Anasayfa
7 Ekim 2023, 17:05
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede beyaz defter görmek

İstiharede beyaz defter görmek

Kayıtsız Üye
Istihare nedeni evlilik istihare sonucum şudur ; yengem beyaz deftere siyah kalem ile yazı yazıyor fakat daha sonra eniştem gelip diyorki o defteri bana ver o benim defterim yengem diyorki enişte o defter biraz bende kalsın ne olacak sanki eniştem olmaz o benim diyor ve yengem uyanıyor…
Lütfen cevap bekliyorum

Okudunuz mu?  İstihare nasıl yorumlanır

Cevap: İstiharede beyaz defter görmek

arifselim
İstihareyi sizin kendiniz için yapmanız gerekir sünnet olan budur. Bu rüya ise hem olumlu hemde olumsuz olarak tabir edildiği için içinize gelen isteğe göre ya tekrar edin veya o hissinize göre bir karar verin. Çünkü istihare için önemli olan rüya değil insanın içine doğan his ve isteğidir.

Okudunuz mu?  İstihare için yatmak şart mıdır?

Yorum: İstiharede beyaz defter görme

Kayıtsız Üye
S.a .istihare rüyamda dolabın üstünden beyaz kaplikli bir hatira defteri aldım içini açtığımda defter de hiç bir şey yazılı değildi oğlumun eline keşke bebekken bu defteri vermeseydim diye içimden pişman oluyorum rüyamda olum bebekken çizgiler çizmiş o deftere .cevabınız için şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  İstihare namazı kıldıktan sonra rüya görmemek

Yorum: İstiharede beyaz defter görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyanın olumlu olmadığı çok açıktır. Sen yinede istihare için içine doğan hissine bakmalısın. Çünkü asıl önemli olan işaret kalbin hangi yöne meylettiğidir. Bu sana daha isabetli bir işaret olarak kabul edebilirsin.


istiharede beyaz defter görmek, istihare rüyasında defter görmek, Ruyada yazili defter

Bu kategoride yer alan İstiharede gökyüzü ve bebek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede beyaz defter görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.