Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:16
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede komşu görmek

İstiharede komşu görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum,

Ben dün gece istihare namazımı kilip yattim.
Bunu evliligim için yaptim, şuan zor bir kararin sürecindeyim..ayrilip ayrilmamak için.
Rüyamda ise, benim bir komsum var üst katta oturuyor bir bayan yalniz yasiyor.
Rüyami söyle anlatayim.
Disarda tesadüfen karsilasmisiz gibi olduk, yani o planlamis ama ben tesadüf oldugunu saniyorum, ve benimle demirlerle kapali bir alana giriyor gözüme carpan kirmizi koltuklar vardi. Biz girdikten sonra bir sürü adamlar gelyior üzerime Yürüyorlar hepsi, komsum cikiyor hemen ama bende elime ne geldiyse üzerlerine atip kaciyorum.
Rüyam bu.
Cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz.

Okudunuz mu?  İstiharede beyaz araba görmek

Cevap: İstiharede komşu görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyanız açıkça istihare için olumsuz manaya tabir edilir. Ancak rüya ile yanılmak her zaman mümkündür. İstihare için önemli olan içinize o konuda doğan istektir. Bu istek sizin için olumlu mu değil mi şeklinde en güzel işaret olur.

Okudunuz mu?  İstiharede tanımadığın bir erkek görmek

Istiharede baska bir adam gördüm

Kayıtsız Üye
Hocam ben istihare yaptim esimle ayrilma durumyadiz 20 sene sonra eşim bana hayirli olacak yoksa hayirsiz mi olacak isthira yapmak istedim. istihare yaptim 3. gunde cenabi Allah bana bir adam gosterdim benim komsu gosterdi ciplak ve komsu kendisi terzi dukkani var ve evli oldugu haldi evli kadinlarla veya kizlarla veraber oluyor baska evli kadinlara namusa gözdiken birisi benim komsu. ve kendisini rüyamda gördüm rüyamda benim esimle beraber olmak istedini soyledi ciplak yakaladim. Ruyan durumu ne hocam yorum bekliyorum ve isthiare devam edecem.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında huzurlu ve mutlu hissetmek

Yorum: İstiharede komşu görmek

arifselim
Böylesine önemli bir konuda mutlaka istişarelerde bulunmak gerekir. İstişare en son çaredir ve kesinlikle bir mana ifade eder diyemeyiz. Çünkü istihare bir his yada bir rüyadır. Bu gördüğün rüya olumsuz manadadır. Ancak sen yinede istişare ederek bir karar vermelisin.

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil ve siyah görmek

Büsray
Esselamualeykum,

Bir iş için istihareye yattım . Karışık rüyalar gördüm. Ama ilk rüyamı hatırlıyorum çünkü hemen sonrasında uyandım. Rüyamda beyaz-pembe bir elbisenin içerisinde mescide yerimde çocuk gibi dönüyordum… bunu istihare için yorumlamak doğru oldugunu bilmedigim için bir kez daha yattim. Rüysmda bembeyaz bir evin icerisine giriyordum. Anahtari bendeydi ve çok mutlu bir sekilde evin kiyisina kösesine bakiyordum. Karsi odada babam yatakta uyyordu. Yattigi yorgani yatagids bembeyszdi sonra mitlu bir sekilde yanina gittim nevresimin takimi bu sefer gri beyaz desenleri vardi. Simdik bilemedim seytan karismis olabilir diye süphe icerisine düstüm. Iki istiharemde ayni is için yapmistim.

Okudunuz mu?  İstiharede rengarenk kuşlar görmek

arifselim
Ve aleykumusselam. Görmüş olduğun her iki rüyan da hayırlı ve olumlu manadadır. İstiharede sana işaret olacak olan şey, kalbinin hangi yöne meylettiğine bakmaktır. Kalbe gelen bu olumlu yada olumsuz olan his daha isabetli bir işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Istihare namazı kıldıktan sonra uyudum ve rüyamda ablam ile komşumuz bizim evdeydi sonra ablam bana dediki tatlı biseyler yokmu bende var dedim dolapta çikolata baklava var dedim sonra ablam dediki ben yersem anne bana kızar dedi sonra uyandım

Okudunuz mu?  İstiharede korkmak

Tohat
Rüyanızda anlatmış olduğunuz herhangi bir renk yok. Dolayısıyla tabirini ifade etmek de zor. Herhangi bir renk gördüyseniz veya rüyadan uyandığınızda huzurlu bir hisse kapılmışsanız rüyanız ve niyetiniz olumlu yönde aksiyse olumsuz yönde tabir edilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba, bende kocamla ayrılma dönemindeyim evden gitti kavga ettik ben namaz kılmadım ama abdestliydim Allahım hayırlı ise beyaz yeşil hayırsız ise siyah kırmızı göster diye diledim
rüyamda; kocamı beyaz gömlekle bisiklet üzerinde gördüm mahalleye doğru geliyordu ve komşumu gördüm merve ismi, bunlar ikisi bisiklet üzerinde karşılaştılar durdular sohbet ediyorlardı bende camdan bakıyordum beyaz tülü kapadım beni görmesin diye kızda da yeşil kazak vardı tam net görmedim anımsıyorum sadece sonra yan komşum erkek oda bisikletle geldi üzerinde füme mont kot vardı o kadar bu nedir acaba? kalktığım da hissiyat olarak karışıktım rüyadan dolayı galiba bilemiyorum lütfen cevaplayabilir misiniz?

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında sarımsak görmek

Tohat
Merhaba. Rüyan inşAllah hayırlıdır. Olumlu anlama gelmekte olan rüyanı kesinleştirecek olan ise hissiyattır. Bunu hisseden olarak sen bilebilirsin.


istihare rüyasında komşu görmek, rüyada ciplak komsu gormek, Abla

Bu kategoride yer alan İstiharede beyaz ve siyah görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede komşu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.