Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dilin altında diş çıktığını görmek

Rüyada dilin altında diş çıktığını görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum,
bir insan rüyasında dilin altında diş cıkmasının ne anlama gelir. Ve bir insan dişlerin delik olması, bu deliğin ama bir maddeyle doldurulması nasıl yorumlanır?

Şimdiden Allah razı olsun.
Ves-Selam


Cevap: Rüyada dilin altında diş çıktığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Eğer dilin altında çıkan diş güzel ise bu hayırlı bir kimseye yani size yardımcı olacak durumların meydana gelmesine tabir edilir. Delik dişler ise bereketin azalacağına yorumlanır. En doğrusunu elbette biz değil ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Döşenmiş Taş görmek (İmam Nablusi)

rüyada dilin altında diş çıkması, rüyada dilde dis cikmasi, rüyada dilde diş çıkması

Bu kategoride yer alan Rüyada diş çıkması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dilin altında diş çıktığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.