Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:25
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede umreye gitmek

İstiharede umreye gitmek

Kayıtsız Üye
Esselamu aleykum. Ben evlilik için istihareye yattım. İlk gün renk görmedim ama rüyamda annemle umreye gidip geliyordum. Geldikten sonra evlilik düşündüğüm insan yanimdaydi ve yuruyorduk. İkimizde mutluyduk. Ama renk gormedigim için tereddüt de kaldım. Yardımcı olurmusunuz ?

Okudunuz mu?  Rüyada Kader görmek (İmam Nablusi)

Cevap: İstiharede umreye gitmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Umreye gittiğini görmek zaten başlı başına hayırlıdır ve olumludur. Ama istihare için önemli olan rüya ile birlikte sizin kalbinize Allah’ın verdiği ilhamdır. Yani bu his sizin için olumlu veya olumsuz olarak bir işaret olur.

Okudunuz mu?  Kuran ile istihare diye bir şey var mıdır var ise nasıl yapılır?

istiharede umreye gitmek

Bu kategoride yer alan İstiare rüyasında hamur açmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede umreye gitmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.