Anasayfa
18 Aralık 2023, 13:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Sürekli başkalarının rüyasına girmek

Sürekli başkalarının rüyasına girmek

Kayıtsız Üye
Birkac arkadaşım beni farklı zamanlarda iyi anlamda rüyada görmüşler anlamı nedir?


Cevap: Sürekli başkalarının rüyasına girmek

Şem’a
Başkalarının bizi rüyalarında iyi olarak görmesi şükretmemize sebep olmalıdır, bu peşin müjdedir, layık olmaya çalışalım.


Başkasının rüyasına girmek

ddm
Merhaba,
Ben hamile bir bayanım. Tanıdık yakın çevrem eşimle alakalı benzer rüyalar görüyor ve endişe etmeye başladım. Ayrıca bizim bir evimiz vardı o elimizden gitti o evi tekrar almaya çalışıyoruz acaba alamayacakmıyız. Rüyalar şöyle;
— benim kuzenim vapura binmiş biraz ilerdeyken sahilde eşimi görmüş elini yüzüne koymuş saç sakal çok perişan haldeymiş. kuzenimde sormuş ne oldu abi neden böylesin bebeğemi bişey oldu diye. oda eşim çok kötü durumda o çok üzülüyor demiş. bebekle ilgili bir cevap vermemiş.

Okudunuz mu?  Rüyada birileri tarafından kaçırılmaya çalışmak

diğeri; eşimi yine eli yüzünde çok kötü bir yerde görmüşler. demişlerki ne işin var burda eşimde evi göstermiş demişki hep evi geri al diyordunuz bak aldım demiş evi göstermiş ev genelevmiş.

bu rüyalardan çok etkilendim. cevap vermenizi rica ederim


Yorum: Sürekli başkalarının rüyasına girmek

arifselim
Merhaba. Doğrusu bu rüyalar iki şekilde açıklanabilir. Birincisi her rüya gören kimseye göre yorumlanmalıdır. İkincisi ise, belki size özel tabir edilirse bir anlamı olabilir çünkü genellikle bu tür dönemlerde yaşanan olaylarla alakalı rüyalar görülmesi normaldir ve tabirleri de olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kendi mezarını görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm.Benim arkadaşım rüyasında bir türbeye gitmiş kapıdan içeriye girerken yüzü ve vücudu görünmeyen bir nur ya Vedud ismini okumasını söylemiş ve “arkadaşın nerede”diye sormuş rüya burada bitmiş ertesi gün rüyanın devamını görmüş ve tam ya Vedud ismini okuyacakkken yine nur ona “arkadaşın nerede neden gelmedi” diye sormuş arkadaşımda ben bilmiyorum demiş nur ona “arkadaşını da getir “demiş
Bu rüya ne anlama geliyor yorumlar mısınız acaba

Okudunuz mu?  Rüyada burun kanaması görmek anlamı nedir

Tohat
Ve aleyküm selam. Salih rüyalardan olduğu apaçık fakat bu rüyayı ayrıntılı olarak öğrenmek için tanıdığın bir hocanın yardımını alarak yüz yüze anlatarak tabirini istemeni tavsiye ederim. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmun Aleyküm bir tanıdık beni rüyasında görmüş ve düğünümde kavga çıktığını gelin damat salona dahi inmediğimizi takı bile takılmadığını ve düğün salonu tarafından salondan atıldığımızı görmüş sizce ne anlama gelir
Kafam çok karıştı ve 2 ay sonra düğünüm var şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah'ın duayı kabul etmesi

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyayı görün kişi için tabir edilir. Rüya sahibinin var olan sıkıntılarının sonlanacağına, rahat bir nefes alacağına, kötü günleri geride bırakacağına ve daha güzel günlere adım atacağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Beni bir hafta içerisinde 5 arkadaşım aradı , biri suda boğulurken beni kurtarmış kendisi ölmüş diğeri oturup sohbet ederken bir diğeri beni kötü adamların kaçırıp öldürdüğünü öbür ikisi de benimle şakalaştıgini muhabbet ettiğini görmüş birilerinin bu şekilde rüyalarına girmeyi nasıl yorumlarsiniz ?

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında fare görmek

Tohat
Hayırlı günler. İlk rüya rüya sahibinin yapacağı yardım ve iyiliklerin mükâfatını bir şekilde alacağını bir türlü adım atmayan rüya sahibinin ihtimalle bir kişinin kendisine yardım ve desteği ile maddi anlamda kazanç elde edip rahatlayacağına yöneliktir.

İkinci rüya hoş bir sohbet hayırlıdır ve rüya sahibinin hayırlarla, güzelliklerle karşılaşarak huzura nail olabileceğine delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada azrailin sesini duymak

Üçüncü rüyada rüya sahibinin hayatıyla ilgili aniden gerçekleşebilecek güzel gelişmelere

Görülmüş olan son iki rüya ikinci rüyaya benzer olup rüya sahiplerinin alakadar eden ve kendilerini mutlu edebilecek hayatlarına pozitif enerji getirecek gelişmelere delalet eder.
Bu durum tevvafukla açıklanabilir. Fazla anlam yüklemek gerekmez. Allah’a havale etmek en doğrusu. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada bir kızı dövmek

emirsabanoqua
Hayırlı günler,son bir hafta içinde 5 farklı arkadaşım beni rüyasında görmüş hepsinden birer gün ara ile mesaj alınca,biraz ürkmedim değil doğrusu hepsi birbirinden alakasız birbirini tanımayan insanlar.Kısaca bana anlattıkları kadarıyla anlatmak sizle paylaşmak istedim.Önerinizi almak istedim.İslam alimlerinin rüyaların çok detaylı araştırmasını yapmış olduklarını duymuştum.Şimdiden teşekkür ederim.
-Arkadaşım ile dini bir mabede giriyor ve dua ediyormuşuz ikimiz de siyah giyinmişiz.
-Kız kardeşim ile köpeklerin olduğu bir yerden geçiyormuşuz ve ben hiç konuşmuyormuşum.
-Arkadaşım beni bir otobüse bindirip yolcu ediyormuş.Ben arkama bile bakmadan biniyor ve iki tane çanta unutuyormuşum onun yanında.
-Arkadaşımın yanında durmadan gülüyormuşum,delirmiş gibiymişim.
-Arkadaşım ile dışarıda karşılaşıyormuş ve birbirimizi görüp seviniyormuşuz bana sarıldıktan sonra ben hemen arkamı dönüp gidiyormuşum.
Bu arada ben de çok rüya gören ve derin uyuyan birisiyim.Yine deben bu kadar sık aralıkla ve azımsanmayacak kadar çok insanın rüyasına girmekte inşAllah bir hikmet vardır diyorum.Yorumu size takdiri Allah’a bırakıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada birisi tarafından öldürülmeye çalışılmak

Tohat
Hayırlı günler. Bütün bu rüyalar rüya sahiplerini alakadar eden ve hayırlı manalara gelen, başarılara, imza atmak, maneviyata önem vermek, dileklerin kabul olması, umutlu günlere, işlerinde muvafak olmaya delalet edip rüyada görülen kimse ile ilişkisi olmayan rüyalardır. Ancak bunu tevvafukla açıklayabiliriz bunun hikmetini de bir tek Allah bilebilir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada böcek görmek

başkasının rüyasına girmek ne anlama gelir , sürekli birilerinin rüyasına girmek, başka birisinin rüyasına girmek ne anlama gelir

Bu kategoride yer alan Rüyada kun fe yekun demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sürekli başkalarının rüyasına girmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.