Anasayfa
14 Ağustos 2023, 9:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kızının düştüğünü görmek

Rüyada kızının düştüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada kızıma birlikteyiz.Kızım çok hızlı koşuyor.Birden hızlı bir şekilde one doğru ucarcasina yuzukoyun düşüyor.Yanına yardım etmeye gidiyorum.Kızım orada yok ama elbisesi orada.Yazlık bir bluz.Çok korktum.Rüyamı lütfen yorumlayın.Teşekkürler.


Cevap: Rüyada kızının düştüğünü görmek

arifselim
Bu rüya her ne kadar sizi korkutsa da tam tersi olarak tabir edilir. Bu rüya ferahlık ve esenlik bulmak anlamına gelir. Aynı zamanda Allah’a secde etmeye ve hayırlı bir kul olmaya işarettir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Yorum: Rüyada kızının düştüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda kızım kayaların orda yürüyor birden köpek çıkıyor karsinina ve kaçarken düşüyor hemen yanına koşuyorum yüzü kan içinde gözleri bile kanlı o korkuyla uyandım gece birdahada uyuyamadım yorumlarmisiniz


Yorum: Rüyada kızının düştüğünü görmek

arifselim
Merhabalar kardeşim. Bu rüyan tersi olarak yorumlanır ve çok hayırlıdır. Endişelerinizin geçmesine ve güven içerisinde olmaya tabir edilir. Allah’ın izniyle şerlilerin şerrinden sakınmak manasındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda kızımla yüksek bir tepedeyiz aşağısı uçurum kızım kenara gidiyor soruyor sen olsan gidermiydin diye giderdim diyorum bir anda kızım atlıyor aşaya koşuyorum ama aşağıda yok elbiseleri orda mumlar yanıyor korkuylA uyandim


arifselim
Merhaba bu rüya insan hayatında tehlikelere işaret eder. Uçurumdan atlayan kişinin karamsar biri olduğuna ve hayatında olan yenilgilerden dolayı çok etkilendiğine yorumlanır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben Rüyamda kızım ile motosiklet kazası yaptım. Fakat motosikletten düşen 6 yaşındaki kızım idi . Ona koştum baygın halde kucakladım. Bağırarak uyandım. Çok korktum.


arifselim
Merhabalar kardeşim. Rüyasında motosiklet kazası geçiren kimseler çok kısa bir dönem ve az bir miktar olarak maddi kayıp yaşamaları manasındadır. Bu rüya maddi kayıp yaşamamak için bir ikaz olarak kabul edilebilir. Elbette her şeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 1/5 yaşındaki kızım eltimin balkonuna düştü diz üstü ama bişey olmadı çok korktum sonra eltimin balkonunda koca koca yanmış kütük gördüm lütfen yorumlarmisiniz


arifselim
Bu rüya iş ve maddi hayatta çok kazançlar elde etmeye alamet eder. Ayrıca bu rüyayı gören kişinin çok sevdiği insanlar ile arasının açılacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kızım çok yüksek bir yerden ayağı kayarak düştü sonra bir kamyonun geçtiğini gördüm ama aşağıya bakamadım sadece yaktın beni yüreğimi nida diye ağlamaya başladım korkuyla uyandım


arifselim
Bu rüya insanın kafasına taktığı sorunları ve ayrıca karşılaşma ihtimali olan bazı sorunların meydana gelmesine tabir edilir. Bu rüyayı bir ikaz olarak da kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda kendi kızımın denize girip duştugunü gördüm daha sonra yuzu koyun 1 saniye kalmiş gibi ve tekrardan ordan cikti ve bana gelmeye calisirken ben uyandım çok korktum


arifselim
Merhaba. Bu öyle güzel ve hayırlı bir rüyadır ki, tüm dertlerin, sıkıntıların, zorlukların, hastalıkların ve borçların biteceğine rivayet edilir. Allah’tan her zaman hayırlısını dilemek gerekir o herşeyi hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda kızımın dam gibi yüksek biyerde betona düştüğünü gördüm onu tutmak istedim tutamadım benden önce bir akrabamız indi bende düştüğü yerden tutunarak indim aceleye aşağıya onu kucakladım yaşıyordu benim annem de yanımdaydı dedim onu hemen hastaneye götürelim annemler onu götürmüş ben gitmemişim anlayamadım annem beni arıyor beyin tomokrofisinde karartilar var durumu kritik ben ağlıyorum ağzım yamulmuş fec gibi konuşamıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Kur'an-ı Kerim'in Surelerini görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu tür rüyalar her ne kadar üzücü ve acı verici rüyalar ise de mana açısından çok hayırlı ve çok güzel manaları vardır. Allah’ın izniyle var olan sıkıntıların ve sorunların bitmesine ve rahata ulaşacağına alamet eder. Ayrıca kızın için güvende olması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kızım evin balkonundan atlıyor . Onu yukardan yerde yatarken görüyorum . ( Evimin bahçesi çok güzel yeşillikmiş ) sonra merdivenlerden aşağıya koşuyorum. Ambulans kızımı alıp götürüyor. Göremiyorum.hastaneye gidiyorum. Orda da bulamıyorum


arifselim
Rüyada kızının düşmesini görmek hoş olmasa da çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. Kızın ve ailesinin güvende olmasına ayrıca çok sevineceğiniz ve mutlu olacağınız haberler almak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda 1,5 yasindaki kizimin elinde bir balonla oynarken balkondan düştüğünü görüyorum ama yeşillik bir yere düşmüş oluyor korkuyorum sonra annem kosarak kızımı almaya gidiyor bakiyoruz hicbiryerine bir şey olmamis oluyor


arifselim
Merhaba. Gören kimseyi bu tarz rüyalar endişelendirebilir ancak anlamı tam tersi olarak yorumlanır. Kızının güvende olmasına ve Allah’ın izniyle sizinde korkularınızı yenerek ferahlanacağınıza alamet eden bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yanımda kızım Bebek arabasında oğlumu sürerek yürüyordum kızım yan tarafında topraklı bir yer olan ama mezarlıkmış mezartaşları falan göremedim oraya aniden düşüyor ve girdap gibi içinde kayboluyor anne diye bağrıyor elime uzatıyorum ama hep elime çamur geliyor herkese haber veriyorum annemi çağırıyorum feryat figan ve çok ağlıyorum Allah’a yalvarıyorum bana yardım et Allahım diye bağırıyorum sonra belediyeye haber veriyorum bizim böyle bir araştırmaya yetkimiz yok açamayız diye bağırıyorum onlara Nasıl olmaz siz şikayet edeceğim diye ama kızımı kurtaramadım ve sıçrayarak ve korkarak uyandım ne anlama gelir yardımcı olurmusunuz.


arifselim
Rüyada kızının başına tehlikeli bir şeyin gelmesi, kızının kaybolması ve buna benzer şekilde kızını kaybetmek rüyanın tam aksine olarak çok hayırlı bir rüyadır. Kızın için güven, emniyet ve selamet manasında tabir edilir. Şüphesiz herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kızımın dokuzuncu kattan düşüp öldüğünü gördüm sonra ben yanına gidince kızımı çok büyük beyaz bir köpeğin onu yuttuğunu gördüm

Merhaba ben babaha karşı saat dörtte rüyada beş yaşındaki kızımın dokuzuncu kattan camdan aşağı düşştü ve ben kızımı yüz üstü yer de ölü olarK gördüm ben aşağıya kızımı almaya indiğimde kocaman normal köpekten çok büyük bem beyazdı kızımı gözümün önünde yuttuğunu gördüm ve hiç bir şey yapamadım çok ama çok ağladım hıçkıra hıçkıra uyandığımda gözlerimden yaş geliyodu.


arifselim
Bu rüya gören kişi ile ilgilidir. Yapılacak bir hata yüzünden sıkıntıya düşmeye işaret eder. Bu rüya sahibi için dikkatli davranması gerektiğine ve adımlarını ona göre atması gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Kızım rüyamda okulunda açık kalan çatıdan aşağıya düşüyor. Konuşmuyor doktorlar bir şey yapmıyor canı yanıyor anlıyorum . Elimden bişey gelmiyor. Lütfen yorumlayın


arifselim
Sizi heyecanlandıracak ama size bir zararı olmayan bazı şeylerin gelişmesine tabir edilir. Yeni atılımlar ve yeni iş imkanları gibi anlamlarına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Baris korada
Merhaba rüyamda iki kızımda dereye düştüğünü gördüm kurtarmaya çalıştım ama elimi suya attıkça oyuncak bebekler elime geliyordu


arifselim
Merhaba. Bu rüya çok güzel anlamları olan bir rüyadır. En doğrusu kişiye özel bir şekilde tabir edilmesidir. Bu rüya, yükselmeye, güzel şeyler elde etmeye, bazen mevki olarak yükselmeye ve evlilik çağında olanlar için nasip ve kısmetlerine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada büyük tuvaletini yaptığını görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda kızımın küçüklüğüne dondüğünü ve ayagi kayarak yere düştüğünü ve bu sirada kafasini yere çarptiğini bu yüzden adak adadiğimi ve kurban kesmeye niyetlendiğimi gördüm


arifselim
Bu rüya hemen hemen görüldüğü şekilde yorumlanır. Yani kızın veya bir yakının için bir adakta bulunmaya işarettir. Herhangi bir sıkıntıya karşı adak adanmasına yorumlanmıştır. Elbette bu sadece bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kızım alışveriş merkezinde yüksekten kendini bırakıyor ve aşağı düşüyor aşağı doğru bakıyorum ve düştüğü yer çok yüksek ve merdivenlerden koşarak korkuyla ve bağırarak aşağı iniyorum merdivende bir adam görüyorum ve aşağı indiğimdede bir kadın kızıma bakıyorum sallanarak yürüyor hemen kucağıma alıyorum ve ağlıyorum.ve korku içinde uyandım.


arifselim
Bu rüya ilk olarak insanın gerçek hayattaki korku ve endişeleri olduğu anlamındadır. Kızın içinse bu hayırlı anlamda olup, güvende olmasına ve sıkıntılarının olmamasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda 2.5 yasındakı kızım uyuyordu babamda bizim evdeydi bende evde dedesi var diye annemlere gıdıyorum babam asagı inmiş ardamdan bana seslendi baba sen neden indin kız evde diyorum cam açık sandalyeleri tasıya biliyor artık diyorum babam daha bişey demeden ben eve koşmaya başlıyorum ama kızım elinde bırkaç parca oyuncakla kendini 8.katdan asagı bırakıyo ben babaa koşş dıye bagırıyorum ikşmşzde bagırarak koşuyoruz asagıdan birileri fark edip tutmaya çalışıyolar ama az farkla tutamıyolar orda uyanıyorum 🙁


arifselim
Bu rüya hayatta bazı korkularının olduğuna işaret eder. Ancak kızın için endişe edecek bir şey yoktur. Tam aksine Allah’ın izniyle kızının güvende ve selamette olması manasına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba bugün rüyamda oglumnan kizimi gördüm annem gilin balkonda oturuyor lardi ikiside fakat aradan biraz zaman gectikden sorna kizimin balkondan düsdügnü ögrendim ama göremedim ve bakmaya korktum cünkü o halde görmek istemiyordum ve kabulenmek istemiyordum

Merhaba bugün rüyamda kizimla oglumu gördüm annem gilde balkonda ikiside oturuyorlardi aradan biraz zaman gectikden sorna kizimin düstügünü ögreniyorum
Fakat ne düstügünü görüyorum ne de asyaya bakamiyorum
Düsdügünü kabullenemiyorum ve o Halde görmek istemiyordum ve karim ütü yapiyordu onunla kavga ediyordum onun yüzünden oldu diye ve ona bir tokat atiyorum


arifselim
Merhaba. Bu rüya hem kızın için hemde eşler arasındaki ilişkiler için hayırlıdır. Kızının güvende olmasına ve aile içerisinde var olan sorunların çözülmesine işaret eder. Rüya her ne kadar insanın hoşuna gitmese de rüya yorumcuları bunu bu şekilde yorumlamışlardır. Sizde Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda görüyorum ki, kızımı uyumuş halde arabada ön koltuğa koyuyoruz annesiyle. Sonra annesi gidiyor. Bu sırada işten biri yüzünü şimdi hatırlamıyorum. Beni denetlemeye başlıyor ve bazı uygunsuzluklar not alıyor. Onunla arabadan dışarıda sözlü tartışmaya başlıyorum o ise aldırmadan gidiyor. Tartışmaya kapıldığımdan çocuğu arabada unutuyorum. Geri döndüğümde çocuğun ön koltuktan arka koltuğun aşağı tarafına düştüğünü yüzünün hafif yaralandığnı görüyorum. Kucağıma aldıktan sonra ağlaması yavaşlıyor ve uykulu vaziyyetde oluyor. Bu sırada annesi geliyor ve rüya bitiyor.

Uzun olduğu için özür dilerim


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada bebek ve çocuklarla ilgili olarak görülen olumsuzluklar, düşmeler ve kaybolmalar gibi şeyler insanı etkilese de aslında anlamları çok güzeldir. Bebeğin güvende olmasına ve alınacak olan güzel haberlere tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Yusuf'u görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir karpuz var onun suyunu içiriyor babaannem bana ama karpuz değil adı farklı diyo onlar oruç tutuyolarmış ben hastayım diye tutamıyorum kızıma da az içiriyorum sonra yerde küçük ateş böceği görüyoruz kızım korkmasın diye ufak bir kedi var onla oynuyo koşuyorlar sürekli kızım koşarken bianda yere düşüyor her yer kan oluyo ama kızımın dişi falan kanamıyo nerden geldi bu kan diyodum ama göremiyorum alıyorum kızımı kucağıma çok korkuyorum aglıyorum kızım uyumak istiyo sonra iyi oluyo çok şükür rica etsem bunu da yorumlar mısınız


arifselim
Bu rüyanı çok iyi hatırlıyor olabilirsin ama bir çok farklı şeyi içinde barındıran bir rüya olduğu için bu karmaşık bir rüya olarak kabul edilir. Bir yoruma göre ise kızın açısından emniyette ve güvende olmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba.iyi geceler .rüyamda bir alışveriş merkezinde eşim oğlum ben ve kızım oturuyoruz.
Kızım merdiven eşiğinden ayağı boşa çıkarak 1 kat aşağıya ayak üstü düşüyor. Ve ama sınıfı öğretmeni hemen koşup yetişip ayağa kaldırıyor. Sonra kucağına alıp hızlı bir şekilde alış veriş merkezinin giriş katına indiriyor. Yer e yatirip ambulans çağırıyor.
Ben öğretmene ve kızıma yetişmek için uçarcasına koşuyorum ve yetisiyorum. Öğretmen kızımı yere yatırmış bekliyor.ben kizimin Üstün e kapanıyorum . Kızım ağlıyor. Ama KIRIK ÇIKIK YOK.
SONRA KORKUYLA UYANIYORUM.

LÜTFEN YORUMLARMISINIZ

SAYGILAR


arifselim
Merhaba. Diğer yorumlarda da izah edildiği gibi evladın düşmesi tam tersi olarak tabir edilir ve çok hayırlıdır. Güvende ve selamette olmasına işaret eder. Daima Allah’tan hayırlısını iste, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtız Üye
Rüyamda büyük bir ev içindeyim kızım bir odanın içinde ve ben o daya girdigim an kızım yatakta zıplarken camdan aşıgı düşüyor gözlerimin önünde ben aşağı iniyorum kaskatı dudakları mosmordu tam yanına yaklaşayım elini uzattı bana hayır olsun inşAllah çok etkilendi


arifselim
Allah’ın izniyle hiç endişe edilecek bir rüya değildir. Diğer yorumlarda da olduğu gibi, bu rüyada hayırlara ve kızın için güven ve selamette olmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda kızım yüksek yerden düşmüş kızım 3 yaşında kalabalık şekilde bir yere gidiyoruz kızımı kizkardesi me emanet ediyorum 2 veya 3 dakikaligana arkamı dönüyorum ve geri donup kizkardesi me kızım nerde diyorum kizkardesim agliyarak abla su yüksekten düştü dedi bende hani nerde dememle kız kuzenimi gördüm kızımı kucağına almış caddeye doğru kosuyodu kızımın yüzü bana dönüktü kız kuzenim koştukça kızımın kafası sağ sola sallaniyodu ve gozleride kapaliydi kan görmedim ben kizimin o halini görünce rüyamda bağırmaya başladım kızım öldü diye sizden rica ediyorum lütfen kısa zamanda cevap verirseniz çok sevinirim korkudan uyuyamıyorum çok korkuyorum


arifselim
Merhaba. Bu tür rüyalar insanı çokça endişelendirebilir ama mana olarak tam tersi ile tabir edilir. Kızın için selamette ve güvende olmaya tabir edilmiştir. Endişe edecek hiç bir durum yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda derin kazınmış metro çukuruna yüksekten kızım düşüyor aşağıya indiğimde bir şeyin olmadığını kızımın iyi olduğunu görüyorum ama genede ambulans Çağırın diye bağırıyorum devamında bir sitede asansörde kalabalık insanlarla birlikte biniyorum tanımadığım mahalle sakinleri olduğunu bildiğim insanlar var rüyamın anlamını söylerseniz sevinirim her şeyi Allah bilir teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada ameliyat olduğun yerinin açıldığını görmek

arifselim
Rüyanın her iki bölümü de hayırlı ve güzeldir. Kızın için selamet ve güvende olmasına ve boş yere endişelere girilmemesi gerektiğine yorumlanır. Diğer bölümü ise, çeşitli sorun ve sıkıntıların üstesinden gelmeye alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb 3 çocuğum var hepsiyle birlikte balkona girip çıkıyorm iş yapıyorum ve şuan oturduğum ev değil yeni taşınmışm hissi var ben de. balkonda sadece demir korkuluk şeklin de kenarları ve çok korkutucu yer. çok yüksek bir ev 10. Kat falan gibi kızım düşersin derken bir fırlıyo oynarken Allahım düşüşünü gördüm yere yemyeşil çimene düştü ve ben onu düşerken gördüm sanki kalkıp bir kaç adım atmaya çalıştı gibi sora kalkamadı dehşete düştüm.aşa incem elimde telefon kimi arıcmı şaşırdm adres yeni hatırlamıyorm hiç. eşimi arasammı derken bağırıyorm bir yandan diğer çocuklarım da var iki arada bir derede çocuğumu aşa inip göremeden uyandım ama adamlar vardı yerde sanki ne olduğunu hiç bilmiyorm .


arifselim
Merhaba. İnsanın gerçek hayatta var olan bazı korku ve endişelerinin olduğu anlamındadır. Kızın yada çocukların için ise kötü bir rüya değildir tam aksine güvende ve selamette olduklarına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda kızım uçurum kenarında duruyordu birden bire kardan ayağı kayıp düştü kostum seslendim ama yetişemedim tam o sırada uyandım korktum kızım adına çünkü daha önce bu yaz içinde bir kez daha kızımı rüyamda gördüm o rüyamdada çok kalabalik bir evdeyiz bir anda bir akrabamiz kizima beyaz bir elbise giydirio ve elinden tutup getirio sonra birden bire kizim o akrabamizi sirtindan bicaklio ama akrabamiz olmuo polisler falan gelio kizim için bende agliyorum kizim kendini mahfettin basini yaktin die o siradada uyandim lütfen iki ruyamida yorumlarmisiniz


arifselim
Merhaba. Her iki rüyanda sana hiç hoş gelmeyebilir ama tam tersi ile yorumlanır ve çok olumlu rüyalardır. Kızının güvende olmasına ve tehlikelerden güvende olmasına işarettir. Ayrıca başkalarına iyilikte bulunması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda kızımla parkta oynuyoruz sonra kızım başka oyun oynayalım diyor 2 yaşında başka birinin evimdeyiz yabancı bir kadın var ablam ve yengem yanımda birlikte eve doğru yoneliyoruz kadın bizim önümüzde yürüyor kızım birde onun önüne geçip kapıdan değil de yan tarafından aşağısı uçurum gibi alt tarafı arabalar geçen duvarların arasına düşüyor çok yüksek peşinden aşağı iniyorum evlerin balkonun dan bir bir atlayarak yardım istiyorum çığlıklar atarak


arifselim
Merhaba. Bu tür rüyaları anneler çok görürler. Her ne kadar rahatsız edici olsa da bu rüya hayırlıdır. Tam tersi olarak kızının güvende ve emniyette olmasında yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda en küçük kızımla dağın zirvesindeydik ben dağdan yavaşça inmeye çalışıyodum sonra kızım ben burdan öncedende indim ya diyip inmeye çalışırken eli kayıp pat diye yere düşüyodu çok korkmuştum


arifselim
Bu rüyaların benzerlerini anneler sıklıkla görür. Esasen kızlarının güvende olmasına işarettir. Çoğu kere evlatlarına aşırı düşkün olan anne ve babaların böyle rüyalar görmesinden başka bir anlamı yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda 1,5 yaşındaki kızım yüksek bir balkondan düştü ben bağırıyordum bir yandan kızıma koşuyordum gerçek hayatta ayağımı yere vurdum kızımı göremeden uyandım lütfen yorumlarmısınız Allah razı olsun şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada kedinin başka bir kediyi yemesi

arifselim
Merhaba. Bu tam tersine çok hayırlı bir rüyadır. Kızının güvende ve emniyette olduğuna ve zararlardan uzak olduğuna işaret eder. Çoğu kere bu tür rüyalar anneler için bilinçaltı korkuların etkisi olup tabirleri de olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Necla
Merhaba ben rüyamda annesiz bir bebek görüyordum kucağımda bebek çok ağlıyordu birden sağ tarafımda babası belirdi ve bebeyi ona verdim oda köye gideceyini bebeyin annesinin bebeyi beklediyini söyledi bende tamam götürebilirsin ama bebek bu gün hiç meme emmedi. köyde iki gün sürer bu bebek açliktan ölür dedim.bir eczaneye git bebeye mama al dedim .oda bebeyi tekrar bana verip ben mama alıp gelicem dedi. Ve ben kedimi kucağımda bebekle yüksek bir binanın tepesinde gördüm yanımda kızım ve eltimin kızı .binanın tepesinden atlamadan dik olanadan yuruyerek iniyorduk ama kızım binanın tepesinden koşarak iniyoduki yarısında yere düşüyordu .ben bağırıp ağlıyordum çok korkuyordum .


arifselim
Merhaba. Bu rüya kızın için güvende ve selamette olmasına işaret eder. Gören kişi için ise, istek ve dileklerinin gerçekleşmesine ve dualarının kabulüne tabir edilmiştir. Sende daima Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Annem rüyasında benim ağaca çıkıp salıncak kurduğumu görmüş salıncağı kurarken dalla birlikte yere düşmüşüm. Uzakta olduğu için tutamamış beni. Yanıma gelmiş kucağına almış iyiyim sadece belimi vurdum yere demişim. Sonrasında beni ayağında sallayarak uyutmuş.


arifselim
Tam tersi olarak bu tür rüyalar çok hayırlı ve güzel kabul edilir. Annenin kızını böyle görmesi onun güvende olmasına, korunmasına ve çok sevilmesine tabir edilir. Çoğu kere bilinçaltı rüyalar olarak da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda oglumu kacırıyorlardı bende kostum oglumu aldım kosarken çok kalabak kişi yolda yuruyordu bende arkalarında yuruyum cenaze var dedım Br amca gerek yok dedı bana kızım sonra misafirliğe gittim dama cıktık çok korkuyorum ya cocuklarım duserse Sonra kızım damda top oynarken kızım damdan dustu bende çok korktum


arifselim
Bu tür rüyaları çoğunlukla anneler ve çok azda olsa babalar görebilir. Bu rüyaların kötü veya olumsuz bir yorumu yoktur. Genellikle bilinçaltı olan bu rüyalar çoğunlukla çocuklarının güvende ve sağlıklı olmalarına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
ben kızımla yüksek bir yerde yürürken küçük kızım ucurumun kenarına gelip bana bakıp korkusuzca aşşağı bırakıyor kendini korkuyla yanına gittiyimde kızım konuşmuyor hareket etmiyor korkuyla ağlayip bağırmaya başladım tam ambulans cağıracam birden ayaklanıp oynamaya başladı sankı bir şey olmamış gibi yorumlarsanız sevinirim lütfen


arifselim
Çocuklarına ve özellikle de kızlarına çok düşkün olan anne ve babalar benzer bu tür rüyalar görebilirler. Olumsuz bir anlamı yoktur ve aksine kızının güvende olması anlamında tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar

Rüyamda abimin henüz 1,5 yaşında kızı hızlıca cama çıkıp düşüverdi peşinden koştum iki parmağından tuttum lakin yinede düştü betona kan falan görmedim, lakin rüyada ölüm yada yaşam haberini bekler gibiydik.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim


arifselim
Hayırlı günler. Böyle görülen bebek ve çocuklarla ilgili olan tüm rüyalar aynı şekilde kabul edilir. Bu rüyaların kötü veya olumsuz manaları olmaz. Bu rüya o bebek için sağlıklı ve güvende olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda markete gidiyorum. Bu market gercek hayatta devamli gittigim market markette herşeyin yeri degişmiş ben kasiyerle tartişiyorum kasiyer kötü davrandigi için .marketten çikiyorum elimde tavuk eti almisim eve doğru gidiyorum birden bir sokaga giriyorum bu sokak cikmaz sokakmiş bir bakiyom 1000 taneyi gecik köpek yavrulari. Ve anneleri var çok guzeller ama halsiz gibiler seveyim diyorum ama korkup vazgeciyorum elimdeki posete elimi sokuyorum onlari doyurmak için ama elimdeki posette etin hepsi ekmek olmuş yedi sekiz tane taze bayat karisik köoeklere atiyom onlarda ekmegin pesine gidiyor ve içimden diyorum Allahin rahmetine bak eti ekmege cevirdi

Okudunuz mu?  Rüyada Kardeş İle Evlenmek Görmek

arifselim
Çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. Tartışmak birinden alacağın yardım ve desteğe işaret eder. Ayrıca merhametli olmaya, yardım etmeyi sevmeye ve Allah’ın izniyle bolluk ve berekete kavuşmaya alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annemle işe gidiyoruz bir uçurumun tepesindeyiz ucurumun aşagisindada kötü işler yapan kadinlar var benim ayagim kayiyor ve ben ucurumdan düşüyorum ama kum gibi bir yere düşüyorum annem israr ediyor doktura gidelim diye bende yok biseyim diyorum


arifselim
Bu rüya parasal ve manevi olarak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret eder. Acı ve üzücü durumlara düşmemek için akıllı ve dikkatli hareket edilmesi gerektiğine ve adımlarını ona göre atması gerektiğine tabir edilir. Bu sonuçta bir rüyadır ve hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda 9-10 kattaki balkondan kızımın düştüğünü görüyorum. Ağlaya ağlaya harab oluyorum. Yan odada ki anneme de dilim varıp söyleyemiyorum. Sadece ağlıyorum. Yukarıdan baktığımda bir komşu cansız bedenini kucaklıyor. Görünce Dahada büyük acı çekiyorum.


arifselim
Genellikle anneler ve babalar küçük olan çocuklarını bu şekilde görebilirler. Buda onlara olan düşkünlüğün bir işaretidir. Kötü bir anlamı yoktur tam aksine onların güven ve huzur içinde olduklarına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kızımın teknede yanlız olduğunu görüyorum babasıyla kurtarmaya gidiyoruz bizi görünce suya atlıyor bende yüzme bilmiyorum beni bırakıp ona gidiyor sonrada ne oldu bilmiyorum uyandım çok korktum ne anlama geliyor bu rüya


arifselim
Rüyada kızını bu tür olumsuz ve endişe verici durumlarda görmek elbette annelerin hoşuna gitmez. Ancak tam tersi olarak tabir edilen bu rüya kızının güvende ve sağlıklı olduğuna yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam Ruyamda eltim salonda yatiyo 1 kizim eltimin 2kizi da bizde eltimin buyuk kızı camin dis tarafina cikmis kiziyorum iceriye giriyolar eltim hiç umursamiyor ondan sonra kizim. Eltimin küçük kızı camdalar benim kiz kirmizi arabanin ustune dusuyo eltimin kizinida tutamiyorum oda arabanin ustune dusuyo eltim hiç umursamiyo ben asagiyo kosuyorum cocuklar ambulans la gitmisler hastaneye gidiyorum cocuklarin olmedigini goruyorum ama doktor öldû diyor sonra polis geliyor eltimin cocugunu benim ittigimi iddia ediyolar iyi geceler


arifselim
Aleykum selam. Özellikle de annelerin bu tarz rüyalar görmeleri normaldir. Bu gördüğün rüyanın da kötü veya olumsuz bir manası yoktur. Düşen çocukların güvende olduklarına ve sağlıklı bir hayat süreceklerine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda kızımın yokuş aşağı yuvarlandığını kadınlara tutun diye bağırıyorum tutamıyorlar ve kaldırıma çarpıyor duruyor tam araba geçerken kurtarıyorlar bir şey olmuyor hastaneye götürüyoruz müşadeye alıyorlar bu arada ölmüş olan babamıda sağ yanımızda görüyorum dr soruyorum birşeyi varmı diye bir şey demiyor yaşıyor ama kızım

Okudunuz mu?  Rüyada havuz görmek, havuza girmek

arifselim
Merhaba. Rüya sahibi için hayatında kopacak olan fırtınalara, hareketli geçecek olan günlere ve karşılaşacağı önemli sorunlara işaret olarak tabir edilir. Yinede daima rüyanın hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Fazla hatırlamıyorum ama evde odadan odaya geçerken 1 yaşındaki kızım camın önüne çıkmıştı onu gördüm seslendim ama oyun sanıp aşaya bıraktı kendini tutmaya calistim peşinden sarktim ama tutamadım yere düştü ve hiç bişey olmamış gibi gülüyor du sonrasını hatırlamıyorum….


arifselim
Diğer benzeri rüyalarda olduğu gibi bu rüyada da olumsuz bir şey yoktur. Rüyayı gören kişinin kızı veya oğlunun güvende olduğuna tabir edilir. Her ne kadar bu rüyalar kişiyi çok etkilese de olumsuz bir açıklamaları yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben sahurdan sonra sabaha karşı bir rüya gördüm…. eşim içerden bize sesleniyor biz balkondayız duymuyoruz o hırsla bagırarak odan çıkıyor beni duymuyorsunuz die hiddetleniyo 22 yaşındaki kızımı belinden tutup 4.kattan aşşa atıyor aşşa bakıyorum kızım iki büklüm yerde yatıyor feryat figan bagırıyorum o arada bir bebek varmış onuda aynı yerden fırlatıyor aşşada ki komsu onu yakalıyor ben aglayarak uyandım uyandığımda bile acı çekiyordum…. Şimdiden tşk ederim


arifselim
Merhaba. Kötü insanların arasında bulunmaya, zarar görmeye ve huzurunun kaçmasına işaret olarak tabir edilir. Birini yüksek bir yerden atmak iyi değildir ve sorunlarla karşılaşmak manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,
Rüyamda yanımda biriyle yürüyordum. Daha sonra kızımı yerde yatarken gördüm. Ne oldu dedim. 10. Kattan düştü dediler. Ben kızıma yaklaştığım sırada. Eşim orda fenalık geçirdi, onu ambulansa bindirip götürdüler. Sonra kızım ayağa kaltı ve el salladı bana, bay bay dedi. Ardında seni çok seviyorum anne dedi. Uyanmışım sonra. Çok korktum. Cevaplarsanız sevinirim.


arifselim
Merhaba. Bu tür rüyalar kişinin kızına olan düşkünlüğüne ve sevgisine işarettir. Bundan başka da pek bir anlamı yoktur. Diğer görüşlere göre ise kızının sağlıklı ve güvende olması ile tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda kızımın 3.kattan karşı binadan kayın valide min evinden düştüğü nü gördüm çıplak ayakla koştum çocuğumu hastaneye yetiştirmeye çalıştım arabam bozuldu tamir ettim ve devam ederken memleket te askerde izinli olan kardeşim i gördüm sonra eşim i kız arkadaş lariyla beraber tam kardeşim in telefonu ile ararken karşımda buldum Rabbim hayırlara vesile etsin inşAllah


arifselim
Merhaba. Her ne kadar insanın hiç hoşuna gitmese de aslında hayırlıdır. Kızın için güvende ve sağlıklı olmasına işaret eder. Anne ve babalar özellikle de kız çocuklarını böyle görebilirler ama bu rüyalar tamamen hayırlıdır ve tehlikelerden uzak olmaları anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda kızım yedinci kattan aşağı düşüyor koşuyorum hızlıca basamaklardan asansöre bile binmiyorum bir elimde telefon 112 yi arayayım diye yanına vardığımızda oturur vaziyette bizi bekliyor sırtından aşağısı hep kan olmuş bir yandanda burnu kanamış onu siliyor. o korkuyu o acıyı tarif edemiyorum


arifselim
Merhaba. Elbette bir anne ve baba için çok zor bir rüyadır. Ama tam tersine yorumlanan ve hayırlı anlamda kabul edilen rüyalardandır. Bu rüya tamamen iyiliğe, güvene ve sağlıklı olması manalarında tabir edilir. Allah’a havale ederek hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hamileyim ve sürekli kotu rüyalar goruyorum yuksek bir yerdeyiz kuyruk sirasinda kizimla birlikte. birden asagi dusecekmis gibi oluyorum yardim istiyorum daha sonra kizim bana yardim etmek isterken asagi dusuyor.ne anlama geliyor.

Okudunuz mu?  Rüyada abinin vefat ettiğini görmek

Tohat
Merhabalar. Hamilelikte çoğu kişide gerçekleşen bir durumdur. Çokça okuyup ibadetlerinize sarılarak güzel şeyler düşünmeye çalışın. Rüyanıza gelince iki farklı şekilde tabir eden alimler vardır. İlki atacağınız adımlar sayesinde itibar görecek, çevrenizdekilerin saygısını kazanacak ve mutlu olacaksınız. Diğer alimlerin görüşü ise bunun tersi mahiyetinde olup geçici bir mutsuz olma durumu söz konusu olabilir görüşündedirler. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Ali serin
Bir gecede iki kere rüya gördüm ikisi birbirine benziyordu çok korktum
1. Rüyamda gece babamın evinin önünde beklerken havlayan köpek sesleri duydum çok korktum sonra köpek sürüsünün babamın evinden kaçarak çıktığını gördüm benim yanımdan kaçarak gittiler bana bir şey yapacaklar diye çok korktum uyandım
2. Rüyamda ise gece kendi evime siyah bir köpek evime girmiş onu görünce elime saplı paspas alıp kovaladım benden kaçan köpek babamın evine girdi ben peşinden koştum onu tam vuracaktım Ki köpek 1.5 yaşında olan kızıma dönüştü ama gerçek kızım annemin yanındaydı bende köpekten dönüşen kızımı aldım kapı önüne attım ağlamaya başladı paspasla iteledim merdiven boşluğundan düştü ağlamaya devam etti. Bu rüyamdanda korkuyla uyandım ne olur yorumlayın yorumunuzu dört gözle bekliyorum
(ali yaş 31 evli 2 kız babası )


arifselim
İlk gördüğün rüyan her ne kadar seni tedirgin etmiş gibi olsa da esasen bu şans ve kısmet olarak kabul edilen hayırlı rüyalardandır. Sende hayrını dilemelisin. İkinci rüyan ise, kötü bir huy edinmek, kötü bir ahlak veya kibir gibi durumlara işaret kabul edilir. Ayrıca tövbe etmek gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rabbim hayra cikarsın insAllah rüyamda evleneceğim adamın ailesinin evine gitmişiz arabadan indik kızım (14 yaşında )sonra köpek sesi ve kizim yanimdan yok oluyor köpek kızımın peşinden nasıl bir havlama sesi hayatim boyunca bukadar sesli havlama sesi duymadım ve kızım sonrasında bir geldi dizlerine kadar çamur içinde ıslak ve zayıf şekilde görüyorum kızımın ayakları bile soyulmuş vaziyette ve o köpeğin kalp seslerini nefes almaya çalışma seslerini kızım gelmeden duyuyorum ve o köpeği evleneceğim adam kendi avlularına dinlensin diye alıyor ve köpek orda yatıyor ve sonra kızım bu halde bitkin çamur ıslak bir halde ağlayarak geliyor ve ben kahroldum rüyamda halende çok uzgunum hiç bir acilarini göstermesin evlatlarımızın rabbim…


arifselim
Merhaba. Allah sana bağışlasın. Bu rüya maalesef hayırlı olarak tabir edilmez. Size zarar vermek isteyen kötü ve art niyetli, gerçek yüzünü ve düşüncelerini gizleyen bir kişinin varlığına işaret olarak tabir edilir. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır ve daima hayırlısını dilemeliyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda kızımın iki üç katlı bir binaya tırmandığını gördüm enson katın balkonundan tutunurken asaya düştü bende koşarak yanına giderken sesini duyuyordum telefonum parçalandı diye bağırıyordu bende kendini düşünmüyor telefonu düşünüyor derken düştüğü yere vardım kızımı binanın içine taşımıştı komşular korkma birseyi yok ambulansı aradik gelirler şimdi dediler o arada yerde pembemsi tirnak üstü kadar bir kan lekesi gördüm elimi sürdüm dedim kafasimi kanadı acaba sonra evden kimligini aldim binaya girdim kızım gayet iyidi hayirlara çıkar inşAllah


arifselim
Merhaba. Evet kesinlikle bu rüyayı gören kişinin hoşuna gitmese de yorum olarak çok hayırlı bir rüyadır. Özellikle de evlatlarına olan düşkünlüklerinden dolayı anneler bu tür rüyaları çok sık görürler. Ama tersi olarak kızının güvende ve selamet içerisinde oldukları manasında yorumlanır. Sizde hayırlısını dileyin bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Görülen rüyanın etkisinde kalmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda kızım(4 yasında) babam ve ben bizim köydeki yüksek bir kayanın üzerindeyiz birseylerle uğrasıyoruz o sırada kızım kosuyo ve birden kayadan asagi düsüyo carptıginin sesini duydum bagıriyorum asagi kosuyorum arıyorum kızım yok evin önune kosuyorum ordada yok bulamiuorum sonra babam orda bak diyo yasıyomu baba diyorum yasıyo yasıyo bak orda ayakta dikiliyo diyo çok korktum uyandim hayırlara vesile olsun bir çok yorum okudum çok iyi yorumlarda var çok kötü yorumlarda neye inancami sasırdım lütfen yorumlarmisiniz


arifselim
Kızının düşmesinin kesinlikle kötü bir yorumu yoktur. Öncelikle bu tür rüyalar kızına olan düşkünlükten dolayı psikolojik açıdan görülürler. Diğer açıklaması ise kızlarının güven içerisinde olduğuna ve sağlıklarının çok iyi olduğuna tabir edilir. Nihayetinde bu sadece bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yakup çidam
Ben rüyamda 1 yaşımdaki kızım ve Zilan tarikatı diye gittiğim bir sohbet evindeki bir Mirid insanı gördüm.Merdivenden çıkacağımız için kızım hafif diye kızımı o abinin eline verip onun merdivenlerden yukarı çıktığını ve benım omzumda da bir çuvalı taşıyarak merdivenden çıkıp asansöre bineceğiniz 14.kata çıktığımızı gördüm ve sonra bu kızım yürüyerek 14.kattan 8.kata merdivenden indiğini bende koşarak o düşmeden yakalamak için çaba gösterdiğimi gördüm ve yakaladım.Sonra çalıştığım otelde odanın biri temizlenecek o odaya koşarak gidiyorum ama kapalı anahtarı almaya gittiğimde heryer aydınlık ama tam alacağım zaman zifiri karanlıktı önümü göremiyordum.Bende ordan birilerinden yardım istiyordum bu odanın anahtarı lazım diye adamın biri ben getiririm senin odan neresi diyordu bende 12.oda dıyordum o da mafya masası olan odamı dedi.


arifselim
Bu anlattığın rüya maalesef bizim tabir edebileceğimiz kadar berrak değildir. Belki seninle yüz yüze biri yorumlayabilir ama bu şekilde bunu yorumlamamız mümkün değildir. Yinede sonuçta bu sadece bir rüyadır ve rüyanın hayırlısını dilemek de yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda 7 yasındaki kızımla bir yoldan karşıya geçmeye çalışırken kızım neşeli ve önden koşuyor ve birden kayboluyor, derken ağlamasını duyuyorum. Birden bakıyorum, orası bir viyadükmüş ve viyadükten aşağı düşmüş ağlıyor, ancak tam zemine düşmemiş, baba diye ağlarken yarı baygın ayağa kalkıyor ve tam zemine yuvarlanıyor ve düşerken kafasını yere vuruyor, gözleri ve kafası kızıl. Çok üzülüyorum, bişey yapamıyorum ve uyandım. Lütfen yardım edermisiniz.


arifselim
Merhaba. Böyle görülmüş olsa da yinede hayırlı manalarda yorumlanır. Özellikle de uzun zamandır olmasını dilediğin bir şeylerin olmasına, sıkıntılarınızın geçmesine ve kızının da güven ve sağlık içerisinde olmasına işaret olarak tabir edilir. Rüyanızın hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Oğlumun yüksek bir balkondan düştüğünü gördüm rüyamda. Eşime düştü diyorum. İçim cız ediyor. Oğlumu annem ve babam bakıyor ben çalışırken. Bana sürekli tembih ederler camları kapat diye. Rüyamda oğlum düştü öldü gibi hissediyorum. Annemlere nasıl açıklayacağım diye düşünüyorum.

Bu rüyanın anlamı nedir acaba.


arifselim
Böyle rüyalar genellikle annenin ve babanın evlatlarına olan düşkünlükleri ve onlar için endişe içinde olduklarından dolayı görülür. Kötü bir yorumu yoktur tam aksine evladının iyi, sağlıklı ve güvende olduğuna tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyada kızımla bir dereden karşıya geçmeye çalışıyoruz, kızımın elinde bebeği var. Dereden yeni suyun geldiğini görüp acele ediyoruz. Ortalıkta yüksek ve tuhaf çukurlar var kızıma dikkatli ol derken kızımın çukura düştüğünü görüyorum. Kendimi paralıyorum, ağlıyorum yardım edin diye kimse yardım etmiyo kızım bana bakıyo ben bir şekilde aşağı inmeye çalışıp bir yandan da yırtınarak yardım istiyorum aynı mahalleden arkadaşlarım a bağırıyorum ne olur bir ip getirin diye bir ağaca çıkıyorum dalın biri kırılıyor bende mahsur kalıyorum orda yalvarıyorum oradakilere ama millet birbirine bakın Ahmet Nasıl yola geldi yardım istiyo hem de yalvararak diyo sonra biri geliyor beni oyalamaya çalışıyor birbirimize taş atıyoruz onun her attığı beni ıskalarken ben her attığımı ona isabet ettiriyorum ne olur yorumlayın çok korktum şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz.Yunus aleyhisselamın duasını okumak

Tohat
Merhaba. Başkalarının söylediklerinin dışına çıkamaz duruma gelebilmene işarettir. Yaşayacağın bazı durumlar neticesinde etrafındaki insanlar ne isterse veya ne düşünürse karşı gelmeden uygulamak, ses etmemek, uygulamak zorunda kalabileceğin bir an yaşayabilmene işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda kızım annemin evinde balkonda oynuyor. Bende evin karşısındaki caminin bahçesinde oturuyorum. Onu görüyorum. Sonra annem balkona çıkıyor kızımı görüyor ama orda bırakıyor. Sonra kızım düşüyor ve ben hemen korkuyla alıp hastaneye götürüyorum. Kızım yaşıyor ama sakat kalıyor. Annemde hastaneye geliyor ve kovuyorum onu sorumlusu sensin diye suçluyorum. Ne demek oluyor bu rüya. Ben babayım buarada.


Tohat
Merhaba. Aniden gelişecek ve beklemediğin bir durum olabilecek bir olay yaşayabilirsin. Etkisinde kalabileceğin bir durum değil yalnız kafanı yoracağın bir mesele olabilir, aile içinde veya yakınlarınla meydana gelebilecek tartışmalar, husumetler, gerginlikler olabilir. Allah doğrusunu bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kızım cam kenarında ama 2 yada3 yaşlarında oğluma dikkat et düşer derken düşüyor aşağı bakıyorum yeşilliklerin içine düşmüş hemen çıplak ayakla bir parkın içinden koşuyoruz herkes bize merakla bakıyor kızım bir adamın kucağında korkmayın bir şeyi yok diyor eve gidiyoruz çocuk kucağımızda sonra bakıyorum masada sandalyeye saklanmış ama kan var açıyorum karnı kanıyor götürüp diktirelim diyorum yok sadece çizik diyorlar çok korktum


Tohat
Hayırlı günler. Yüksekten düşen birini görmek beklemediğin bir anda oluşacak soruna mutluluğun geçici bir süreliğine de olsa azalacağına fakat bu sürecin geçmesi ile birlikte sorunların ve sıkıntıların son bulup olumsuzlukların dağılacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.


Fetiş
Rüyamda evin elektrik sigortalarından şu geliyordu yani evi şu basmıştı ve ben elektrik yerine suyu kestim sonrada büyük kızımın küçük kızıma gitme demedim mi dediğini duydum daha dışarıya çıktım kızımın yüksekten düştüğünü duydum yanına gittiğimde başkasının kucağında ismini söylediğimde gözlerini açıp kapattığını gördüm ( büyük kızım 4 yasında küçüğü 2 buçuk yaşında)


Tohat
Hayırlı günler. Evinizde hem kısmet hem şans hem de güzel gelişmelerin olacağı şeklinde olan hayırlı bir rüyadır. Yakınlarınızdan veya herhangi bir şekilde maddi yönden gerçekleşecek bir vesile ile madden rahatlayacak, zenginleşecek evinizde huzur ve neşe hakim olacağını göstermektedir. Allah en iyisini bilendir.


rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek, rüyada kızının düştüğünü görmek, rüyada kızını düşerken görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada havuz görmek, havuza girmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kızının düştüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.