Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:38
sizden1
Abone

İslamiyette evlilik öncesi tanışma

İslamiyette evlilik öncesi tanışma

emredem61
Iyi günler bir konu kafama çok takıldı. Çalıştığım yerden bir bayan arkadaşla 2 senedir tanışıyoruz. Son 4 aydırda evlilik adına adımlar atmaya başladık. Ben onu ailemle tanıştırdım ve ailem onay verdi. Onun ailesinden abisinin haberi var. Ama henüz evlenmemiz için çok erken askerliğim var. Sorum şu biz nöbetlerde karşılaştığımız dışında görüşmüyoruz. Görüşüncede ne dokunuyorum nede başka bişey yapıyorum. Sadece telefonda ve yüz yüze sevdiğimizi söylüyoruz o kadar. Bunun Islamiyette yeri varmıdır. Yoksa da evlenen kadar napmalıyız . Şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Şirke Küfre düşünce ne yapmalıyız ???

Cevap: İslamiyette evlilik öncesi tanışma

Şem’a
Nikah kıyılana kadar dinimize göre birbirinize ihtiyaç olmadan bakmanız bile haramdır

Bu kategoride yer alan 16 yaşındayım. bir kızı beğendim ve islama flört günah olduğu için yapmıyorum. ne yapmalıyım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İslamiyette evlilik öncesi tanışma Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.