Anasayfa
6 Ağustos 2022, 17:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğinin ailesini görmek

Rüyada sevdiğinin ailesini görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda sürekli ard arda sevdigimin ailesinn bireylerini hergun birinin bize gelip yemek yedgini kardeslernn bana sırrnı verdgni gordm. Bunlr norml ruylarm fakat istiharedede sürekli cok,guzl goryrdum dun yattgmda farkli grdum. Sevdgm polis olrms. ve benm ailemle brlkte arabayla sevdgmn ailesnn evine esya goturuyr oluyrz arabada sevdgmde var. Sonra eski evlern oldgu bir sokaga giryrz ama o sokak cikmaz sokak olurms. Neyse doğru yolu bulalm derken bu seferde araba bozldu. Sevdgm ve babm arabayi yaptrmk için. Birilerini ararken uyandm


Cevap: Rüyada sevdiğinin ailesini görmek

arifselim
Rüyaların tabiri genelde insanın içine doğar. İstiharede ise ilk işaret aldıktan sonra tekrar istihare yapılmaz. Yani ilk sıralarda gördüğünüz rüyalar güzelse ve içinizde huzurla doluyorsa bu olumlu manada yorumlanır.


Yorum: Rüyada sevdiğinin ailesini görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben sevdiğim kişinin Benm için hayırlı olup olmadığı konusunda istihareye yattım . İlk gece sadece sevdiğim kişiyi gördüm sonra şehirler arası bir yere gidicekken tertemiz yeşil gömlekli bir adam gördüm en sonda bana alınmış kırmızı gül yaprakları gördüm sizce anlamınnedir

Okudunuz mu?  Rüyada sağırlık Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada sevdiğinin ailesini görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Görmüş olduğun bu rüya veya rüyaların tümü hayırlıdır ve güzel manalara işaret eder. En doğru ve en sağlam yorum ise senin içine doğan hissindir ve bu his sana daha doğru bir işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum ben rüyamda sevdigim erkegin kiz kardesini gördüm üzerinde beyaz tsört vardi bende ona tabak uzatiyordum içinde yemek vardi yanlis hatirlamiyorsan fasülye gibi biseydi. Sonra kendim gidip yemek almak istiyorum ama yemekler bu sefer kaldiriliyor alamiyorum. Tekrar döndügümde ise bu sefer uzaktan sevdigim erkegin annesini görüyorum bana isaret ederekten yüzünü asiyor begenmiyor beni. Sonra sevdigim erkegin kiz kardesi ayaga kalkiyor üzerine ferace giyiyor ve kirmizi bas örtüsü takiyor gerdanindada çok güzel parlayan gümüsden kolye var birsürü tasli. Ne anlama geliyor?

Okudunuz mu?  Rüyada Sirke Gitmek/Sirk Görmek

arifselim
Aleykum selam. Esas olarak hayırlı bir rüyadır. Evlenme niyetinde olanlar için işlerinin yolunda gideceğine ve destek göreceklerine işaret eder. Annesinin yüzünün asması ise, işiteceğin ve hoşuna gitmeyecek olan sözlere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda sevdiğim kişinin annesini babasını ablasını gördüm ve orda benim anem ve dedemler vardı anem hoşlasana dedi bende hoşladım sonra babası bana çok oturaklı bir kızsın dedi ablasıyla sohbet ettik biraz


arifselim
Tamamen bilinçaltı olan düşüncelerin veya insanın etkilendiği bir şeylerin rüyaya bir şekilde yansımasından ibarettir. Duygu yoğunluğunun olduğu zamanlarda insanın bu tür rüyalar görmesi normaldir.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Ben ilk istihare de akrabalarımın olduğu kalabalık bir ortamdaydım ilk nerde olduğumu anlayamadım kokteyl masaları falan vardı ve soluma dönüp baktığımda sevdiğim insanı gördüm üzerimde lacivert bir elbise elimde beyaz bir kuşak onda ise beyaz gömlek siyah pantolon yanyanaydık ve kendi teyzem seslendi çok güzel olmuşsunuz çok yakışıyorsunuz derken içimden sanırım nişanımız oluyor diye düşünüp sevinirken ona doğru döndüğümde o yoktu etrafıma bakındım ve arkama döndüğümde arkamda duruyordu bana akıp tebessüm etti ve elini uzattı tutmam için bende uzattım ona tam parmaklarımız değdi tutacakken uyandım anlamı nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada sınava girmek?

arifselim
Merhaba. İstihare için yattığında bu rüyayı görmüşsen bu hayırlı ve olumlu manada kabul edilir. Böyle görülmüş olsa da istiharede en önemli işaret kalbin bir yöne meyletmesidir. Bu kalbe gelen olumlu yada olumsuz olan his en isabetli işaret olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda hoslandigim kisinin annesini görüyorum cogu zaman bizi eve geliyor ,yemek hazirliyoruz ve uzerinde kirmizi yazma yada kiyafet var ve kirmizi giydim dikkat cekiyor diyor.konuşuyor bizimle yüzüde gülüyor mutlu fakat ben pek hosnut degilim .gayri meşru muhabbet içinde degilim bu kisi ile sadece kendi icimde

Okudunuz mu?  Rüyada saksı Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu şekilde görmenin bir yorumu da yoktur. Çünkü bunlar senin düşüncelerinin ve bilinçaltı şeylerin rüyalarına bir şekilde yansımasıdır. Zaten bir çok rüya bundan dolayı görülebilir ve tabirde edilmez. Allah’tan daima hayırlısını dilemek yeterlidir.


Kayıtsız Üye
Sevdigim insanla hersey çok guzeldi taki ailesiyle tanisip biz o kızı istemiyoruz diyene kadar.
Ruyamda ailesini ve kendini gördüm hocam onlarin evindeyiz herkez benim oraya gitmemi bekliyormus . Okadar güzel hos karsilandim ki rüyamda hersey tam rayina oturmus sekilde annesi sürekli guler yuzlu kiz kardesleri hakeza oyle ve kiz kardesinin birisi bana donup biliyordum sizin vazgecmiyecegizi ve sonunda mutlu olacaginizi diyor sevdigim adam hayranlikla beni ve ailesini izliyor hizmet etmemi istiyor. Pazar alani gibi bir yere gidiyoruz bna kiyafet aliniyor hocam bütün hatirladiklarim bunlar yorumlarsaniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada saklanbaç Görmek (imam nablusi)

arifselim
Öncelikle bu rüya bilinçaltı olması kuvvetli bir ihtimaldir. Bir yorum olarak ise, çok sevineceğin ve çok mutlu olacağın gelişmeler yaşamaya ve sıkıntılarınızın geçeceğine işaret olarak tabir edilir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dilemelisin bu en doğru olanıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm öncelikle, benim yaklaşık 3 seneye yakın bir sevdiğim var ve gelecek yıl aileme acılacağım ve evliliğe adım atmayı düşünüyoruz. Rüyamda sevdiğim kişiyi ve onun yakınlarını ama annesi haric evimizde gördüm ve babam içeriye buyrum etti onları. Erkekler ve kadinlar ayrı bir odada oturup yemek yediler ama bayanlar yer sofrasını istediler. Bi bayan o şahısda benim sevdiğimin arkadaşının annesi ve ailemle beni çok süzüyordu ve durmadan bana sorular soruyordu. Benim annemin suratı baya asıktı ve misafirlerle pek ilgilenmek istemediği için bayanlarla ben ilgileniyordum ama babamın tam tersi yüzü gülüyordu ve erkeklerle sofrada sohbet ediyordu. Bunun anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada sökük elbise görmek nedir?

arifselim
Aleykum selam. Gönül ilişkisi olan kimseler için bu rüya sevinecekleri gelişmelere, kısmetinin açık olmasına ve mutlu bir evliliğe alamet olarak yorumlanır. Bu dönemlerde görülen bir çok rüya aslında yorumu olmaz. Yinede daima rüyaların hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda eski erkek arkadaşımın ailesi bize gelmis oluyor hepbirlikte düğüne gidecek oluyoruz..arabaya biniyorlar ben erkek kardesim ve sevgilim disarda kalıyoruz babamla kardesim tartisiyor ben ağlıyorum..ama erkek arkadaşim hiç konusmuyordu.


arifselim
Merhaba. Eski sevgilinin görülmesi, geçmişten kalan unutulmayan ve izi hala kapanmayan bazı şeylere işaret eder. Ayrıca sevineceğin ve mutlu olacağın gelişmeler olarak da tabir edilmiştir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğini topal görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğimin babası amcası erkek kuzeni bizim evde oturuyolardı yanlarında babamda vardı bir süre saz tarzı müzik aletleri çaldılar daha sonra sevdiğimin yanına dışarıya çıktım bana bişey söyleyecekti gülümsedi , yanıma gel söliyim dedi yanına gittim ama bir türlü söylemedi bir kaç kez benden uzaklaştı rica etsem yorumlayabilirmisiniz


arifselim
Olumsuz bir yorumu yoktur ancak sevgililerin bu tür rüyaları görmesi ancak bilinçaltı düşüncelerden, isteklerden ve arzulardan kaynaklanarak görülebilir. Rüyaların önemli bir kısmı duygu yoğunluğundan dolayı görülür. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar, Ben 7 gün istihareye yattım. İlk gece yeşillik orman gördüm. Sonra Kan gördüm ve istihare bozuldu. Velhasılı kelam çok rüyalar gördüm ama bir tanesini anlatıcam. Rüyamda Issız bir yerdeyim. Hiç kimse yok. Kafamı gökyüzüne doğru kaldırdım. Gökyüzü kapkara bulutlarla kaplıydı. Sonra ben Ellerimi semaya kaldırıp dedim ki Allahım, ben şu an istihare rüyasındayım ve istiharede karabulut görmek hayırsızdır. Ne olur sen bu kızı bana yar et Allahım dedim. Ve ben öyle deyince, gökyüzündeki o kara bulutlar hızlıca uzaklaştılar. Ve ben o bulutları Hızlıca giderken seyrediyordum. Sonra gökyüzü bir anda masmavi oldu. Ve ben çok rahatlamıştım, çünkü mavi görmek hayırlıydı. Sonra başımı İndirdim gökyüzünden ve Başımı çevirip sağ tarafa baktım. Kocaman bir sıra dağlar gördüm. Yemyeşil dağ. Sonra o dağ birden yarıldı ve bembeyaz berrak sular akmaya başladı. Şellale gibi akıyordu. Ve ben öyle mutluydum ki Çünkü orada gördüklerim hayırdan da öteydi…. Velhasılı çok hayırlı rüyalar gördüm. Hz Muhammedi bile gördüm. 7 gün boyunca hep hayırlı gördüm. Ama kavuşamadım sevdiğime. Ve şuan nişanlı malesef 😢 Belki kavuşucam bilmiyorum. Allah bilir. Siz bu gördüklerimi nasıl yorumluyorsunuz… Şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada sakız kabağı Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. İstiharede yapılan en büyük yanlışlardan birisi de işte budur. İnsanlar illaki rüya görülmesi gerektiğine ve rüya ile işaret edinmesi gerektiğine inanıyor. Halbuki sünnette öyle bir şey yoktur. İstihare büyük bir ihlasla yapılır ve kalp o esnada yada uykudan uyanınca doğru olan şeyi hisseder. Bu yüzden gördüğün rüyalar psikolojik olma ihtimali çoktur. Hayırlı gör veya görme bunlardan bir mana çıkarmak yanış olur.

Okudunuz mu?  Rüyada sevmediğin biriyle evlenmek

Firuze
Merhaba
Sevdiğim erkekle(ama evli) birlikte olmamız mümkün mü diye Allah’ima bana uykuda işaret gönder diye yattım.Bir limon ağacı gördüm çok güzeldi ağaca çıktım sonra ağacın dalında yuva gördüm ama yuva boştu ve bere gibi görünüyordu. Ben yuvaya dokunmamak için ağaçtan indim ama bana kenardan biri o yuva boş onu görüntü için aşmışlar ora
Bu ne demek


Tohat
Merhaba. Sevdiğim dediğin kimsenin boşanmasını veya kuma olarak gitmeyi göze alman manasına gelir ki istihare Allah’a karşı samimi olmak ona açılmak demektir. Tabiri ahlakı kamil olan, hakka hukuka riayet eden, insancıl, sevecen kısaca örnek olabilecek bir kimseye işaret eder. Rüyan genel itibari ile evliliğe ve evleneceğin kimsenin hayırlı olmasına, mutlu bir yuva kurmana işarettir. Gördüğün düşündüğün kişi ile alakalı olup olmadığını Allah bilebilir çünkü yuvanın boş olması evliliğin olmayacağı manası da taşıyabilir. Yedi kere yattıktan sonra hislerin kuvvetli olduğu yönde hakkında hayırlı olan o olacaktır. Allah doğrusunu bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada birine adres tarif etmek

rüyada sevdiğinin ailesini görmek, rüyada sevdiğin kişinin ailesini görmek, rüyada sevdigin kisinin ailesini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada stajyer olduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğinin ailesini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.