Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:13
sizden91
Abone

Kuru Meni Bulaşırmı ?

Kuru Meni Bulaşırmı ?

alperensa
Arkadaşlar Meni Çıktı Ve kurudu. kuruduktan sonra evin heryerine temas ettim bişey olurmu?(kıyafetlerım felan mesela onları bidaha giysem namaz kılınırmı kuru iken ellediysem o cisimleri)


Cevap: Kuru Meni Bulaşırmı ?

Şem’a
Kuru meni bulaşmaz
Kuru hiç bir necaset bulaşmaz

Okudunuz mu?  Doğuştan peygamber sünneti olanlar tekrar sünnet olmalımıdır?

Meni ordan oraya bulasirmi ?

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben mast yaptiktan sonra kullandigim peceteyi bir posedin ustune koymustum bir iki gun sonra peceteyi attim posetide atacaktim o zaman atmadim sonrada unuttum o poset en az iki haftadir ole duruyordu tanidigiim biriside posetin içine kagit defter kitap vs koyup onu kitaplarin ustune koymus bn bunu 1-2 gun sonra farkettim simdi o meni kitaplara fln bulasmismidir yani peceteden posete posetten kitaplara bulasmismidir kitaplari atmammi gerekir yoksa bu benim yaptigim bir vesvesemi lütfen yardımcı olun biraz takintiliyim bu konularda defter kitabi elime alinca sanki kirliymis gibi hissediyorum kullanasim gelmiyor

Okudunuz mu?  Allahütela kişinin cennetlik mi yoksa cehennemlik mi olduğunu bildiğine göre imtihana neden gerek duymuştur?

Yorum: Kuru Meni Bulaşırmı ?

arifselim
Meni en fazla bir iki saatte tamamen kuru. Kuruyan meni hiç bir yere artık bulaşması mümkün değildir. Bu konuda bir şey yapman gerekmez. Ama mastürbasyonu zevk için yapmak haramdır.


kuru meni , kuru meni bulasirmi, Kurumus menu

Bu kategoride yer alan Uçakla yapılan yolculuklar da seferi sayılır mı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kuru Meni Bulaşırmı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.