Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:55
missa4
Abone

İş yerinde sürekli yumurta buluyoruz

İş yerinde sürekli yumurta buluyoruz

Kayıtsız Üye
Iş yerinde sürekli yumurta buluyoruz ambalajlı yastiklarin içinde cikti bir tane arabanin motorundan farenin bile giremeyecegi delikten cikti ve bu yumurtalar taze kurumamis ve biz korkmaya başlıyoruz lütfen bize biseyler söyleyin napıcağımızı bilmiyoruz

Okudunuz mu?  Alevilikte mut'a nikahı var mıdır ?

Cevap: İş yerinde sürekli yumurta buluyoruz

Şema
Sihir/büyü yapıldığından şüphe ediyorsanız her gün her farz namazdan sonra ve yatarken Ayetel Kürsi İhlas Felak ve Nas sürelerini okuyun etkisi olmaz.

Bu kategoride yer alan Çocuğum olmuyor bazen düşünüyorum niye benim de olmuyor diyorum bu günah mı yoksa isyan mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İş yerinde sürekli yumurta buluyoruz Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.