Anasayfa
18 Temmuz 2022, 21:13
missa7-2
Abone

Rüyada gördüklerinin gerçekleşmesi

Rüyada gördüklerinin gerçekleşmesi

Kayıtsız Üye
Hocam ben uzun zamandır Peygamber’lerle ilgili rüyalar görüyorum ve yaşadığım bazı olayları önceden rüyamda görüyorum ve bazı insanların ölümünü öldükleri gün hissettim ve öldüler, hocam sizce ben takvaya ermiş olabilir miyim yani Veli kul derler ya çok aklıma takılıyor

Okudunuz mu?  Ülülazm Peygamberler (6 Büyük Peygamber)

Cevap: Rüyada gördüklerinin gerçekleşmesi

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Sadık rüya yani gerçeğe ve hakka uygun rüyayı Allah herkese gösterebilir. Bunun takva ile bir ilgisi olması gerekmez. Bir iyi ve kötü insan geleceğe dair rüyalar görebilir bu sıradan bir durumdur.


rüyada gördüklerinin gerçekleşmesi

Okudunuz mu?  El yıkama ile ilgili vesveseler

Rüyada gördüklerinin gerçekleşmesi

Zlatan1
İyi geceler. Rüya İle Amel Edilmez ama Ben istihare namazı yaptım. Rüyamda ne gördüysem teker teker çıkıyorr bu kadarıda tesadüf OLAMAZ Bana ne önerebilirsiniz ??


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bazı rüyalar sahih olabilir. Sahih demek gerçek bir tabiri mümkün olabilir demektir. Sadece rüyalar hakkında garantidir denemez. Bazı insanların gördükleri rüyaları çıkması normaldir.

Bu kategoride yer alan Dini Gazete ve Dergiler hangileridir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gördüklerinin gerçekleşmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.