Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kız istemeye gitmek

Rüyada kız istemeye gitmek

Kayıtsız Üye
Hoşlandıgım kızla evlenicekmiyim diye yattım. Rüyamda onu isteme gidiyorduk beni vuruyorlardı.
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum…


Cevap: Rüyada kız istemeye gitmek

arifselim
Şu işim hayırlı mıdır diye istihareye yatılır ama şu kişi ile evlenecek miyim veya şu işim olacak mı diye istihareye yatılmaz. Size şu kişi ile evlensem hayırlı olur mu diye istihareye yatmanızı tavsiye edebilirim.

Okudunuz mu?  Rüyada elbise dolabı görmek

Rüyada kız istemek

selahaddyn
Selamün aleyküm. Ben çoğu sayfanın rüya tabirlerine ama çoğu pek tatmin edici değildi. Daha çok hep genel şeyleri söyleyerek geçiştirmişler sanki. Ama sizin gerek istihare gerekse diğer rüyalar hakkındaki açıklamalarınız daha samimi geldi bana. Allah hayır üzere mükafatınızı arttırsın inşAllah . Benim rüyama gelince ben uzun zamandır bir bayandan hoşlanıyordum. Ama biraz soğukluk falan girdi aramıza. Evlilikle ilgili niyetimi açıklamıştım o da ben şuan okul okuyorum bitirdikten sonra gelip ailemden istesin, eğer kader olmuşsa olur olmamışsa da olmaz demiş. Ben de okul okuyorum onun gibi düşündüğümü söyledim. Bu olaydan önce ve sonra sürekli değişik rüyalar görüyordum görüyorum. Çoğu karışık olduğu için pek itimat etmiyordum. Dün ise öbürlerine göre baya açık bir rüya gördüm. Etkilendim ister istemez. Rüyada anneme diyorum babama da şöyle okulumuz da bitti bir görücü misafir olarak ailesine diyordum. Annemle babam da akşamleyin gittiler. Döndüklerinde anneme hemen soruyordum ne oldu diye . Annem de tamam oğlum kabul ettiler, bizi gayet hoş karşıladılar, gece yarısına kadar sohbet ettik diyordu. O da orada mıydı dedim evet o da oradaydı diyordu.Bunu duyduktan sonra içime bir ferahlama geldi. Sevindim. Yalnız rüyada annemler akşam gidip gece geliyordu yani sürekli bir gece hakimdi rüyaya. Ve babam geldikten sonra çay dolduruyordum ona. Tabir ederseniz minnettar olurum .Allah razı olsun şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Musayı görmek

Yorum: Rüyada kız istemeye gitmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın olumlu olduğu çok açıktır. Ama istiharede önemli olan rüya değildir. Senin kalbine gelen hissin önemlidir. Ayrıca öncelikle o kişinin evliliğe uygun olup olmadığı iyice araştırılmalıdır. Buna rağmen ne olumlu nede olumsuz karar verilemediği zaman istihare yapılabilir. Yoksa bir adım atmadan araştırmadan ve kararsız kalmadan istihare yapmanın bir anlamı olmaz.

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimizi rüyasında gören, O'nu gören sahabilerden sayılır mı?

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Bu rüyayı babam görmüş. Bana kız istemeye gitmişiz. Kızı vermişler. Sonra kızın annesi. Ben ona bu kızın ablasını verecektim demiş. Babam da iş işten geçti. Onu da başkasına ver demiş. Acaba tabiri nedir saygılar


Tohat
Ve aleyküm selam. Gerçek anlamda da rüyadaki gibi kabul edilmekte olup ailenin herhangi bir üyesinin evlilik için uygun görülen bir kimsenin istenmesi, tanışma durumunun olması ve ciddi kararların konuşulup faaliyete geçirilmesi manasındadır. Bu rüya aynı zamanda ticaret ve işler konusunda alınacak olan yeni kararlarla da bağlantılıdır. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kuran-ı Kerim Tefsiri Görmek

rüyada kız istemeye gitmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kelime i şehadet getirip ölmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kız istemeye gitmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.