Anasayfa
10 Mayıs 2022, 23:19
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede yumurta kırmak

İstiharede yumurta kırmak

Kayıtsız Üye
Evlilik düşündüğümüz erkek arkadaşım için hayırlı mı değil mi diye istihare yattım. Rüyamda bir kaba yumurta kırıyorum yumurta çift sarılı çıkıyor. Sonra aa çok sarılınçıktı diye kaşıkla almaya çalışıyoum alıyorum sonra bir bakıyorum yumurta kırdığım kabta pişmiş şekilde yumurta beyazı kalmış nedir hocam bunun anlamı?

Okudunuz mu?  İstiharede suya girmek

Cevap: İstiharede yumurta kırmak

arifselim
Selamun aleykum hanım kardeşim. Bu rüya istihare için hayırlı ve güzel mutlu olacağınız gelişmelerin habercisi olarak tabir edilmiştir. Allah en doğrusunu bilendir.


Istişare Rüyasında Yumurta Görmek Sonra Yere Düşüp Kırılması

Narin
Iyi günler ben 5 yıllık evliyim iki çocuğum var eşimle aramız iyi değil anlaşamıyoruz boşanmaya kadar geldik sorunsa öyle büyütecek bisey değil eşim herşeyden bahane arıyor yapamıyoruz ben boşanmak istemiyorum çocuklarım için ben yengeme dedim bana istişare namazını kıl bak sonumuz ne olacak boşanmak bizim için hayirlimi diye yengem benim için istişarede bulundu rüyasında kâr görmüş evinin önünü süpürüyormuş ben çıkıp yanına gelmişim elimde 6 tane yumurta varmış biz birbirimizi sormuşuz yenge nasilsin diye yengem iyiyim demis yengem beni sormus sen nasilsin diye bende iyimiyim degilim diye cevap vermişim yengem onu hatırlamıyor sonra elimde bir tane yumurta düşmüş kırılmış yengem o rüyada uyanmış bu rüyanın ne anlama geliyor beni aydinlatirsaniz sevirim şimdiden çok teşekkürler

Okudunuz mu?  İstiharede yağmur yağdığını görmek

Yorum: İstiharede yumurta kırmak

Tohat
Hayırlı günler. Öncelikle kişinin hali için kendi istiharesini yapması daha makbuldür. Öte yandan görülen renkler hayırlı olduğunu gösterse de kalbin olumlu yöne veya olumsuz yöne meyl etmesi durumuna bakılır. Güzel ve iyi hislerle uyanılmışsa hayırlı olduğunu göstermektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  İstiharede beyaz araba görmek

rüyada çift sarılı yumurta görmek, istiharede yumurta gör

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında siyah elbise görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede yumurta kırmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.