Anasayfa
8 Ekim 2023, 7:48
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede görülen rüyalar

İstiharede görülen rüyalar ne anlama geliyor?

melek man
bu, erkekle evlenmek hayırlımı diye yatılmış bir istihare rüyası,bir odaya giriliyor o odada demir bir dolap var dolabın bir tarafı beyaz bir tarafı turuncu boyalı,bir kapağı açık bir kapağıda kapalı ve üzerinde kilit var bu kilidi bir kız açmaya uğraşıyor.Bu istihare rüysanı yorumlarsanız sevinirim.


İstiharede görülen rüyalar

elaarin
Bir şeyi çok merak ediyorum. 7 gündür istihare ye yatıyorum.. sevdiğim kişinin hakkımda hayırlı olup olmadığı konusunda .. daha önce istihare namazını bilmediğim için bir yakın arkadaşıma yaptırmıştım. ve o kişi sevdiğim insanla beni gelinlik ve damatlık içinde görmüş ama düğünde ailelerin birbirine uzak olduğunu görmüş vede kırmızı bir arabayla hızlı bir şekilde seyahat ettiğimizi ve yemyeşil bir ağaç üzerinde siyah zeytinler görmüş.. evet daha sonra araştırmalarıma baktığım başkası adına yatılmaz diye yorum yapmışsınız. ama ben güvendiğin inandığın sevdiğin birine yapıldığını duyduğum için yaptırdım ve kendim bilmediğim için. daha sonrasında öğrenip kendim 7 gündür yapıyorum ve o kadar sıklıkla rüya görmeyen ben.. 7 gündür aralıksız gördüm ve gördüğümde ya eski konuştuğum kişiden kaçtığımı gördüm yada birinin kaçırıldığını gördüm 4 gün boyunca hep bu tarz rüyalar gördüm. 5 gün arkadaşımın babasıyla konuştuğunu telefonda gördüm bana kızım neden bizi sormuyorsun diye sorduğunu ve bende çok sıkıntım var amca deyip sustuğumu gördüm. 6. gün ise arkadaşımı gördüm rüyada namaz kılıyorum ve arkadaşım saçın çıkmış düzelt dediğini gördüm. 7 gün ise arkadaşımın annesini gördüm bir sürü beyaz atlet yıkayıp kalorifer üzerine serdiğini gördüm . çok şaşırmıştım o kadar beyaz atleti yıkayıp oraya koymasına.. neden bu şekil aralıksız gördüm böyle şeyler ben anlamadım . yardımcı olursanız çok sevineceğim. Şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada birinin kuran okuduğunu görmek nedir

Cevap: İstiharede görülen rüyalar ne anlama geliyor?

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu rüyanın istihare için olumlu veya olumsuz olduğunu anlamak için istihareye yatan kişinin uyandıktan sonra o istihare hakkında içine doğan his ve isteğe bakılmalıdır. Bu his onun için hayırlı mı değil mi şeklinde bir işaret olur. Eğer içi rahat olmamışsa istihare tekrar edilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kendi içine cin girmesi

Cevap: İstiharede görülen rüyalar

arifselim
Selamun aleykum. Evet sünnet olan herkesin kendisi için istihare yapmasıdır ama yinede başkasının yapması yasaktır demek istemedik. İlk yatan kişilerin rüyaları hayırlı ve olumlu manaya işarettir. Senin rüyaların ise çok karmaşık olmuş. Zaten istiharede iki şey daha önemlidir. Birincisi ilk işareti aldıktan sonra artık istihareye devam edilmez. İkincisi ise istihare için önemli olan rüya değil içinize doğan huzur veya huzursuzluktur. Bu istek sizin için bir işaret olur.

Okudunuz mu?  Rüyada kıyamet koptuğunu görmek ne anlama gelir

nasippp
hayırlı ramazanlar . ben şu an çok sıkıntıdayım ve karar vermekte çok zorlanıyorum nişanlıyım aramızda bazı sorunlar var ama yanlış bir karar vermemek için bir hoca benim için istihareye yattı ve rüyasında hem siyah hem beyaz görmüş siyah bir kağıt beyaz bir kağıdın içine giriyormuş.

Selamun aleyküm hayırlı ramazanlar ben nişanlımla aramda olan bir takım sorunlardan ötürü çok kararsız bir durumdayım ve bir hoca bizim için istihareye yattı rüyasında hem siyah hem beyaz gördüğünü söyledi siyah kağıt beyaz kağıdın içine geçiyormus ama biz yorumlayamadık tabi Bu konuda yardımcı olursanız duacınız olurum şimdiden teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstihareyi herkes kendisi için yapmalıdır. Bu rüya ile zaten amel edilemez. Sen kendin için istihareni yapmalısın.


Kayıtsız Üye
Mrb bnm sevdiğim biri var ayrıldık ama hala seviyorum vazgeçiyimmi yoksa sonum olmasını bekliyimmi diye kararsız kaldm istihare ye yattım birden çok rüya gördüm tek net olarak hatırladığım Sevdiğimin wp durumunda vermem seni ellere vermem durumunu gördüm kalktığımda içim rahatti ama ginede şüpheliyim

Okudunuz mu?  Rüyada kıblenin tersine namaz kılmak bu durum beni çok etkiledi.

arifselim
Merhaba. Bu anlattığın durum için ancak evlilikle alakalı bir adım atılmışsa istihare yapılabilir. Yoksa adım atılmadıkça istiharenin bir anlamı olmaz. Bu gördüğün rüya ise işaret için yeterli bir işaret içermiyor.


Misafir…
Selamın Aleyküm. Zorlu istişarelerin ve tatsız birtakım olayların ardından evlilik için istihareye yatmak istedim. İmanına ve ibadetine güvendiğim bir büyüğüm benim için istihareye yattı ve olumsuz olduğunu söyledi. İçim rahat etmedi ve 7 gece artarda namaz kılarak uyudum. Net olarak pek çok rüya gördüm karışık şekilde.

Evleneceğim kişiyi bebek sallarken,
Yeşil tepelere yağmur yağarken,
Cumhurbaşkanı uzanırken,
Evleneceğim kişi yalnız bir şekilde yeşil montla otururken,
Karşılıklı spor yaparken ve son olarak ölmek üzere olan bir adamın suni teneffüs yaparak hayatını kurtarırken gördüm. Adam uyandıktan sonra ağzında tek turuncu alt dişlerinden biri kalmıştı. Ve daha önemli olan hislerde içim genelde rahattı. Bariz bir his fark edemedim. Yorumlarsanız sevinirim. Hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Evlilik niyetine istihareye yatmak

Tohat
ve aleyküm selam. Eğer hislerinde net olarak herhangi bir şey hissetmemişsen bunun başka yolu yoktur. Tekrar denemelisin. O gün konuşmadan ve kafan dinginken denemelisin. Örneğin sabah namazına yakın bir zamanda deneyebilirsin. O zaman hislerinden emin olabilirsin. Hakkında hayırlısı olur inşAllah.


ylzckmk
Hocam hayırlı günler ben birinin benim için hayırlı olup olmadığını bilmek için istehare namazı yaptım 7 gün boyunca yaptım çok ikilemde kaldım iyide gördüm kötüde ama çok karışık rüyalar gördüm parça parça rüyalarımda kuran okunduğunu da duydum hatta bana duhan süresini oku diyorlardı. yılanda gördüm cenazede olduğumda gördüm. Yaşlı bir adamın bana fidan verdiğini de gördüm. 7 gün boyunca rüyalarımda iştahere de hep ya annemle konuşmuyordum kustum ya gerçekte konuşmadığım kişileri gördüm ya iki kişinin tanıdığım rüyamda bir birlerine kuş olduklarını hep gördüm anlamı nedir acaba

Okudunuz mu?  Sevdiğim kişi beni rüyasında görmüş

Tohat
Hayırlı günler. Rüyaların farklı anlamlar içeriyor. Hepsinin verdiği mesajlar farklıdır. İstiharenin net olarak anlaşılabilmesi için ne hissettiğini düşünmen gerekir. Güzel hisler içindeysen hayırlı olduğu anlamı çıkartılır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, hocam benim için istihareye yattı, iki kısmetim çıktığı için. Sadece ilk gün rüya görmüş ve hocam diyor ki iki genci jandarma götürdü başka bir şeyde görmedim hatırlamıyorum diyor.. bundan kaç gün üstüne daha istihareye yattı fakat bir şey göremedim dedi.. ne anlamına geldiğini de bilemedim dedi..

Okudunuz mu?  Rüyada kedi görmek

Tohat
Merhaba. Rüyanın tabiri hayırlıdır. Fakat istiharelerin kişinin kendisinin yapması daha uygundur. Aklın dingin olduğu saatlerde yatılırsa hissen veya rüya olarak bir işarete nail olacaktır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Blood
Selamün aleyküm hayırlı günler
Evlilik için yapılan istihare
Tanışmamıza ailelerimiz vesile oldu kız 5 vakit namazında tesettürlü boş vakitlerinde kuran ve zikir ile haşır neşir olan ve imanı çok kuvvetli olan bir ev kızı bende yarı hafız 2 3 sene kuran kurslarında okumuş bir abid im ailelerimiz bize birbirimizden bahsetmeden 1 gün önce kıza benim ismim rüyada söylenmiş o günün akşamı biz telefonda görüşerek tanıştık 2 3 gün muhabbet sohbet ettik 1. Gün gece bende rüyamda kızı gördüm cilveleşiyorduk ve kız sonra 4 gün istihareye yattı.

1. Gün istihare rüyası

Kadının birisinin elinde portakal varmış.Kadın kıza bu portakal eksi demiş kızda portakalı kadının elinden alıp yemiş ve portakal çok tatlı imiş kadınada hayır bu çkk tatlı demiş.Beyaz bir dolap üzerinde ayna görmüş.Işık görmüş o tarafa gitmiş.

Okudunuz mu?  Rüyada horozlar görmek

Sabah konuştuğumuzda portakal o kadar tatlıydı ki hala hatırlıyorum tadını diyordu.

2. Gün
Kız çocuğu görmüş bir kadın beyaz ve yeşil yumurta vermiş.Babasının kamyonuju görmüş baba buraya kadar ben getirdim artık sen götür demiş.

3.gün

Ceviz ayıklamış.Elinde sıvı yağ tenekesi görmüş.Hafif bir şekilde ağlamış.Açık renk bir araba görmüş

4.gün

Mezarlıktan koşarak kaçmış.Üzerinde yeşil bir etek varmış.Ailecek köydelermiş.Tosun görmüş.Evde eşyalarını valize toplayarak ailesi ile helalleşmiş.

Her sabah uyandığında kalbi gayet huzurlu olarak uyanmış..

Şimdiden xok teşekkürler yorumunuz için.


Tohat
Ve aleyküm selam. Öncelikle kalbi ferah bir şekilde uyandığı için rüyalarının hayırlı manaya gelebileceğini gösteren en büyük ihtimal olduğunu söyleyebiliriz. Öte yandan rüyada da herhangi olumsuz bir ibare görülmemesi ve manalarının olumlu olması da buna dönüktür. İstişare ve sünnete uyarak evlilik yolunu idame ettirmek hayırlısını nasip edecektir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada kendisini üç harfli olarak görmek

Ffatma
Nişanlı olduğum kişi için evlilik hayırli mi değil mi diye istihareye yattım sürekli kavga ediyoruz ayrılıp barışıyoruz. Rüyamda gül buketi vardı ama kuruydular kırmızı kurumuş gül, sarı kurumuş gül, siyahlaşmış kuru gül gördüm. Daha sonra kuru otlu bir tarlayı yanarak siyahlaştığını daha sonra nohut tarlasına sıçrayan ateşi söndürdüm. Bide bir sürü beyaz yumurta gördüm.

Merhaba hocam nişanlı olduğum kişiyle sürekli ayrılıp barışıyoruz şuan yine ayrıldık. Evlilik hayırlı mı değil mi diye istihareye yattım. Kurumuş Gül buketi gördüm kırmızı sarı ve siyahlaşmış kuru gül gördüm. Daha sonra kuru otlu bir tarlayı biri ateşe veriyordu yandı ve siyahlaştı. Ateş nohut tarlasına sıçradı bir parça onu söndürdüm. Daha sonra uyandım sabah ezanı okunurken uyandım tekrar uyuduğumda bir sürü beyaz yumurta gördüm.

Okudunuz mu?  Rüyada Kötü Yüzlü Adam Görmek

Tohat
Merhabalar. Rüyalarına göre her ne sıkıntı yaşarsan yaşa ardından gelecek olan ve su ankinden daha iyi bir konum, mutluluk ve neşeye nail olacağına delalet eder. Fakat istihare buna dayalı olmamakla birlikte eğer uyanırken bir hisse kapılmış ve bu his olumluysa sevin, neşe, heyecan gibi istiharenin olumluya dönük olduğunu söyleyebiliriz. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


istihareden sonra görülen rüya, istihare

Bu kategoride yer alan Arkadaşın rüyasında seni görmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede görülen rüyalar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.