korkmayın diyorum sonra bize çarpıyor ve iki kamyon birden o yükseklikten aşağıya yuvarlanıyoruz ben iyiyim ama kardeşim kaybolmuş nerde öldü mü bilmiyorum insanlar anneme yardım ediyor annem yerde ağzından kan geliyor ölüyorum ben ölüyorum diyor

Okudunuz mu?  Rüyada Alim Görmek (imam nablusi)

annemin ölmesini izliyorum ve bir yandanda kardeşim ne halde bilmiyorum ? anlamı nedir şimdiden teşekkürler…


Tohat
Ve aleyküm selam. Hem rüyayı gören için hem de rüyada görülen vefat eden anne için tabir edilen bir rüyadır. Vefatın aksine annenin hayırlı uzun bir ömre nail olmasının yanında sağlıklı bir yaşam da süreceğini gösterir. Rüyayı gören için ise ağız tadının yerine gelmesini sağlayacak moral bozuklukları ve sıkıntıların son bulması anlamına gelmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Atlamak Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben ruyam da şöyle bir şey gördüm. uzun zaman önce hayatıma aldığım ve kendisini hemen hemen tüm ailemin tanıdığı bir erkek arkadaşım vardi (gerçek hayatta var) ama ruyam da başka bir çocuk karşıma çıkıyordu ve bana gülümsüyordu hatta bir yerde otururken o çocuk bana gülümsedi ben de istemsizce mutlu oldum ve kalkıp eve gitmek için yola koyuldum. Akşamdı tarlalık bir alandan bisikletli 3 küçük çocuk hızlıca çıkıverdiler neler oluyor hızlı sürmeyin dedim sürmezsek o abla bize yetişir dediler kim bu neden size yetişir dedim abla bize tecavüz ediyor onlar o ablalardan kurtulmamız lazım dediler. Neyse çocuklar gittiler evimin önündeyim çocuklar hemen karşi komşumuzun çocukları acaba ailelerine bişey söylesem mi dedim ondan önce de annem le konuştuk hadi eve gel diyordu bana. Neyse sonra bisikletli çocuklar bu defa bizim bahçeden çıktılar ve bana şöyle söylediler abla kaç gelirlerse öldürürler seni biz de kaçıyoruz dediler tama siz gidin ben halledicem dedim çıktım komşumuza yani çocukların evine o sırada o kadınlar da çıktı bizim bahçeden ve bir kaç köpek karşılarına çıktı köpeklere sessizce saldırın demeye başladım o sırada kömürlükten küçük çocukların babaannesi çıktı kızım neler oluyor demeye kalmadan o kadınlar yukarı yanımıza çıktılar ben içeriye sesleniyorum annesi babası gelsin bu çocukların diye en sonunda geldiler anlattım durumu ama kadınlar durmadan kendilerini akladılar sonra çocukların anne ve babası içeriye gittiler ben de eğilip bizim eve baktım annem görünüyor ayağında iki uzun çizme salonun tam ortasında içimden diyorm bu kadın napıyo hareketsiz çizmelerle salon ortasında sonra kız kardeşim ağlayarak annem öldü dedi ben de içeriye koştum çocukların anne babası dans ediyordu bu kadar olay varken hala bunu yapabiliyorlardı ağlayarak o kadınlar annemi de öldürmüş dedim ve rüya orda bitti ama çok kötüydü lütfen bişeyler söyleyin

Okudunuz mu?  Rüyada Azrail'i Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhaba. Rüyanın iki yönü vardır gem iyi hem de kötü haber içeriklidir. Olumsuz yönü rüyanda gördüğün kötü olarak tasvir ettiğin kişiler gerek yaşamında da var olan kötü, hakkında geçirdikleri niyetlerinin iyi olmadığı, dedikodu yapan kişiler olması ile tabir edilir. Rüyaların bu uyarıcı etkisini göz önümde bulundurarak önlem alman gerektiğine işaret eder. Ölümlü yönü ise sevindiricidir. Çünkü eğer annen yaşıyorsa ömrünün uzun, hayırlı bir ömre, sağlıklı ve bir o kadar huzurlu olabilcek yaşantıya nail olacağına delalet etmektedir. Böyle bir durumun gösterilmesi şükretmeyi gerektirir. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada ağızdan necaset çıkması

Ayşeunal
Rüyamda annem babam ve ben evimizin bir odasına kilitlemiştik kendimizi dedem de odanın dışındaydı bir süre annemi öldürmek için bekledi kapının önünde daha sonra diğer odaya girdi biz hatta kapıyı açmasın diye sakız yapıştırdık araya, ama uzun süre gelmeyince annem ve babam ölümü kabullenmişlerdi odadan çıktık babam mutfağa doğru gitti kabullendiği için, annem direkt dedemin yanına git ben yalvardım bu sefer elindeki şeyi benim boynuma yasladı bir berber tarağıydı bir tarafı sivri. Sonra tekrar annemin boynuna yasladı ama geri çekip sol elinin işaret, orta ve yüzük parmağına üç küçük kesik attı ve annem o sırada baygındı ben ağlarken gözüm normalde evimizde olmayan saate kaydı saat tam 19.48 idi.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağda Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Her rüyanın peşine düşmek yerine Allah’a havale etmek en iyisidir. Bu rüyanın kabus niteliğinde bir rüya olduğunu söyleyebiliriz. Belirli bir yorumu yoktur. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


annenin ölmesi, rüyada annenin ölmesi

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada annenin öldüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.