Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:29
sizden95
Abone

Sosyal medya ve mahremiyet

Sosyal medya ve mahremiyet

Berfinnnnn
Sosyal medyada parodi adı altında müslüman ya da müslüman olmayan ünlülerin isimlerini ve resimlerini kullanarak onların fotoğraflarını paylaşıyorlar.Kendisiymis gibi konusturuyorlar.Böyle müslüman olmayan birinin mesela instagram hesabını açmanın hükmü nedir?Böyle hesap acanlarla konuşmanın,mesela böyle hesap açan kafir bir erkekle gay bir erkek sevgili olursa aşkım sevgilim gibi ya da opusmeli cümleler kurarsa ve karşısındaki kişiye kizim derse tam tersi kız bir kıza böyle yaparsa (kafir ünlü hesabı açmış kafir kiza ) karşısındakine de erkeğim derse bunun hükmü nedir?

Okudunuz mu?  Sitelerin yaş sınırına uymamak günah mı?

Cevap: Sosyal medya ve mahremiyet

Şema
sosyal medyada bu gibi işleri yapmak haramdır kul hakkıdır. cevapları aslında belli bu soruların. Elinizi kalbinize koyun vicdanınız size haber verecektir.

Bu kategoride yer alan Konser var ne yapıcam bilmiyorum. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sosyal medya ve mahremiyet Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.