Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:17
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede sarışın kız görmek

İstiharede sarışın kız görmek

Tuba.
Hocam bir cocukla tanistim ileriyi düşünüyoruz yani bir hocayi yatirdik istihareye ama o hayirsiz gördüğünu soyledi ruyasini sorduk ve anlatmadi bize. Hocada iyi bir hoca istihare namazlariyla unlu yani. Ama yinede ben kendim istihare namazına yatmak istedim.istihare rüyamda bir sarisin kiz gördüm ama 18 -19 yaşlarindaydi ve çok güzel giyinmişti bana gizli gizli bakiyordu bir alisveris magazasindaydim o da kasiyerdi ben badi aldim 2 tane beyaz,1 tane turuncu 1 tane pembe ve 2 tane de siyah vardi sarisin kasiyer kiz bana hayran hayran bakiyordu ve çok guzeldi sanki bana biseyler diyecekmiş gibiydi daha sonra siyah badilere uzulmus korkmus gibi bakti sonradanda ben o 2 siyah badileri attim ve attigim an kayboldular. Daha sonra arkama bakti sarisin kiz sonra bende baktim arkama turkuaz renk bir şey parladi ve ici beyazdi parlayan şeyin gulduk birbirimize bakarak bu rüya hayirlimidir? Ve hoca yattiginda hayirsiz görmüş ama ben bu sekilde bir rüya gördüm. Nedir bu?

Okudunuz mu?  İstiharede yılan görmek

Cevap: İstiharede sarışın kız görmek

arifselim
İstihare için herkes kendisi yapması sünnettir. Başkasını yatırmak sünnete aykırıdır. Sizin rüyanız olumludur ama önemli olan rüya değildir. Ya istihare esnasında veya uyandıktan sonra o rüya hakkında içinize doğan arzudur bu sizin için en açık işaret olur.

Bu kategoride yer alan İstihare gerçek mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede sarışın kız görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.