Anasayfa
5 Mayıs 2023, 19:51
sizden94
Abone

Günahlarımdan Pişmanlık Duyamıyorum..

Günahlarımdan Pişmanlık Duyamıyorum..

Mü’min
Esselamun Aleyküm Ve Rahmetullah
Eskiden bir günah işlediğim zaman pişmanlık duyar tövbe ederdim, eskiden dediğim 1-2 hafta, Namazlarımda zorlanmaya başladım aşırı bir zorlanmaya başladım. Buna bir çözüm varmıdır günahlarımdan pişmanlık duyamıyorum bu nasıl kötü bir şeydir.

Okudunuz mu?  Mezi abdesti gerektirir mi (Gusül abdesti değil) ? yoksa yıkamak yeterlimidir?

Allah razı olsun


Cevap: Günahlarımdan Pişmanlık Duyamıyorum..

#UguR
Haram ibadetlerden zevk alınmamasını sağlar. Eğer haram işlediyseniz tövbe ediniz.


Günahlarımdan dolayı pişmanlık hissetmeden tövbe ediyorum

emcoabi
Selamun aleyküm. eski hayatım günahlarla geçen bir hayattı. Artık bıraktım elhamdülillah aynı şeyleri yapmıyorum. Günahlarımdan dolayı tövbe daima ediyorum ama bir pişmanlık hissetmiyorum,hissedemiyorum. Bunun sebebi nedir? Tövbe ederken pişmanlık duymasam da aynı şeyleri yapmıyorum.

Okudunuz mu?  Muska Takmak Şirk Boylamada Şirk Olurmu

Yorum: Günahlarımdan Pişmanlık Duyamıyorum..

Tevbe
Aynı şeyleri yapmamanız pişman olduğunuz anlamına gelir. allah-ü Teala tüm kullarına af buyursun. Tövbenizi sık sık tekrarlayın ve bir daha yapmadığınız müddetçe içiniz rahat olsun Yüce Mevlam affedicidir, affı sever.

Bu kategoride yer alan Bayanlara bakmak günahmıdır harammıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Günahlarımdan Pişmanlık Duyamıyorum.. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.