Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:51
missa7
Abone

13 yaşındayım kapanmak istiyorum

13 yaşındayım kapanmak istiyorum

Kayıtsız Üye
13 yaşındayım kapanmak istiyorum fakat annem açık babam da asla izin vermez babam kapalı insanlara birsürü laf söylüyor ben de bundan rahatsız oluyorum ama kendisine bir şey diyemiyorum arkadaşlarım kapanacak onların anneleri de kapalı benim yaşlarımda kapalı olan kızları özeniyorum kapanmak için ne yapmalıyım ve ne zaman kapanmalıyım

Okudunuz mu?  Kendine Müslüman Ne Demek?

Cevap: 13 yaşındayım kapanmak istiyorum

#UguR
Babası namaz kılan kız çocuğunun kafasına bastı diye namaz kılmasını istemiyor diye kız banyoda bile namaz kılacak duruma gelmiş. Ama kız vazgeçmemiş.


Cevap: 13 yaşındayım kapanmak istiyorum

Kayıtsız Üye
Merhaba canım. Öncelikle sana şunu söyleyeyim bluğ çağına yani ergenliğe giren her bayana kapanmak farzdır. Yani bu bor zorunluluktur, nefsi yenme işidir. Kapanıp saçma sapan giyinen çok bayan var malesef. Sen çok gençsin, ne mutlu sana ki böyle bir şeye niyetlenmişsin. Sen bu yoldan ilerlemelisin. Şüphesiz Allah sana yardım edecektir. Bir sürü zorlukla karşılaşsan da o seni bunlardan kurtaracaktır. Sen O’na güven ve niyetini güzel bir şekilde hayatına geçir. Aileni de eğer yumuşatmak istiyorsan onlara saygı çerçevesinde durumu açıklayabilirsin. Korkma, Allah’a güven. O seni mükafatlandıracak. Sakın onlardan korkuyorsun diye bu karardan vazgeçme. Sadece Alemlerin Rabb’inden kork, Yalnızca O’na secde et… Öğrenmek istediğin bir şey varsa ben sana yardımcı olacağım. Ailen sorun çıkarırsa onlarla bizzat konuşmak isterim ve dinimi tebliğ etme gayeme erişmiş olurum. İyi günler, Allah’a emanet ol canım.

Okudunuz mu?  Mürşit farz mıdır mürşide tabi olunmazsa dalalettemi oluruz

Yorum: 13 yaşındayım kapanmak istiyorum

Kayıtsız Üye
ben sunu anlamadım banyoda nasıl nazmaz kılınıyor orası seytanın yerı ..bırı bana acıklasın lutfen


arifselim
Bir mecburiyet yokken elbette banyoda namaz kılınamaz ama bir insanın başka bir yeri olmazsa veya tehdit altında kalırsa o zaman banyoda bile olsa namazlarını kılması caiz olur. Allah herşeyi hakkıyla bilendir.

Bu kategoride yer alan Aşık olup aşkını gizleyerek ölen şehit olur mu ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

13 yaşındayım kapanmak istiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.