Anasayfa
13 Şubat 2023, 3:51
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede birden fazla renk görmek

İstiharede birden fazla renk görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam bir kişinin hakkımda hayırlı olup olmadığını anlamak için istihareye yattım.Rüyam da mavi,sarı,beyaz,siyah,kırmızı yani bir sürü renk gördüm bu rüyayı neye yormalıyım.


Cevap: İstiharede birden fazla renk görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstihare bu şekilde tabir edilmez. Rüya ancak net görülür ve açık bir işaret içerirse tabir edilebilir. İstiharede en önemli şey insanın içine o konuda doğan histir. Bu his en güzel işaret olur. Rüya ise ancak çok açık olursa bir işaret verebilir.

Okudunuz mu?  İstiharede yağmur yağdığını görmek

istiharede birden fazla renk görmek, istiharede her rengi görmek, istiharede iki renk görmek

Bu kategoride yer alan İstihare ve müşavere hakkında hikaye öykü kıssa başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede birden fazla renk görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.