Anasayfa
8 Ağustos 2021, 0:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Askerlik için istihare

Askerlik için istihare

Kayıtsız Üye
Selamın aleykum
Ben ve arkadaşım benim askere gitmem yada sonra gitmem konusunda istihareye yattık benim rüyamda annem camin asagisina bayrak gibi asiyordu ve konusurken sehit kelimesini duydum ve kim dye sordum annemde amcaninoglu gibi bir sey soyledi
Arkadasimin ruyasi ;
Sahilde kardesleri ve arkafadi yururken ben ustumde askeri kiyafetle gemiye binip gidiyorum oda evibe donuyor kar yagmaya basliyor cocuklar karda oynuyor oda camdan izliyor bu tuyalari yorumlaya bilir misiniz

Okudunuz mu?  Rüyada Ateş Görmek (imam nablusi)

Cevap: Askerlik için istihare

arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstihare rüyası anlamında bunlar olumlu ve hayırlı manasına işarettir. Gitmek istememe nedeni şüpheli bir durum olmalıdır ki istihare yapılsın. Yani hayırlı olduğu belli olan bir şey için istihareye yatılmaz. Ayrıca askere gitmeyi ertelemek kaderi asla değiştirmez.

Okudunuz mu?  Rüyada annenin öldüğünü duymak ve ağlamak

Cevap: Askerlik için istihare

Kayıtsız Üye
Hocam bu ruyaların manası sehit olmam midir. Ruyalardan çok etkilendim yardımcı olursaniz sevinirim


Cevap: Askerlik için istihare

arifselim
Bu rüyaların şehit düşmeye işaret eden herhangi bir işaret olarak görmüyorum. Herşeyin en doğrusunu zaten ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayva Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun , pekiarkadaşimin ruyadindaki benim uniformali bir sekilde gemiye binmem daha donra kar yagmasi ne manalara gelir hocam.


arifselim
Bu rüyada, disiplinli ve düzenli olmaya ayrıca hayırlı ve güzel bir gelecek için yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir. Allah sizdende razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada araba ile dolaşmak

edaa
bir kişi için istihare yaptım ilk rüyamda yeşil bir çaylıktayım ama ortada çürük bir ağaç var onu deviriyorum ve içinden yeşillik çıkıyor ikinci rüyamda ise yeşil bir dağdayım uzun uzun ağaçlar var yeşil ama bir tane yıkık bir ev var bu kişiyle denedik olmadı şu an başkasıyla bu rüyayı yorumlarmısınız kişinin rahmetli babaannesi de onun rüyasında senin kısmetin odur demiş benim için

Okudunuz mu?  Rüyada Arazi Görmek (imam nablusi)

arifselim
İstiharede ilk işarete itibar edilir ve rüya görülme şartı yoktur. Yani ilk rüyanızla birlikte eğer içinize de olumlu veya olumsuz olarak bir işaret bir his gelmişse bu sizin için o konuda bir işaret sayılır. Sırf rüyaları istihare açısından yorumlarsak her ikisi de olumsuz manaya işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada ayetel kürsi okumak

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam 1 bucuk senelik evliyim ve eşim askerligini yapmadi bu sene sonunda gitme karari aldi. Kayinvalidem istihareye yatmis ilk ruyasinda camasir makinesinden alevler yukseliyormus ikincisinde hiç bisey gormemis ucuncusunde benim siyah elbise giyip kahkaha attigimi esimin de bana bakip oylece izledigini görmüş çok korkuyorum esime bisey olur diye gitmesini istemiyoruz hocam bu ruyalara bir aciklik getirir misiniz simdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Asma Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. İstihareyi herkesin kendisi yapması gerekir. Ayrıca askerlik için istihare yapılmaz. Bu görevini sonunda yapması gerekecek öyleyse ertelemesine gerek yoktur ve Allah’a tevekkül etmelisiniz.


Kayıtsız Üye
Eşim uzmanlık için başvuru yaptı ama ben istemediğim için kararsız kaldı ve annesi onun için istihare yaptı ve ruyasinda eşimin siyah bir mont ve beyaz bir pantolon giyip annesine yakismismi diye sorup evdençıktığını görmüş ve çok uzun yıllar önce ölen amcasının cenazesinin geldiğini görüyor. Eşimin ruyasinda asker olduğunu görüyor bu iki rüyayı yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Amca Görmek (imam nablusi)

arifselim
İstihareyi herkesin kendi işi için kendisi yapması gerekir. Bu her iki rüyada açıkça şu manaya işaret eder diyemeyiz. En doğrusu ise istiharede kalbe gelen hisse bakılmasıdır. Eğer kalp huzurla dolarsa bu olumludur yok eğer kalp daralır ve sıkılırsa o olumsuz manaya işarettir.

Bu kategoride yer alan Rüyada anneyi öldürmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Askerlik için istihare Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.