Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:39
missa7-2
Abone

Kocam boşanmak istiyor ne yapmalıyım

Kocam boşanmak istiyor ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
4 aylik evliyiz.evimize benim akrabalarim ve annem ilk defa misafir olacaktı. Kocam onlari beklemeden evden cikmaya hazrlaniyordu misafirleri beraber karsilayalim dedim kavga ettik. Annemi istemiyor. Anan bu eve geldiğine dua etsin onumu karsilayacam dedi tartistik cikti. Bizde misafirlerle annemin evine geldik oturmaya. Esimede msj attim. Kal orda seni istemiyorum dedi. O aksam bir posete esyami koymus getirdi. Bosancam dedi gitti.Daha öncede ufak tefek tartismalarimiz oluyordu. Kayınvalidemlerle altli üstlu oturuyoruz. Annesi benim calismam için hep laf sokuyordu. Yalnizken yuzume bakmayip kocamin yaninda sicak davraniyordu. Bunlari zaman zaman eşime anlattim. Simdi beni dir dir etmekle suçluyor. Bosancam diyor. 6gundur yalvarıyorum. Yuvamin yikılmamasi için. Yinede konuşacak bir şey yok bitircem bu isi seni cekemicem diyor.çok perisanim. Ne yapmaliyim. Yardim edin lütfen.

Okudunuz mu?  Rıdvan Biatı Nedir?

Cevap: Kocam boşanmak istiyor ne yapmalıyım

Şem’a
Biraz sabredin aradan zaman geçsin kocanız pişman olur sizi alır. Çünkü bu gibi tartışmaları yaşamayan yoktur. ilk sene evlilik alışma devresidir sonra artık huylar öğrenilir ve alışılır.


kocam benden bosanmak istiyor, bosancqm ne yapmaliyim

Bu kategoride yer alan Öğle namazı ikindiye kaç dakika kala kılınır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocam boşanmak istiyor ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.