Anasayfa
23 Aralık 2023, 14:45
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede kırmızı gül bahçesi görmek

İstiharede kırmızı gül bahçesi görmek

Kayıtsız Üye
Teyzem benim için istiareye yattı hayatımdaki insanın hayırlı mi olup olmadigi için ama rüyada kırmızı gul bahçesi var ve annem ceyizimi yıkayıp asiyor ceyizim ise bembeyaz sizce nasıl yorumlayabilirim


Cevap: İstiharede kırmızı gül bahçesi görmek

arifselim
İstiharede bahçe ve kırmızı güller görmek çok hayırlı ve olumludur. Ancak istihareyi herkes kendisi için yapması sünnettir. Size tavsiyem ayrıca sizde istihareye yatın ve rüyadan ziyade içinize o konuda doğan hissin ne olduğuna dikkat edin.


Yorum: İstiharede kırmızı gül bahçesi görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben istihareye yattım evlilk maksatlı. Rüyamda elinde kırmızı gülle geliyor bana veriyor. Sen hala yemek yemedin mi diyo. Ben De o sırada çantamdan kurumuş iki dilim peçetede su böreği çıkarıp masaya koyuyorum yok yemedim diyorum. Birlikte yemeğe gdecekken kocaman bir salonda görüyorm kendimi ışıkları yakmak için basıyorum o sırada bir aydınlık odada üst komşumuzu görüyorum ışıkları yakmak için gelmiş ama hafif korkuyorum bianda onu görünce sonra uyandım. Neye yoracağımı bilemedim yardım ederseniz sevinirim

Okudunuz mu?  İstiharede görülen renklerin anlamları

Yorum: İstiharede kırmızı gül bahçesi görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya istihare için hayırla yorumlanır. Ancak sadece rüya ile değil mutlaka içine gelen hisse de bakılmalı ve ona göre bir işaret kabul edilmelidir.


Kayıtsız Üye
Ben cocuguma istihareye yattim iki kere havale gecirdi sagligi duzelecek mi diye ruyam da bir deste kirmizi gul gördüm ne güzel dedim PEYGAMBER EFENDIMIZ S.A.V ofda kirmizi gulu çok severmis dedim sizce ruyamin anlami ne?


arifselim
Görmüş olduğun rüyan çok hayırlı ve çok güzeldir. İnşaAllah gönlündeki dileği Allah sana ihsan eder. Ayrı olarak şu veya bu şey olacak mı diye istihare yapılmaz. İstihare ancak bir işi yapıp yapmamak konusunda kararsız kalan kimse yapar. Bu durum için hacet namazı kılabilirsin.

Okudunuz mu?  İstiharede karpuz görmek ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Evlenmek istediğim kişi işi istihareye yattım yerde kırmızı bir gül vardı sonra soldu ama birde kuş sesleri duydum hep yeşillik park gibi bir alanda olduğumu duyuyordum yardımcı olur musunuz


arifselim
Eğer bu istihareden sonra içine de ferahlık doğmuşsa ve için rahatlamışsa bu istiharen olumlu manaya işaret kabul edilir. Rüyan güzel ve hayırlıdır ancak önemli olan senin içinin ısınıp ısınmamasıdır buna göre bir işaret kabul edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm değerli forum yöneticilerim ve kardeşlerim, öncelikle hem mübarek Cuma gününüz hem de Berat kandiliniz mübarek olsun. Rabbim herkese hayırlar nasip etsin inşAllah.
Benim de rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim..
Dün gece 1 aydır aramızın bozuk olduğu nişanlım için istihareye yatmaya karar verdim ve yattım. Bir kaç rüya gördüm ilkini yanlış olmasın pek hatırlayamıyorum yalnız şöyle bir şey aklımda kaldı, karanlıktan aydınlığa doğru gidiyor gibi birşeydi.
Uyanmadan hemen önce gördüğüm rüya ise şöyleydi; restoran gibi bir yerdeydim bir ara kar yağmıştı fakat karı görüp görmediğimi tam olarak anımsayamıyorum. Bu restoran gibi dediğim yerde ünlü bir erkek şarkıcıyla karşılaşıyorum ve onunla sohbet etmeye başlıyorum onunla konuşurken bu restoranın bahçesine çıkıyoruz bahçe büyük bir bahçe, yürürken yere bakıyorum, yerde tombul diye adlandırabileceğim çok güzel kırmızıdan pembeye geçen güller görüyorum ve orada hepsine bakakalıyorum o güllerim güzelliği beni benden alıyor ve yine yanlış hatırlamıyorsam arada farklı renkler de var ama o renklerin ne olduğunu şuanda anımsayamıyorum. Sonrasında uyandım..
Uyandığımda hissiyatım nötrdü içimde sıkıntı yoktu fakat çok mutlu uyandım da diyemeyeceğim.
Yorumunuz benim için çok değerli… İnşAllah yorumlayabilirsiniz.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum… Hayırlı günleriniz olsun inşAllah…

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında lezzetli yemekler görmek

arifselim
Aleykum selam hayırlı günler. Diğer istihare yorumlarında da sık sık dediğimiz gibi önemli olan kalbine gelen hissindir. Eğer için rahat etmemişse 7 sefere kadar istihareye devam edebilirsin. Bu gördüğün rüyalar sana açık bir işaret olur diyemeyiz maalesef.


Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar bende evlilik için yaptığım istihare rüyamda yaşlı bir adam evleniyor üzerinde damatlık var ve yanında evleneceği eşi gelinlik giymiş ama kadının yüzünü görmüyorum bende bunlar eve gelirlerden herkes kırmızı gül atıyor ve benimde elimde 3 ya da 5 tane kırmızı gül var onlara atmak için elimde tutuyorum ve yerlerde de kırmızı güller goruyorum

Okudunuz mu?  İstiharede koyu renk görmek

arifselim
Hayırlı günler. Gördüğün rüyan oldukça anlamlı ve hayırlı kabul edilir. Eğer istihare esnasında yada uynaınca içine ferahlık ve huzur dolduysa bu istiharen için hayırlı bir işaret demektir.


Kayıtsız Üye
Bugün ayrıldığım sevgilim ile bir evlilik yapabilecek miyim diye istihareye yattım ve rüyamda beyaz bir araba alıyorum o arabayı benim yanıma getiricekler mı diye bekliyorum sonra bir anda sahil kenarında buluyorum kendimi kumların üzerinde kalp şeklinde yapılmış kırmızı güller var içine adım giriyorum benim üzerimde beyaz elbise var sevdiğim adamın üzerinde de siyah takım elbise ve beyaz gömlek var benim başıma beyaz taç takıyor ve başımdan aşağı da kırmızı güller döküyor. Yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum.

Okudunuz mu?  İstiharede korkmak

Tohat
Kararsızlıklarla ve engellerle dolu bir ilişkiye delalet eder. Bir kere de uygulayarak neticeye varmak mantıksızdır elbette fakat ilk rüyanızın olumsuz olduğunu söyleyebiliriz.


Kayıtsız Üye
Sa hayırlı sabahlar ben ayrildigim kişi için istihare yattim ama net hatırladığım sonra kisksmlari bir kamyonda gidiyorum eski is yerinden bir arkadaşim vardi nişanlandı onu görüyorum anneannemi ve kiz kuzenjmi görüyorum anneannemin balkonunda daha sonra kırmızı gül görüyorum bir kamyonun kasasında istedigim kisi baska sehirde ben baska sehirdeyim ve beyaz küçük küçük cekirdek goruyorum o arkadaşimda severek nişanlandı acaba buna mi gelecek benim rüyamda saolun simdiden

Okudunuz mu?  İstiharede Leylek Görmek

Ayrıca ben ezan okunurken kalktim rüyanın sonunda


Tohat
Ve aleyküm selam. İstiharede temel etken renkler olmasa da en son bakılır. Kırmızı hayırlı olmadığı gerçeği söz konusu. Aslolan histir. Arkadaşınızın durumuna benzer olup olmayacağını ise bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
bugün yine yattim uc tane erkek goruyorum 3.cusu beyaz gömleli mavi kumaş pantolonlu birisi oluyor daha sonra is yerinden gecen hafta evlenen kisiyi görüyorum o kisinin ustunde takim elbise var ve bana demir mavi parmaklıklı kapiyi aciyor cikiyorum bir kiz cocugu goruyorum 9-10 yaslarinda elinde cep telefonu var odev yapmaya çalışıyor ben yardımcı oluyorum kizin saçları lüle lüle yapılmış siyah saçlı beyaz tenliydi bakımlı ve güzeldi yine sabah ezanı okunurken kalktim cvp larinizi bekliyorum simdiden teşekkür ler

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında örümcek görmek

Tohat
Rüyanızda bir çok etken söz konusu hayır da denmez hayırlı olmadığı da. İstiharede olay ele alınmaz renkler de belirleyici etken değildir. Sadece uyandığınızda ne hissettiğinize bakın.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar kuzenim yatti istihare yi ayrildigim kisi için evvlilik varmi diye bizim eve bir çiçekçi geliyormuş elinde çok fazla bir buket beyaz gül varmis ben almak istememisim cicek ci geri goturemem demis daha sonra telefonum çalmış ayrildigim kisi göndermiş bana almisim icerisindede bir not varmis kuzenime okutmusum ama o hatirlamiyor sorabilir misiniz teşekkür ler

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil çayırlık görmek

Tohat
Hayırlı günler. İstihare bir başka için yatılmaz. Peygamber efendimiz döneminde böyle bir uygulama ve söylem mevcut değildir. Sonradan çıkartılmıştır. Siz kendiniz uygulamalısınız.


Avicenna
Selamun Aleyküm hocam ben istihareye yatmıştım birinin benim için hayırlı olup olmadığını öğrenebilmek için 3 defa yattım görmedim ama 4. De biri beyaz bir gelinlik giymişti bende kırmızı gülleri elime almıştım dikeni elime batınca yere attım ama sonradan dikensiz bölümünden tekrar aldım elime öylece uyandım
İnşAllah yorumlaybilirsiniz şimdiden Allah razı olsun 😊

Okudunuz mu?  İstiharede korkunç ve karışık şeyler görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyadaki renklerin kesinlik göstermemesi gibi bu tür durumlarda tavsiye edilen uyanınca kalbin taşıdığı duygunun önemsenmesidir. Rüyanızdan bir sonuç çıkmaz ancak siz ne hissettiğinizi düşünüp karara bağlayabilirsiniz. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


denizkizi
Hayırlı akşamlar. İlk sorum gönderildi mi bilmediğim için bir daha yazıyorum.
Bende biri benim için hayırlı mı diye 3 gün üst üste istihare namazı kıldım. Renk göreyim diye dua etmedim. Rüyamda kırmızı gül demetleri gördüm (Yanımda babam da vardı). Sonra kırmızı güller arasında sarı bir demet çiçeğin olduğunu fark ettim. Onu elime aldım ve elimden düştü. Tüh düştü dedim içimden. Nereye düştüğünü de görmedim kayboldu gitti. Kırmızı için olumsuz deniyor ama. Birde hem sarı hem kırmızı.. Ne anlama geliyor acaba çok merak ettim.

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı elbise giymek

arifselim
Hayırlı günler. Kırmızı gül görmek çok iyi ve hayırlıdır. İstiharede rüya değil, kalbine gelen hissin önemlidir. Allah’ın kalbine verdiği olumlu yada olumsuz his kişi için bir işaret kabul edilir. Eğer uyanınca için ferahlamışsa bunu olumlu bir işaret olarak kabul edebilirsin.


istiharede kırmızı gül görmek, istiharede gül görmek, istiharede kırmızı gül bahçesi görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede karabasan görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede kırmızı gül bahçesi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.