Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:41
missa7-2
Abone

Kötü ahlakımdan kurtulamıyorum

Kötü ahlakımdan kurtulamıyorum

Kayıtsız Üye
Namaz kılan, haramlardan kaçmaya çalışan bir gencim. Ama kötü ahlakımdan bir türlü kurtulamıyorum. Saçma sapan bir insanım. Olur olmadık gıcıklıklar yapıyorum. İstemeden saygısızlık yapabiliyorum. Şimdi herşeyin farkımdayım. Ne kadar salak bir kişi olduğumu farkettim artık.

Okudunuz mu?  Sosyal medyada hile yapmak günah mı ?

Artık ibadet etmekte istemiyorum. Kötü ahlaklı olduktan sonra namaz kılmanın ne önemi var ki ? Namaz kıldın tövbe ettin okula gidince yine kötü ahlakın yüzünden üzüleceksin. Siz buyuklerimden yardim istiyorum.

Sabir mi edeyim isyan mi edeyim kafayi yemek uzereyim Allah belami mi veriyor beni istemiyor mu anlamiyorum. Her zaman içimden Allahim canimi al demek geciyor ama peygamberimiz olumu istemeyin dediği için istemiyorum ama sabret sabret nereye kadar

Okudunuz mu?  Diyanet İle mi yoksa Şirketle mi Hacca gidelim?

Cevap: Kötü ahlakımdan kurtulamıyorum

Molla_Efdal
Selamun Aleyküm, Her ne olursa olsun namazı asla bırakma. Dualarında Allah’a çokça yalvar ve merhamet dile. İnşAllah kabul olur.


Kötü ahlaktan kurtulamıyorum

Kayıtsız Üye
Ne yaparsam yapayim kotu ahlakimdan suratsizliğimdan kurtulamiyorum namaz kiliyorum haramlardan kaciyorum ama kotu ahlakim beni bitiriyor umitsizliğe dusuruyor. kendimi bosa yoruyorum diye düşünüyorum akrabalarim arkadaşlarım ogretmenlerim bile benden nefret ediyor bir turlu kurtulamiyorum amcam bile bana sert davraniyor Yas 16 ne yapicam

Bu kategoride yer alan Farz olarak yaptığımız ibadetlerin dışında yapılan diğer ibadetler nelerdir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kötü ahlakımdan kurtulamıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.