Anasayfa
4 Eylül 2022, 7:58
sizden1
Abone

Hafızanı silmek

Hafızanı silmek

Emil
Selamun Aleykum hocam ben okb hastasiyim ve çok sitdetli vesveselerim var 20 yasimdan beri yasiyorum, simdi yasim 24 artik dayanamiyorum, simdi bu 4 yili silmek olurmu yani tibda hafizani silmek olurmu
Şu 4 yili sile bilmek varmidir tibda hafizamin 4 yilini silmek istiyorum.

Okudunuz mu?  Vesveseye aldırmamak günah mı?

Cevap: Hafizanı silmek

Mü’min
Konuya cevap veremeyeceğim ama, belirli bir yıl hafıza sildirmek diye bir şey yok diye biliyorum.


Cevap: Hafizanı silmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm kardeşim, tıpta hafıza sildirmek vardır. Ama belli bir senesi yoktur. Genellikle şizofreni hastalarında bu uygulanır. Kendine en yakın psikiyatristten randevu al. Gir okb olduğunu tüm takıntılarını anlat. Mutlaka bir tedavi verecektir. Bu tedavi sonucunda iyileşme görülmezse başka yöntemler denenir. Allah’a emanet ol.

Bu kategoride yer alan Ceviz lekesi abdeste engel midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hafızanı silmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.