Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:29
sizden95
Abone

Her saniye vesvese bitmiyor.

Her saniye vesvese bitmiyor.

Cömert Oğuz
Hocam neredeyse her saniye vesvese oluyor. Haşa ALLAH’a kötü söz söylüyormuşum gibi sesler geliyor beynimden. Sanki ALLAH’a ben kötü söz söylüyormuşum gibi oluyor. Ama sonra tövbe edip Rabbime diyorum ki: ”Ey Rabbim ben sana hiç kötü söz söyler miyim? öle dediğime bakma Ey Rabbim.” diyorum. Kurtulamıyorum vesveseden sanki ömrümün sonuna kadar sürücekmiş gibi. Vesvese olunca bana günah yazılmasın o yeter bana zaten tövbe ediyorum. vesvese olunca günah oluyor mu bilmiyorum.

Okudunuz mu?  Namaz kılmaya üşenmek

Cevap: Her saniye vesvese bitmiyor.

Şema
Şeytandan her an Allah’a sığın ve Bir alimin yanına git ve tavsiye al.

Aşağıdaki vesvese ile ilgili sohbeti izle

Vesvese Hastalığı, Tam Anlamıyla Şeytan Salıncağı – Nureddin Yıldız – Sosyal Doku Vakfı


vesvese

Bu kategoride yer alan Kabe' de Kadın - Erkek aynı safta kılıyor !!. Bunun bir mahsuru var mı ?. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Her saniye vesvese bitmiyor. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.